- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Mihez képest?
A natívan gépen futtatotthoz képest? Csak virtuálgépben próbáltam, így nincs valós összehasonlítási alapom. De a vmware elég jól gazdálkodik az erőforrásokkal. (ennek ellenére natívan futtatva biztosan még gyorsabb)Vagy a sima win8-hoz képest? Erről rengeteg cikk/fórum értekezik, milyen változások vannak a 8.1-ben.
Én meg nem használtam olyan komolyan, hogy erről érdemben nyilatkozzak, főleg, hogy addig is start menü programmal "kiiktattam" a Start screen-t, ill. a charm barokat, és az újítások többsége pont a Metro felületen történt. -
BiP
nagyúr
Én is hiányolom az Aero Glass-t.
Múlt héten végre megjelent a Win8-hoz való Windowblinds, de annyira kiirtotta az MS, hogy még a Stardocknak is 1 évükbe telt, mire valami összeeszkábáltak. (és sajnos így sem lett tökéletes).
Tudnám miért nem lehetett volna opcionálisan hagyni? Kit zavart ez???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Crucial 240GB SSD eladó
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest