- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Georgie1224
tag
Pedig van alternatíva a gyártók számára az Ion.
Valószínű, hogy az Intel itt is ugyanazt csinálja, mint amiért most kapott büntetést az EU-tól. Olcsóbban adja az egészet, hogyha a másik gyártótól jóval kevesebbet vesznek vagy egyáltalán nem vesznek.
A gyártóknál nem hinném, hogy akkora készletek csücsülnének, hogy ne tudnának kijönni egy Ion platformmal. Igaz akkor az eddig előállított cuccaikat nem tudják eladni, és veszteség éri őket. Akkor viszont mesterkélt dologról van szó, mert direkt nem hoznak ki Ion-t, mert nem lenne akkora a nyereség, mint amekkorát így kaszálnak.
-
Georgie1224
tag
Én azt tartom szánalmasnak, hogy még mindig az Intel 945-ös chipset-jeit ajnározzák.
Tudom irodába teljesen megfelel. Azon felül viszont az újabb windows rendszerek mint Vist@ és Win7 már nem kedvelik annyira a teljesítményét.
Emiatt, hogyha azok a cégek, akik eddig nem váltottak win-t, akkor azoknak ez a lap nem felel meg. A szándékos Ion platform elhagyás a nagyobb gyártók részéről teljesen elkeserítő, és undorító magatartásnak tartom.A M4A785-M EVO típus teljesen jó alaplap. Én tuti vennék ilyet, hogyha lenne rá
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Viccrovat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged