Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
9 gombos egerek tudtommal már jó 10 éve gyártás alatt vannak (én legalábbis akkor vettem az elsőt), nem hinném hogy olyan nagy truváj lenne felkészíteni egy új oprendszert a lekezelésükre. Pláne, hogy gyakran a wint hozzák célkeresztbe, hogy az mennyivel elmaradottabb bizonyos területeken (akkor). Pl. memóriakezelés, hálózat stb. Ehhez képest egy cincin kifogna rajtuk?!
Ja és a legszebb az volt, hogy volt egy kis segédprogi, amin látszott (volna), hogy épp melyik gombot nyomkodod. Na ott egész szépen mutatta a sok gombot, tehát maga az oprendszer tudta (volna) kezelni, de a "driver" - illetve amennyire én tudom, az Xorg - mégsem kezelte le.
Vagyis annyira mégsem speciális az a hardver...
@(#50) CPT.Pirk: valóban, nincs beépített "csinosítási" lehetőség a winekbe. Cserébe annyi ilyen jellegű cuccot töltesz le (javarészt ingyen), amennyit akarsz. És még működnek is - inkompatibilitás nélkül.
A Compizzal nem keveset szívtam ugyanis - gyönyörűen beállítottam mindent, 3d időjárásjelzőt, "tuning" benchmarkot stb. aztán egy idő után (pár hét) elkezdett szétesni a desktop. A 3d 2d-re váltott és kitörölhetetlenül bennragadt az egyik sarokban (újratelepítés sem segített), a benchmark eltűnt, az effektek kezdtek összekuszálódni.
Azóta hallottam is, hogy az újabb disztrókból kiszedik a compizt (vagy csonkolják) pont az ilyen inkompabilitási problémák miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest