Új hozzászólás Aktív témák
-
adise
őstag
válasz
üzenetére
ugyanugy lehet választani obs-be quicksyncet, amd vce-t vagy az nvidia megoldását. A legjobb szerintem az x264, de ott ugye a procit használja. De neten látni mintákat mindegyikről milyen obs-el, akár streamelni vagy vinyora. HDD-re nyilván sokkal magasabb bitratet is használhatsz. Beállítási lehetőség elég sok van sajnos nem egy start gomb az egész, szóval érdemes próbálgatni.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Ami kérdésre válaszolt, ott az ingyenesen volt a hangsúly. A többivel egyetértek. Pocsék Main@L4.2 nem "minőség" HD felvételeknél (HD alatt mégrosszabb) Viszont a Quicksync-el nekem eddig még kb. csak gondom volt.. És az Action-tól sem voltam elájulva. Bandicam-hoz képest egy retek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Temu
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- Pánik a memóriapiacon
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Gigabyte GTX1660 TI OC 6GB
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- RX 6500 XT 8GB Eladó - Garancia
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.11
- Apple Thunderbolt Display (picit beégős!)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)