- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Vezetékes FEJhallgatók
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- SSD kibeszélő
- Milyen processzort vegyek?
- HP notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Set-Comment™ #323 üzenetére
Ezt most tutira nem őszintén írtad!
-
Elképzeltem. Használhatatlan.
Az az igazság, hogy vállalatirányítási/gyártási szoftvereket írok, és pont én terveztem érintőképernyős terminálokat a szoftverem alá. Már a tesztelésen is behaltam. A végén jobb volt állva, egy fektetett OEM touch monitor felett dolgozni. Ez nem érinti a dolgozót, aki pár másodpercig használja a terminált, de irodába halott ötlet.
Egyszer majd, az asztalba építve talán. De hol van az még? Mondjuk akkor meg a nyakam lesz oda. -
Soha, de legalábbis a közeljövőben biztosan nem fogsz az irodában touch monitorokat látni. Kb. 1 hét után begyulladna a könyökízületed. Az tény, hogy terjednek a tabletek és az okostelefonok, de hogy egyik sem alkalmas munkára, az is biztos. Nekem is csak azért van tabletem, mert elhittem, hogy kell. Egy hónapja rá se néztem, előtte meg csak tartalomfogyasztásra használtam.
-
Csavarhatod. Lelépték a céget, míg a két másik óriás elkapta a trendeket, addig az MS a Win8-cal próbált valamit összehozni. Csak pont ott, ahol nem az kezelőfelületi innováció a lényeg. Ahol az kellett volna, oda meg meghagyta a Mobile 6.5-öt.
Tudom, hogy az irodádból erre is van válasz, de a valóság az, hogy Ballmer nagyon-nagyon elb... Én már akkor fogtam a fejem, amikor izzadságfoltos ingben táncolt 2005-ben. Röhej. -
Nagyon-nagyon szemellenzősnek kell lenni ilyen értelmezéshez.
Az, hogy a Google lelövi a nem sikerült dolgait, nem jelenti azt, hogy a fő bevételi forrásaival lennének gondok. Rengeteg az innovációja, és igen, sok végzi kukában.
Az Apple túlárazott volt, de így is csúnyán körbep.sálta az MS-t az utóbbi években. Ma is nagyobb, pedig tized akkora volt.
Mobile/Phone: Igen, mindkettő bukás. Az IOS és az Android tönkre verte őket (és a Symbiant is) a nyerő pozícióból.
Most megbukott a Silverlight, vagy nem? Igen, megbukott.
Mielőtt úgy gondolod, hogy totál lövésem nincs hozzá: több, mint 10 éve fejlesztek Windows rendszereken. Ma is. Sokáig támogattam is. Ma egyetlen gépen maradt meg otthon, és a céges laptopomon. Én pont azok közé tartoztam, akik általában Gates védelmére keltek. Ballmer azonban gyalázatosan rossz vezető. Nem érzi a piacot, a trendeket, semmit. Ott is veszített, ahol más nem tudott volna. -
Az átalakulást Ballmer kirúgásával kellene kezdeni. Sokat szidott Gates leváltása óta a MS gyakorlatilag zuhan. A Windows 7 és az Office 2010 az a két termék, amely jól sikerültnek nevezhető, bár a Win7 is csak egy elbaltázott Vista után jött össze. Minden más próbálkozásuk gyakorlatilag csőd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ford topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest