Új hozzászólás Aktív témák
-
Georgie1224
tag
Pedig van alternatíva a gyártók számára az Ion.
Valószínű, hogy az Intel itt is ugyanazt csinálja, mint amiért most kapott büntetést az EU-tól. Olcsóbban adja az egészet, hogyha a másik gyártótól jóval kevesebbet vesznek vagy egyáltalán nem vesznek.
A gyártóknál nem hinném, hogy akkora készletek csücsülnének, hogy ne tudnának kijönni egy Ion platformmal. Igaz akkor az eddig előállított cuccaikat nem tudják eladni, és veszteség éri őket. Akkor viszont mesterkélt dologról van szó, mert direkt nem hoznak ki Ion-t, mert nem lenne akkora a nyereség, mint amekkorát így kaszálnak.
-
antikomcsi
veterán
Miért, mihez kéne mérni az igp erejét 4830-hoz?
Ha a 7300-7600GT szintet már tudná hozni egy igp, akkor nem kéne azon gondolkodni, hogy vegyünk e plusz pénzért külön vga-t.
Nem arról van szó, hogy versenyeztetni kell ezeket, hanem, hogy be lehessen könnyen 1 grafikonról határolni, hogy hova is tegyük az új jövevényt.
Szerintem nem értetted meg, hogy mit is szeretnék. Ha csak igp, alacsony felbontáson, akkor nem tudom, hogy hol is van a diszkréthez képest, ha csak diszkrét, nem tudom, hogy mennyivel gyengébb az igp.
Egy 7300-7600GT-nyi teljesítménnyel, már lehet mit kezdeni a mai nagyobb monitorokon is alap 3D-ben, ehhez segítene a teszt. Egy mirage 3 ellenben nagyon kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Star Trek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged