Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Androidos tablet topic
- Új handheld gép jön a My Arcade-től a nosztalgiázni vágyók számára
- Micro Four Thirds
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcee
addikt
Igen, ez így van szerintem is. Csakhogy ArchiCAD-nél éppenséggel szabad a választás, a licenc szabadon használható a támogatott OS-ek alatt bármilyen kombinációban, így az egyéni preferencia dönt.
Az építészekkel meg nem egyszerű
jelentősen túlértékelik a dizájnt. Többeket ismerek, akik megvették az iPhone-t (2-3-4 generációt), imádták az előző (persze sokkal olcsóbb) ócska okostelefonjaikhoz képest, aztán vettek MBP-t, végül egész irodát állítottak át Mac-re. Én nem szeretem az apple-t, de elismerem, a termékeik előnyeit is. A csendes, kábeldzsungel mentes iMac-ekkel tényleg más hangulatú az iroda. Persze ilyenkor mindenki elfelejti, hogy a megelőző PC-ket max 200e ft-ból vette és fejlesztette 10 évig, az iMac-ek 7-8-900e-be kerültek és egyben kell majd "kidobni" (oké, az értéküket jobban tartják).
De volt olyan iroda is, ahova a windows-os gépek mellé beült egy kolléga a frissen vásárolt saját retina iMac-jével. Azt mondják nem volt olyan megrendelő, tárgyaló fél, aki ne hozta volna a szóba a Mac-et, ne tett volna rá valami megjegyzést, ne akarta volna megnézni, stb, attól voltak elájulva, máshogy viszonyultak onnantól hozzájuk. A slusszpoén, hogy a tulajnak nem is jött be, azóta visszaváltott windows-ra.
Időközben azt az információt kaptam, hogy a Graphisoft már régóta tud az opengl api leépítéséről, és már egy éve dolgoznak az api váltáson, ami egy többéves folyamat lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra 49mm Titanium, Green Alpine szíjjal, dobozában eladó, garanciális
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Beyerdynamic DT 900 Pro X
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest