Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
P.H.
senior tag
válasz
üzenetére
Igen, az SP2 még kirívóbb. Windows 2000 alatt túltettem magam mindkétszer a problémán.
A második kérdés viszont ténylegesen érint, jelen esetben Avira az elkövető. Eddig szerencsére csak két cégnél akadtam vele össze, és filóztam rajta sokat, hogy ilyenkor mit lehetne tenni (olyan fapados, hogy nem lehet beállítani benne, hogy mely programokat ignorálja). Tehát most vagy látatlanban bizonygatom a vírusirtó gyártójának, hogy nem vírus - amit úgysem hisz el, ez a lényege - , vagy elkérik a forrást - amit nem adok ki -, vagy esetleg irányelveket adnak, hogyan írjam át a programot - amit megintcsak nem fognak megtenni, mert pl. a heuristic módszereikre adna rálátást -. Van más lehetőség?
Kell lennie, mert láttam és hallottam is az ügyfeleinktől olyan - fontos, a munkához szükséges - weboldalakról, amelyeket az AVG és a Kapersky hetekig blokkolt, majd egy idő után nem.
-
P.H.
senior tag
válasz
üzenetére
Az megmagyarázhatatlan, hogy XP alatt történt az eset, de nem ismeretlen: velem kétszer is megtörtént Windows 2000 alatt. Először 2004-ben, amikor a Norton Internet Security-t nem lehetett telepíteni netkapcsolat nélkül: mire feltelepült, már számolt vissza újraindításhoz az ismert ablak. Másodszor idén, ugyancsak Windows 2000, VMware alá telepítettem: mire leért volna a SP4 hozzá, megint számolt vissza.
Ha a saját fejlesztésű programomat egy vírusirtó vírusnak titulál, akkor mi ilyenkor a hivatalos menete a tisztázásnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony PS VR2 + ajándék állvány
- iPhone 16 128GB récezöld 6 hónapos gyönyörű! Akkumlátor 99%! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Újszerű Lenovo Legion Go 8APU1 eladó/Ryzen Z1 Extreme/512GB SSD/8.8 2560x1440 144Hz/ beszámítás van
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi