Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#64791808 #38 üzenetére
alaplapi zajongo van a gepen, a tortenet idejen- kb ket eve virusirto futtatas kozben szovegelt egy fileon, mivel nem vagyok szakerto ezert karantenba pakoltattam vele, legkozelebb megitn szovegelt, mondtam korrigalja, semmit nem tudott kezdeni, hogy ne jelezze. Akkor torolje, hang elment. Mondom hurra. Alaplap cd-je asszem nem votl meg akkor, vagy nem talaltam meg a cuccot rajta, nem emlekszem, vettem egy Trust nevu remeket hangkartyanak, hogy celnak megfelel, ha szolni fog valami. Betettem, gep indul, hangkartya driver listabol kivalaszt, telepit, gep automatikusan ujraindul, es BIOS utan megall. Win mar elo sem jon. Na, ekkor jott a reinstall. Tudom, lama vagyok, de nem tudom mit rontottam el, mint atlagfelhasznalo benne. Ja, hangkartya a kovetkezo kanyarban eljatszotta ugyanezt, vagyis ketszer kellett Wint telepiteni.
-
törölt tag
Ja, AVG-t meg régóta elvből nem teszek a gépemre. Ecce volt, lekapta a hangkártya driverét vagy milyét, és elment a hang. Azóta soha nem engedem gépre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen notebookot vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Delta Force (2024)
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- További aktív témák...
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest