Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretive
aktív tag
válasz
üzenetére
elnézést,az aláírásom nem e témára adott hozzászólásaim alaptéziseként készült, de ha relativizálni akarsz, vagy mindenképpen úgy érzed, ez segíthet elfogadni mások és így az én véleményem is teljesen (anélkül, hogy azt negatívumként éled meg),akkor én feltétel nélkül hozzájárulok, hogy ezt így éld meg!

a gondolataim, és a hallójárataim is szabadok, van mihez képest viszonyítási alapom is a témában, tehát nem csak légbe kiáltott rezonanciahányadossal akartam megtörni az esetleges egyhangú vagy mélyszántású gondolatokat, csak 1 apró porszemnyi véleményt formáltam, némi iróniával fűszerezve. a fórum erről szól, véleményekről, egyetértésről,vállveregetésről vagy épp véleménykülönbségek ütköztetésésről.
ebben van valami rossz? remélem még nincs.
-
Secretive
aktív tag
válasz
üzenetére
a lényeget értettem, az előadásmódját viszont nagyon firtatom. ugyannak az embernek 2 szín egyáltalán nem biztos, hogy ugyanazon árnyalattal képződik le az agyában, ettől még mindkettő lehet jó színlátó, ugyanilyen a hangzás és hallás is.....vannak irányvonalak (gondolatok, elvárások, élmények), vannak (mérhető) sztenderdek, és van az audiophilizmus, ami ezek egyvelegének egy speciális keveréke.
nem szedtem én darabokra, csak a gondolatmenetébe beleerőszakolt lehengerlő igény megjelölések fantasztikus viszonylagosságával illusztráltam a valós, sokkal-sokkal bonyolultabb problémát annak megítélésére, hogy mégis mitől lesz jó egy hifi rendszer vagy erősítő.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Gitáros topic
- League of Legends
- Háztartási gépek
- Gyűjteni, vagy nem gyűjteni... Az itt a kérdés.
- Horgász topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Antminer S21 Hydro 335T (BOS 360T) hashboard hibásan eladó.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 1TB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)