- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Hááát...én használtam ilyen membrános csodákat mint ez is (Ozone Blade,Logitech K360,Logitech Wawe,Asus Cerberus). Aztán vettem egy hitvány Gamdias Hermes E2-öt ami kici kínai is, szivárvány is, de 13800ft kicsengetése után az életbe nem adok többet ki pénzt membrános klaviért. Pedig ez csak egy full alap,tkl (külön numpadon élek), mecha klavi, még is ég és föld számora. Makro ide,zónás rgb oda ez nem ér még 15-öt sem, de persze ez egyéni véleményem
-
Pete55555
addikt
Ez 10k.
Olyan hetvenszer h*gyozza körbe az ASUS csillámpóni billentyűzetét, harmad áron.
Ja bocs, sajnos ez nem RGB, ez csak 7 különböző színben tud világítani, nem 17 millióban...Ui: Öcsémnek ilyen Cougar van, imádja, még én is elgondolkoztam a vételen, de jelenleg a Corsair Raptor K30 tökéletesen kiszolgál. (amit 12-ért vettem hasznátan)
Új hozzászólás Aktív témák
ph A tajvani óriás új, hibrid megoldású beviteli eszközét teszteltük.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BMW topik
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest