Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem is a hivatalos forrásokról van itt szó. Csak gondolj bele, amikor megjelenik az ARM-os W8 is, és az ARM-féle A64 is. Vajon mennyien fogják beírni a keresőbe, hogy A64, amire leginkább olyan találatokat kapnak majd, hogy Athlon 64. Ezt a kettőt összeházasítják, aztán meg majd a hőbörgés, hogy nem is fut rajta semmi, ami az asztali gépen.
Egy kicsit átgondoltabban kellett volna ezt megközelíteni. Inkább kitalálni neki egy fantázianevet.
-
vinibali
őstag
engem is mozgat daa-raa megközelítése, mert itt a A64, mint ARM64 szerepel? csak mert ismert a nagy haverság AMDékkel és ez így elég összekeverhető(persze ha itt ARM féle 64bitről beszélünk). a nagy barátság ismérve lehet az is, hogy Intellel hasonlították össze. de nem túl sok ez a magszám? azért ennyire már csak nem lehet többszálúsítani....
-
törölt tag
Kíváncsi vagyok az A64-et mennyien fogják félreértelmezni...
-
vanhalen
senior tag
Gyerekek, ez az ARM egyre durvábban fejlődik
-
.mf
veterán
128 mag... nem semmi. Érdekes lehet akkor már a kiterjedése is. S a magonkénti méret és tranzisztorszám. Valamint a processzorok közti 100Gbps-os összeköttetés is.
Ha már Windows 8 lesz ARM-ra is, kíváncsi vagyok, hogy a sarjadozó ARM szerverekre is lesz-e majd Windows Server?...
-
O_L_I
őstag
Még mielőtt megérkeznek a Vérpistikék:
Nem, nem a BF3 és Skyrim alatt értendő a 1,5-3 szoros teljesítmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest