- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pete55555
addikt
válasz
Dark Archon #36 üzenetére
Ja bocs, nem tudtam, hogy ami "rendes" billentyűzet, az nem lehet gamer, és nem is lehet rajta játszani
Egyébként nem mint rivális gamer billantyűzetként hoztam fel példának, hanem mint 3-ad annyiba kerülő, nagyságrendileg hasonló tudású billentyűzetet. Amin mellesleg ugyanúgy lehet gamelni mint az ASUS-on.
-
FoLey-v
addikt
Jó borsos ára van,talán tud is beszélni vagy kitud főzni nekem egy kávét?...
Viccet félretéve ennyiért nem adnék ki...Mostanában nagyon divat hogy rgb csiricsaréval megtolják az árcédulát.
Én már kb. 10 éve kintről Németországból hozott Trust Multimedia Scroll Keyboard KB-2200 billentyűzetemet nyúzom. Masszív és idáig az A,S és 3 multi gomb kopott meg egy kicsit.
Nekem fontos a hangerőgomb a billentyűzeten,de sajnos 10k alatt nem nagyon találok.
-
válasz
Pete55555 #14 üzenetére
Ez is mitől gaming keyboard? Annak idején tényleg csináltak olyat, ÍGY néz ki. Vagy ott volt a SteelSeries Merc, Zboard.
Attól, mert világít, de elrendezésében semmiben nem különb, mint egy normál billentyűzet, rohadtul nem lesz gémer. Nekem még a mai napig meg van a Fang és k***a jó. Hogy miért nem gyártanak már ilyeneket, érthetetlen.
-
pengwin
addikt
Nem kapunk se gombkiszedő szerszámot, se tartalék kapcsolókat vagy gombkupakokat
Még is hogy a fenébe kapnátok ilyeneket egy membrános billentyűzethez?!
Még csak nem is slider over dome kialakítású, csak sima membrános... 30 ezer forintért meg nevetséges, ennek a feléért kapható már mechanikus billentyűzet is.
(#19) Egon
normális háttérvilágítást kapott (nem az RBG-re gondolok (nekem bőven elég, ha egyféle színben világít, csak az olyan szín legyen amitől nem mászok a falra), hanem hogy a betűk és nem a billentyűzet közei világítanak)Semmivel nem lesz normálisabb az Asus háttérvilágítása, ugyanúgy fog vibrálni, mint a 12-15 ezres kínai mechanikusoké. A fényeloszlás a sokkal olcsóbb membrános kialakítás hozománya, mert itt lejjebb vannak helyezve a LED-ek és nem nyitott a kialakítás.
Amit te írsz az legfeljebb a szépérzéket zavarja, a vibráló háttérvilágítás viszont objektíven nézve is probléma. -
Pete55555
addikt
Én vettem neki, ki is próbáltam. Nekem is tetszett.
(#19) Egon válasza
Kinek mi.
Én biztos nem vennék ilyen lapos billentyűzetet, mint a Cougar. Az Asus ránézésre minőséginek tűnik (gondolom nem próbáltad mivel most jelent meg, a 70-szer körbehugyozza kitétel ezek után minimum nevetséges, és nem ezt a billentyűzetet minősíti... ).De te azért mondhatod, hogy ránézésre minőséginek tűnik ugye?
Vedd úgy, hogy azt mondtam, ránézésre körbeh*gyozza.Az Asus van magyar kiosztásban, --- Cougar szintén
van csuklótámasza --- Nem mindenki igényli, én pl pont rühellem
normális háttérvilágítást kapott (...) --- Cougarnak ugyanilyen a háttérvilágításakb. ezek az ismérvek, amelyeket keresek egy billentyűzetben (túl a minimálisan elvárható szempontokon, azaz ne essen szét fél év alatt, ne legyen ótvar minősége, és a lehetőségekhez képest legyen halk). A jelenleg kapható klaviatúrák 99,5%-a nem teljesíti ezeket az elvárható szempontokat - ez a cucc igen. Ennyi.
Cougar lazán teljesíti a fent általad leírtakat (1 éve van meg, öcsém gyilkolja rendesen, semmi baja). Strapabíró fém váz, halk mechanika, jó általános minőségérzet.
Ne érts félre, nem a Cougart akarom isteníteni. De ez az ASUS kizárt, hogy jobb nála +20.000 Ft-al.
-
SidCorky
őstag
Én több kakaót iszom, mint sört, most miért kell bántani?
-
MageRG
addikt
A Tesoro Durandal G1N-hez képest ez se váltja meg az ár-érték arányával a világot.
Asus menj haza, részeg vagy!Off: Hű, de régen hallottam azt, hogy kakaóbiztos számítógép.
-
Ringman
félisten
ez az ár valami vicc?
-
Weareus
addikt
Hogy mennyi?
-
CriticalHit
addikt
Mechanikust vártam 30k-ért.
-
Huhh, meredek az ára...
5-6 ezerért vettem Thunderobot K70-et pár hónapja... Az jobban megérte.
-
nyunyu
félisten
válasz
-Skylake- #23 üzenetére
Jobban megnézve, az Ornatának is ilyenek a kupakjai, csak ott nehezítésül mindegyik alá beraktak egy fém csengettyűt a kupakokat vezető fedélbe, hogy a kék kapcsolók hangját emulálják, ami aztán hamar tönkremegy, így egyes gombok nagyon csengenek, mások meg nem annyira
Más kérdés, hogy az MX Blue klónokon nyűanyag kattan műanyagon, szóval azt nehéz egy megpendülő fém hangjával utánozni, maxt azt verik át, aki még nem látott rendes mechát.
-
DFB
tag
Épp most vacillálok Asus Cerberus Mech és Asus Sagaris GK1100 között.
Elsőnek a gumiszerű borítása nem túl bizalomgerjesztő (tartósság), újabb több awards, második viszont Cherry-s, azt nem tudom a borítás fém-e.
Kötöttek a lehetőségek
Magyar kell és le kell vásároljam az előző Gigabyte K85 árát.
Többet vártam tőle. -
Tetsuo
őstag
-
nyunyu
félisten
Ez a kupak felfüggesztés nekem nagyon Silitek gyártmánynak tűnik, pont ugyanígy néz ki a 10-15 évvel ezelőtti Compaq meg Dell billzetek belseje is.
Egy időben ők gyártották a nagy számítógépgyártók (Dell, IBM/Lenovo, Compaq/HP) billzeteinek a többségét, de aztán 6-8 éve mindenki költségcsökkentett Chiconyra.
Gumidóm viszonylatban elég jó minőséget képviselnek, de azért ez sem agyonüthetetlen, továbbra sem éri meg a 10+k-s árcímkét.
-
Egon
nagyúr
válasz
Pete55555 #14 üzenetére
Kinek mi.
Én biztos nem vennék ilyen lapos billentyűzetet, mint a Cougar. Az Asus ránézésre minőséginek tűnik (gondolom nem próbáltad mivel most jelent meg, a 70-szer körbehugyozza kitétel ezek után minimum nevetséges, és nem ezt a billentyűzetet minősíti...).
Az Asus van magyar kiosztásban, van csuklótámasza, normális háttérvilágítást kapott (nem az RBG-re gondolok (nekem bőven elég, ha egyféle színben világít, csak az olyan szín legyen amitől nem mászok a falra), hanem hogy a betűk és nem a billentyűzet közei világítanak) - kb. ezek az ismérvek, amelyeket keresek egy billentyűzetben (túl a minimálisan elvárható szempontokon, azaz ne essen szét fél év alatt, ne legyen ótvar minősége, és a lehetőségekhez képest legyen halk). A jelenleg kapható klaviatúrák 99,5%-a nem teljesíti ezeket az elvárható szempontokat - ez a cucc igen. Ennyi. -
Akula
őstag
válasz
Pete55555 #14 üzenetére
Az árat figyelembe véve igazad van, de a 200K-ról a vélemények erősen megoszlanak a minőség tekintetében. Nem én mondom azt, hogy rossz, mert nekem nincs, csak a statisztika.
Ez a TUF azért elég masszívnak néz ki. A karácsonyfa színes világítást én is kihagytam volna, de na. Ez kell ma a Vér Isván gyerekeinek. -
Milka 78
nagyúr
Hááát...én használtam ilyen membrános csodákat mint ez is (Ozone Blade,Logitech K360,Logitech Wawe,Asus Cerberus). Aztán vettem egy hitvány Gamdias Hermes E2-öt ami kici kínai is, szivárvány is, de 13800ft kicsengetése után az életbe nem adok többet ki pénzt membrános klaviért. Pedig ez csak egy full alap,tkl (külön numpadon élek), mecha klavi, még is ég és föld számora. Makro ide,zónás rgb oda ez nem ér még 15-öt sem, de persze ez egyéni véleményem
-
Pete55555
addikt
Ez 10k.
Olyan hetvenszer h*gyozza körbe az ASUS csillámpóni billentyűzetét, harmad áron.
Ja bocs, sajnos ez nem RGB, ez csak 7 különböző színben tud világítani, nem 17 millióban...Ui: Öcsémnek ilyen Cougar van, imádja, még én is elgondolkoztam a vételen, de jelenleg a Corsair Raptor K30 tökéletesen kiszolgál. (amit 12-ért vettem hasznátan)
-
Egon
nagyúr
Azért nézzétek már meg, mit árulnak 10K körül...
Túlárazott, az igaz, de szerintem 15-18K körül jó vétel lenne. -
HELLAFLUSH
őstag
nem rossz billenytű lenne ha max 10e Ft lenne az ára, de így elég bukta...30ért sokkal jobbat is lehet kapni.
-
Milka 78
nagyúr
Well done Asus
-
10keyless jó lenne ebbe.
-
McSico
senior tag
Picit drágának tartom. De biztos lesz aki megveszi.
-
Redneck
nagyúr
30 rugó? Ezeknek elmentek otthonról? Ja és mi az a kakaóharcos?
-
nyunyu
félisten
Mióta hívják a sima gumidómot membránernek?
Ez konkrétan ugyanolyan szögegyszerű felépítésű, mint mondjuk a Lenovo Preferred Prok voltak 6-8-10 éve, csak azokban nem volt a gumidóm alatt RGB led:
Mindenesetre, ha 10k-nál többet mernek kérni érte az már büntetőjogi kategória.
[szerk:]Most olvastam el a cikk végét a 30k-s árral.
Azért 5 év Ornata használat jár valami szigorított fegyintézetben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A tajvani óriás új, hibrid megoldású beviteli eszközét teszteltük.
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest