- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#64791808 #38 üzenetére
alaplapi zajongo van a gepen, a tortenet idejen- kb ket eve virusirto futtatas kozben szovegelt egy fileon, mivel nem vagyok szakerto ezert karantenba pakoltattam vele, legkozelebb megitn szovegelt, mondtam korrigalja, semmit nem tudott kezdeni, hogy ne jelezze. Akkor torolje, hang elment. Mondom hurra. Alaplap cd-je asszem nem votl meg akkor, vagy nem talaltam meg a cuccot rajta, nem emlekszem, vettem egy Trust nevu remeket hangkartyanak, hogy celnak megfelel, ha szolni fog valami. Betettem, gep indul, hangkartya driver listabol kivalaszt, telepit, gep automatikusan ujraindul, es BIOS utan megall. Win mar elo sem jon. Na, ekkor jott a reinstall. Tudom, lama vagyok, de nem tudom mit rontottam el, mint atlagfelhasznalo benne. Ja, hangkartya a kovetkezo kanyarban eljatszotta ugyanezt, vagyis ketszer kellett Wint telepiteni.
-
P.H.
senior tag
válasz
#64791808 #44 üzenetére
Igen, az SP2 még kirívóbb. Windows 2000 alatt túltettem magam mindkétszer a problémán.
A második kérdés viszont ténylegesen érint, jelen esetben Avira az elkövető. Eddig szerencsére csak két cégnél akadtam vele össze, és filóztam rajta sokat, hogy ilyenkor mit lehetne tenni (olyan fapados, hogy nem lehet beállítani benne, hogy mely programokat ignorálja). Tehát most vagy látatlanban bizonygatom a vírusirtó gyártójának, hogy nem vírus - amit úgysem hisz el, ez a lényege - , vagy elkérik a forrást - amit nem adok ki -, vagy esetleg irányelveket adnak, hogyan írjam át a programot - amit megintcsak nem fognak megtenni, mert pl. a heuristic módszereikre adna rálátást -. Van más lehetőség?
Kell lennie, mert láttam és hallottam is az ügyfeleinktől olyan - fontos, a munkához szükséges - weboldalakról, amelyeket az AVG és a Kapersky hetekig blokkolt, majd egy idő után nem.
-
P.H.
senior tag
válasz
#64791808 #37 üzenetére
Az megmagyarázhatatlan, hogy XP alatt történt az eset, de nem ismeretlen: velem kétszer is megtörtént Windows 2000 alatt. Először 2004-ben, amikor a Norton Internet Security-t nem lehetett telepíteni netkapcsolat nélkül: mire feltelepült, már számolt vissza újraindításhoz az ismert ablak. Másodszor idén, ugyancsak Windows 2000, VMware alá telepítettem: mire leért volna a SP4 hozzá, megint számolt vissza.
Ha a saját fejlesztésű programomat egy vírusirtó vírusnak titulál, akkor mi ilyenkor a hivatalos menete a tisztázásnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest