- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Steam Deck
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ayg0
senior tag
válasz
VaniliásRönk #35 üzenetére
talán az am2 topikban volt erről egy kisebb-nagyobb vita, aminek apropóján részletezve lettek a különbségek, ergo ebben formában szerintem kicsit meredek a kijelentésed.
smkb
passzívan 900mhz? nekem 790gx van, de terhelés nélkül is 50°C+ a hőcsöves bordával megpakolt nb hőmérséklétlete, egy 720p-s vidivel pedig már 60°C körül vagyok, ergo húzásról nem nagyon álmodozhatok...
-
Ayg0
senior tag
780g-vel? ne már... ha azt mondod, hogy a fejlettebb energiamenedzsmenttel megáldott 790gx-ből csikartad ki, még csak-csak, de az előbbivel... miután megjelent, olvastam valahol, hogy tréfás tuningosok rádobtak egy ln2 pot-ot, hogy megnézzék hol a vége és mintha 1.1ghz+ körül fulladtak volna ki. gondolom te simán léggel hűtöd, ezért tűnik hihetetlennek a fentiek tükrében. (vagy az a folyékony nitrogénes darab valami antituningos páldány lehetett
)
-
Ayg0
senior tag
válasz
antikomcsi #15 üzenetére
a 780g/790gx valahol a 6600/6600gt szintjén, vagy inkább kicsivel az alatt teljesít.
a hydrid cf-fel értelemszerűen ~1.5x-re nő a teljesítmény, de még így is elmarad pl a ma már abszolút low-end karinak számító hd3650-től. (az utóbbi teljesítményének kb 50-70%-t hozza egy 780g+hd3450)a cikk bár nem írja, hogy milyen csíkszélességen érkezik a 880g, de ha 40nm-en jönne, akkor a szénné húzható gpu-val (1ghz+) és a 64bites memóriabusszal már ütős low masina építhető belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Viccrovat
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest