Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
P.H.
senior tag
válasz
#64791808 #44 üzenetére
Igen, az SP2 még kirívóbb. Windows 2000 alatt túltettem magam mindkétszer a problémán.
A második kérdés viszont ténylegesen érint, jelen esetben Avira az elkövető. Eddig szerencsére csak két cégnél akadtam vele össze, és filóztam rajta sokat, hogy ilyenkor mit lehetne tenni (olyan fapados, hogy nem lehet beállítani benne, hogy mely programokat ignorálja). Tehát most vagy látatlanban bizonygatom a vírusirtó gyártójának, hogy nem vírus - amit úgysem hisz el, ez a lényege - , vagy elkérik a forrást - amit nem adok ki -, vagy esetleg irányelveket adnak, hogyan írjam át a programot - amit megintcsak nem fognak megtenni, mert pl. a heuristic módszereikre adna rálátást -. Van más lehetőség?
Kell lennie, mert láttam és hallottam is az ügyfeleinktől olyan - fontos, a munkához szükséges - weboldalakról, amelyeket az AVG és a Kapersky hetekig blokkolt, majd egy idő után nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Next level racing wheel stand 2.0
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest