Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Synthwave

HÁZIGAZDA

LOGOUT blog

válasz proci985 #28 üzenetére

Itt most egy SF600 PL van a főgépben, Arctic F12 és P12-kkel megrakott Bitfenix Portal házban, a procin meg Noctua NH-D9L, de hangos a cájg, leszabályzott VGA ventivel is (pedig EVGA SC, szóval még csak nem is valami retek cucc).

A következő lépcsőfok szerintem majd komplett rendszercserekor lesz, ha megjöttek az új Ryzen APU-k. Akkor az R7 7700G-vel szanálni lehet a dedikált VGA-t, hiszen úgysem használom ki, és a hangszigetelt, benoctuázott Fractal Nanóba meg mehet egy 500 wattos Seasonic Prime Fanless, és végre csend lesz. Legalábbis nagyon remélem. Alsóhangon napi 12 órát ülök gép előtt, így már hatványozottan fontos a komfort (perifériákba már bele is öltem egy kisebb vagyont :W, hogy megtaláljam az ideálisat; itt már legalább elég közel járok a Nirvánához).

A Portalt viszont ettől függetlenül megtartom, mert amúgy elég kellemes a szemnek a kicsike (ezért is vettem, semmi másért, de legalább minőségi anyagokból van). Azon is gondolkodtam, hogy veszek bele méretre vágható porszűrőket, amik valamennyi hangszigetelést is adnak, és belül felhelyezem őket a kulcsfontosságú helyekre mágneses ragasztószalaggal. Talán ez is megérne egy próbát, mert igazából ez a két baja van a háznak (a nem épp ideális szellőzésen kívül); semmi porszűrés vagy hangelnyelés. Itt meg aztán van por.

[ Szerkesztve ]

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák