Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Georgie1224
tag
Pedig van alternatíva a gyártók számára az Ion.
Valószínű, hogy az Intel itt is ugyanazt csinálja, mint amiért most kapott büntetést az EU-tól. Olcsóbban adja az egészet, hogyha a másik gyártótól jóval kevesebbet vesznek vagy egyáltalán nem vesznek.
A gyártóknál nem hinném, hogy akkora készletek csücsülnének, hogy ne tudnának kijönni egy Ion platformmal. Igaz akkor az eddig előállított cuccaikat nem tudják eladni, és veszteség éri őket. Akkor viszont mesterkélt dologról van szó, mert direkt nem hoznak ki Ion-t, mert nem lenne akkora a nyereség, mint amekkorát így kaszálnak.
-
antikomcsi
veterán
Miért, mihez kéne mérni az igp erejét 4830-hoz?
Ha a 7300-7600GT szintet már tudná hozni egy igp, akkor nem kéne azon gondolkodni, hogy vegyünk e plusz pénzért külön vga-t.
Nem arról van szó, hogy versenyeztetni kell ezeket, hanem, hogy be lehessen könnyen 1 grafikonról határolni, hogy hova is tegyük az új jövevényt.
Szerintem nem értetted meg, hogy mit is szeretnék. Ha csak igp, alacsony felbontáson, akkor nem tudom, hogy hol is van a diszkréthez képest, ha csak diszkrét, nem tudom, hogy mennyivel gyengébb az igp.
Egy 7300-7600GT-nyi teljesítménnyel, már lehet mit kezdeni a mai nagyobb monitorokon is alap 3D-ben, ehhez segítene a teszt. Egy mirage 3 ellenben nagyon kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő