Új hozzászólás Aktív témák
-
Ayg0
senior tag
válasz
VaniliásRönk #35 üzenetére
talán az am2 topikban volt erről egy kisebb-nagyobb vita, aminek apropóján részletezve lettek a különbségek, ergo ebben formában szerintem kicsit meredek a kijelentésed.
smkb
passzívan 900mhz? nekem 790gx van, de terhelés nélkül is 50°C+ a hőcsöves bordával megpakolt nb hőmérséklétlete, egy 720p-s vidivel pedig már 60°C körül vagyok, ergo húzásról nem nagyon álmodozhatok...
-
antikomcsi
veterán
válasz
VaniliásRönk #22 üzenetére
Az igaz.
Mondjuk már egy 790GX is elég lehet sokmindenre, és mint mondtam, nem is versenyre gondoltam, csak egyfajta irányadásra.
És talán a 4. negyedévtől a low-end vga-k is feljebb lépnek, ha jön az új generáció, ezzel fenttartva a szintkülönbséget.
Egyébként szerintem az ilyen 8400GS meg hasonló diszkrét vga-k már most is totál feleslegesek, amikor kapunk 780G/790GX lapot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Motoros topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Temu
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest