- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
VaniliásRönk #22 üzenetére
Az igaz.
Mondjuk már egy 790GX is elég lehet sokmindenre, és mint mondtam, nem is versenyre gondoltam, csak egyfajta irányadásra.
És talán a 4. negyedévtől a low-end vga-k is feljebb lépnek, ha jön az új generáció, ezzel fenttartva a szintkülönbséget.
Egyébként szerintem az ilyen 8400GS meg hasonló diszkrét vga-k már most is totál feleslegesek, amikor kapunk 780G/790GX lapot.
-
antikomcsi
veterán
Miért, mihez kéne mérni az igp erejét 4830-hoz?
Ha a 7300-7600GT szintet már tudná hozni egy igp, akkor nem kéne azon gondolkodni, hogy vegyünk e plusz pénzért külön vga-t.
Nem arról van szó, hogy versenyeztetni kell ezeket, hanem, hogy be lehessen könnyen 1 grafikonról határolni, hogy hova is tegyük az új jövevényt.
Szerintem nem értetted meg, hogy mit is szeretnék. Ha csak igp, alacsony felbontáson, akkor nem tudom, hogy hol is van a diszkréthez képest, ha csak diszkrét, nem tudom, hogy mennyivel gyengébb az igp.
Egy 7300-7600GT-nyi teljesítménnyel, már lehet mit kezdeni a mai nagyobb monitorokon is alap 3D-ben, ehhez segítene a teszt. Egy mirage 3 ellenben nagyon kevés.
-
antikomcsi
veterán
Na, végre valami újdonság, főleg így az ubi szezon előtt. Bár ha nem éppen egy energiatakarékos procira pályázunk, nem ártana csak egy picivel erősebb táp rész, persze ide ez is jó.
Ha van időtök, össze is dobhatnánok majd egy cikket/tesztet ezekkel kapcsolatban. Össze lehetne vadászni a dolgokat, de jó lenne együtt látni.
Konkrétan arra gondolok, hogy össze kéne mérni ezeket az integrált megoldásokat a régebbi diszkrét vga karikkal, mert az már jól szemléltetné, hogy mire számítson a vevő.
A versenyzők lehetnének a következők: 790GX, 880G, 7300-7600GT, 1650XT, 2400-2600pro/xt.
Ez szerintem sokaknak segítene annak, aki venne filmes/irodai gépet, és látná így egybegyűjtve a dolgokat. És látná azt is, hogy a néha-néha elindítani szánt játék, hogy döcögne igp-n a diszkrét vga-hoz képest. Játékoknál persze nem a napjaink "nagyjaira" gondolok, hanem ilyen SoF2, Q3, CS, félékre, ha esetleg a dolgozó ebédszünetben egy kis online mészárlásra vágyna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Acer notebook topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest