Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
vodkaboy22 #59 üzenetére
No, ezt meg én relativizálnám, ez se ilyen egyszerű, de végül is nem idevaló téma, az érdeklődő olvasson hifitopikot, ha a kábelek irányhatására kíváncsi.
-
törölt tag
válasz
Secretive #50 üzenetére
Ja, csak most látom az aláírásodat...
De mégegyszer: ennyi erővel senki ne szóljon semmit, mert a valóság úgyis bonyolultabb. Lásd, a teljesen fogalmatlan Vinee77 kolléga éppen benned talált szövetségest, azért ettől megijednék a helyedben.
Mondjuk, későbbi hozzászólásában szerintem is túlzásokba esett Pechman kolléga, de az első az kezelhető volt.
-
törölt tag
válasz
Secretive #22 üzenetére
Szerintem érthetted volna, amit Pechman8 közölni akart. Ha ennyire relativizálsz, akkor semmiről nem lehet semmit mondani, még azt se, hogy kétszer kettő az négy, mert abba is bele lehet kötni... Amivel te darabokra szedted Pechman8 közlését, az nem Pechman8 közlésére vonatkozik, hanem másik téma.
-
törölt tag
Köszönöm én is a cikket, a mások által említett néhány kisebb pontatlanságon túl igényes és értelmes leírás, jó képekkel.
Mondjuk ennyi kiemelt dícséret mögött más márka esetében marketingömlengést sejtenék, de az Audio-gd-ről tényleg tudjuk, hogy "fillérekért" adnak igen komoly tartalmat, amiben már "ránézésre is" komoly hangminőség van, úgyhogy jelen esetben el is hiszem, hogy ennyire jól szól. No meg a support...
Ilyesmik születnek, ha az együttműködő üzletemberek és tervezőmérnökök is értő hifisták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- iPhone topik
- Windows 11
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gumi és felni topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest