Új hozzászólás Aktív témák
-
somigon
csendes tag
válasz
DessertFox #3098 üzenetére
Haló! Most, hogy nálam a Pad, Xp-s gép és az idő nekilátnék. A gép felismerte a padot és a pad is írja, hogy csatlakoztatva médiaeszközként. Ez így rendben van vagy kell az Asus Sync-es okosság?
-
NGA
addikt
válasz
DessertFox #3098 üzenetére
Nekem a Full Screen nevű alkalmazás miatt kellett, ajánlom mindenkinek!
-
NGA
addikt
válasz
DessertFox #3096 üzenetére
Ez tökéletesen működik, köszönöm
-
somigon
csendes tag
Egy kis problem:
Invalid or Deleted File.
Valami más elérési útvoal?
-
somigon
csendes tag
válasz
DessertFox #3091 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ, a PPP-t megtaláltam már régebben, és igen rootolni kell hozzá, de most már ez sem lesz probléma ezek szerint.
Akkor XP-s gép, felismerik egymást, futtatni a linken található és letölthető .bat fájlt és kb. ennyi.
Köszi szépen még egyszer, ez az egy hozzászólásod megérne egy külön fórum topicot az olyan csőgyökerekek, mint én.
-
DessertFox
aktív tag
válasz
DessertFox #3090 üzenetére
Ja, most olvastam végig. Szóval a rootolás: letöltöd az xda-ről az általam belinkelt 1-click... fájlt. Kicsomagolod, rádugod az asust a számítógépre ( lehetőleg xp, de nekem a win7-tel sem volt gond ). Ha látják egymást, elindítod a kitömörített mappából a *.bat fájlt. Lefut és kész a root ( elméletileg ) Aztán jöhet a PPP Widget
-
DessertFox
aktív tag
válasz
somigon #3089 üzenetére
Szia, Isten hozott a klubban. A válasz egyszerű: a Playben keress rá a PPP Widget nevű alkalmazásra, töltsd le és használd egészséggel ( magyarul is tud ). Arra most nem emlékszem, hogy rootolni kell - e hozzá a gépet ( szerintem igen ), akkor pedig itt a megoldás:[link]
-
somigon
csendes tag
Sziasztok!
Új tulajdonosa lettem egy TF101-nek. Napok óta olvasgatom a fórumot, sok az új dolog, életemben először van tabletem és minél több információhoz jutok, annál ködösebb a kép. Ezért gondoltam, hogy nem kertelek, felteszem a kérdést.
Egy dolgot szeretnék jelenleg nagyon, hogy működjön a gépen, ez pedig, hogy felismerje a mobil sticket, mert jelenleg csak ilyen formában elérhető a net számomra. Ehhez viszont, ha jól tudom rootolni kell.
Na már most azt szeretném kérni, hogy ha volna olyan kedves valaki leírná nekem valaki magyarul, egyszerűen, hogy mi is ez, és hogy hogyan is csináljam pontosan. Olvastam a XDA-s leírásokat is de nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy menne is és, hogy biztos, hogy jól értettem ami oda van írva.
Előre is köszönöm.
-
cozmo
őstag
Na ja, ezt csináltam. De játszadozzon vele akinek 6 anyja van. Bazinagy FEKETE PONT az asusnak! Nem ezért fizettem bő 200.000 forintot érte, új korában. Még egyszer eljátssza, megy szervizbe.
-
zezoka
őstag
Dokkolót elvileg nem engedi 3% alá csökkenni, csak ha valami bibi van (ami nálam már volt vagy 4-5x - ebből 3x alig akart visszajönni). Azóta nálam az a megoldás, hogy 10% alá csökken, akkor leszedem róla. Érdekes, h csak tároláskor tud megkergülni, ha használod, akkor tényleg nem megy 3 alá. Szerintem valami sleep dologgal függ össze... Elalszik a kikapcs vezérlője is!
Nekem az hozta vissza (mind3x), hogy ki-be húztam a konektorból, a rádugott kütyüt. Az áramlökések pedig szerencsére nem tették tönkre, hanem fél órákat játszadozva vele, egyszer csak átlépte az 5-6%-ot, és onnan meg már ment. MIközben előtte meg 8-9órát volt töltőn, és nem mozdult ki 0-3% környékéről. Igazio az lenne ilyenkor, ha ki lehetne szedni az aksit, és egy tápegységre rárakni, kicsit nagyobb feszre, és áramra egy 10-20mp-re (sok aksi jöt már így vissza), attól magához kéne térnie, de sajna ez nem kivehető aksi, úgyh maradt az előző módszer.
-
szuss
csendes tag
Egyebkent nekem is meghalt a toltom. Fel orara beraktam a melyhutobe es megjavult. Akinek elromlott, tegyen egy probat, en sem hittem el, mikor olvastam mashol forumon..
-
szuss
csendes tag
Sziasztok,
Vettem usb-usb kabelt, de nem erzekeli a PC, hogy csatlakoztattam a Tf-t. Nem mindegy milyen kabelt veszek? Root-olnek.
Koszonom
-
NGA
addikt
válasz
DessertFox #3078 üzenetére
Köszi, ez nem akart működni.
-
NGA
addikt
Szóval valaki tud magyar segitséget? Van egy Full Screen nevu alkalmazás, ahhoz kellene a root.
-
NGA
addikt
Valaki tudna nekem priviben gyökerezésben segiteni?
Köszönöm. -
baani59
aktív tag
Szia,
http://www.asus.com/support ez központi (Globan english) Support oldal.
Jobb oldalon alul a "Contact Us" linken több lehetőség is van. -
baani59
aktív tag
Nem olyan régen leírtam a sztorit, most nem nagyon részletezem.
Volt egy kis vitám egy P750-es telefonnal kapcsolatban az Asus magyar ügyfélszolgálatával, amit szintén lepattintással akartak megoldani. Írtam a központi ügyfélszolgálatuknak néhány levelet (ugyanazt elküldtem minden másnap) és egyszer csak felhívtak a magyarok és készségesen elintézték a garanciális javítást. -
a man
tag
-
a man
tag
Srácok!
Ma felhívtam a ASUS ügyfélszolgálatát, s valami eszméletlen alpári hozzáállással, s eddig tőlük nem megszokott, minőségtelen stílusban beszélt velem az ügyintéző!
Abszolúte nem volt segítőkész, kioktató volt, hülyének nézett.
Azt tudni kell, hogy nem vagyok egy hőbörgő ügyfél, de most kedvem lenne panaszt tenni.Csak hab a tortán, hogy a Transformerem eddig kétszer járta meg az utat a csehországi szerviz és a lakásom között, de a hibát nem tudták kijavítani. Tegnap egyeztettem az ügyfélszolgálattal, hogy mi a teendő a továbbiakban, s annak megfelelően jártam el. De új RMA hivatkozási számot nem kaptam, pedig kitöltöttem a megfelelő weboldalon, amit kell a szerviz előtt. Ezért hívtam őket fel újra, hogy akkor most mégis mi legyen a további lépés. De elhajtott az ember, mint egy taknyos gyereket.
Mondtam neki, hogy nézze már meg a korábbi, több oldalas levelezésemet velük, mint ahogyan azt a többi kollégája tette, de lepergett róla minden.
matteo_szg! Hol tudom kipanaszkodni magam? Fogyasztóvédelem?
-
Vikt0r
aktív tag
Nem próbáltam de ez esetleg megfelelhet.
-
NGA
addikt
Tudnátok ajánlani olyan launcher-t, ami Win8 kezdőképet ad?
-
sisan
csendes tag
Új, utángyártott USB Adat/Töltő kábel eladó Asus Transformer TF101 / TF201 tablethez, Szegeden. 2.000 Ft.
Postaköltség áthárításával természetesen postázom. -
NGA
addikt
Üdv. Most vettem egy ilyen tabletet, és baromira tetszik.
Egy kérdés: NFS Most wanted lassu rajta. A Maximal Graphics verziot szedtem le. Lehet segiteni rajta, hogy menjen? Minden gyári 4.0.3 van rajt.
-
Biqci
aktív tag
Sziasztok!
Hol lehetne venni valami normális tokot a géphez, ami nem valami gagyi utángyártott és úgy lehetne kihajtani, hogy filmnézéshez ki tudja támasztani a tabot. Néztem az Asus-shopban is, de a 101-hez nem ad fel semmit, ami pedig más típushoz van az nem tudom jó lehet-e hozzá. Nameg szépek az árak is.
Ja igen, nincs dokkolóm. -
baani59
aktív tag
Buvana és gangbang1 írásából nekem az tűnik ki, hogy az utángyártott töltő csatlakozója nem jól van bekötve.
Több leírás is található a neten arról, hogy kell töltőt készíteni a TF101-hez. A lényege mindnek az, hogy vegyél egy töltőt, ami több mint 11 voltot le tud adni. Forrassz rá egy USB aljazatot, amit az eredeti töltőkábellel összedugva ugyanúgy töltheted, mint az eredetivel. -
baani59
aktív tag
Van amikor ez a saját töltő/idegen töltő megkülönböztetést rém egyszerű módon oldják meg.
Pl. a csatlakozó bizonyos érintkezői közé valamilyen ellenállást(okat) kötnek. Az Almás készülékek töltése is mindig külön topik volt...
Ha már úgyis szét van szedve a töltőd, megmérhetnéd a kimeneti USB csatlakozó érinkezői között az ellenállást.
Tulajdonképpen láthatónak is kell lennie, hogy van-e valami bekötve.Megöl a kíváncsiság... Csinálhatnál róla néhány nagy felbontású képet.
-
Buvana
aktív tag
-
Buvana
aktív tag
Van egy rossz hírem: Megvettem a speedshopos utángyártott töltőt, és ha töltöm a tabletet, akkor az érintőképernyő nem reagál semmire. Amint lehúztam a töltőről egyből minden OK. Hát ilyet! Járt így valaki közülünk? Mi a bánat ez? Ja, szerintem gyorsabban is tölt a gyárinál, pedig 15V 1.2A. tehát amilyen a gyári elvileg.
-
gaben1117
senior tag
Próbáltam keresni a google-ön, de nem találtam választ, így hozzátok fordulnék. Játékoknál használható/működik a dokkoló? Mármint például egy autós játéknál az irány nyilak?
-
parkasz
senior tag
Wááá, köszi!
Más. Erre esetleg tudsz valamit mondani?:
Az enyémen. főleg a dokkolóm néha érdekes dolgokat produkál, nagy ugrásokkal merül. Nem tudom lehet-e összefüggés, de kb az ICS feltelepítése óta. Még 8 hónapig garis. Ezzel szerintetek tudnak mit kezdeni? Lehet, az akksija halódik? Ha már az akku nem garis mennyiért cserélik, ha cserélik? -
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Egy ismerősön akat tf101-et venni használtan. azt hogy lehet megnézni, ellenőrizni, hogy a bootloader ki lett-e nyitva? gariztatás miatt érdekelné a dolog.
-
DessertFox
aktív tag
Ja és most olvasom: te az asus oldaláról nem a romot szedted le, hanem valami kernelt. A rom is zip kiterjesztésű, de epaduser.... van a nevében!! Van az asus oldalon több is, az eredeti romból lehetne kiolvasni a neked megfelelőt, szerintem próbáld végig őket, valamelyik csak jó lesz. A nem megfelelőt el sem kezdi telepíteni, tehát baj nem lehet belőle. Remélem legalábbis.
-
DessertFox
aktív tag
Bocs a belevauért, de ha jól emlékszem apx módban nem is látsz semmit. Kapcsold be apx-be és indítsd el az easy flashert. Elméletileg fog csatlakozni, a tableten semmit sem fogsz látni, csak a pc-n. Ja és nekem csak xp 32 bittel dolgozott jól az easy flasher. Sok sikert,.
-
reca
csendes tag
válasz
GangBAng^ #3029 üzenetére
Update:
Vettem HDMI kábelt, szépen kiviszi TV-re a képet, de csak a boot logótól kezdve. Addig üres a TV és a tab képernyője.
APX mód nem üzemel, hiába nyomom a hangerő fel+bekapcsoló gombot, be sem kapcsol rá. Emlékszem, hogy ebbe a RECOVERY-ben hangerő le+bekapcsoló és ott lehetett választani hogy download mód, vagy recovery. De semmit nem jelenít meg a tab, és így ezt sem tudom kiválasztani (erre már nem emlékszek annyira, hogy ilyenkor mit kellett nyomni a download módhoz, főleg hogy nem is használtam sose)...
Az EasyFlash meg ilyen hibát dob:
,,ERROR! Blob wasn't extracted! Check your .zip file in AsusUpdate folder!
Make sure it is the original .zip that you downloaded from ASUS''Pedig az ASUS oldaláról szedem le a ROMot:
Eee Pad Kernel Code for Android 4.0.3 ICS OS (V9.2.1.21)És tettem be az asusupdate mappába.
Egyéb ötlet?
-
Bela52
tag
Segitsen valaki. Hogy lehet dokkolon keresztul ,hosszu ekezetet irni?
-
Drizzt
nagyúr
Ma eladtam a Tf101-emet, egy ideje már csak a Nexus 7-et használtam, így feleslegessé vált teljesen. Aztán remélem jön mihamarabb valami tegra4-es csoda is, mert kezdek tabletfüggő lenni.
-
parkasz
senior tag
Szia reca!
Lehet, hogy hülyeség ami írok, de külső monitoron, tv-n próbáltad hdmi kimeneten? Lehet, hogy az működik és legalább a gyári romot vissza tudod rakni.
-
reca
csendes tag
válasz
mgTerminator #3020 üzenetére
Még mindig csak egy nagy fekete képernyő fogad...
Pedig betölti a rendszert szépen, van hangja, fel tudom oldani a képernyőt meg vissza is tudom zárni. Mindkét esetben ad hangot. Érintésre is reagál, illetve a gombok is jól működnek. Recovery-s power off is működik, emlékezetből el tudok rá navigálni. Csak semmit sem jelenít meg. Csak annyit, hogy hardveres kikapcsolásnál/újraindításnál egy fehér csík bevillan függőlegesen, majd újraindul, de továbbra is csak a háttérvilágítás látszik..
Most hagyom egy teljes napig töltőn, ahogy írtad. Hátha...
Ha így se fog visszajönni a kép akkor fogalmam sincs, hogy mit fogok vele csinálni. :/ -
parkasz
senior tag
Sziaszok!
Ha már garis kérdések. Főleg a dokkolóm néha érdekes dolgokat produkál, nagy ugrásokkal merül. Nem tudom lehet-e összefüggés, de kb az ICS feltelepítése óta. Még 8 hónapig garis. Ezzel szerintetek tudnak mit kezdeni? Lehet, az akksija halódik? Ha már az akku nem garis mennyiért cserélik, ha cserélik?
-
mgTerminator
veterán
válasz
gaben1117 #3021 üzenetére
Ja bocsi, hát erre a "kérdésre" egész pontos választ csak matteo_szg tud adni, ő az asusnál dolgozik...
-
gaben1117
senior tag
válasz
mgTerminator #3019 üzenetére
De nincs róla szó, hogy be kell küldenem. Hisz még meg se vettem. Csak a képen látható sérülés miatt gondolkodom, hogy megvegyem-e, mert amúgy van még rá 1 év gari. Ezért linkeltem be, hogy erre szerintetek mit mondanának.
-
mgTerminator
veterán
Az NFSes dolog az nálam is jelentkezett anno, szal az játékhiba.... A te problémádra viszont azt tudom javasolni hogy dugd rá a töltőre és hagyd rajta egy napot. Ha 1.5napig rá se néztél akkor simán lehet hogy úgy lemerült hogy töltőn is kell vagy 10-15perc mire magához tér.... (tapasztalat)
-
mgTerminator
veterán
válasz
gaben1117 #3015 üzenetére
Hát figyelj, nekem az egyik srác azt mondta hogy beküldte szervizbe és mikor visszajött akkor meg volt sértve a keret, de nem foglalkozott vele. Legközelebb amikor beküldte akkor erre a sérülésre hivatkozva rá akarták hárítani a javítás költségét.
Ezek hallatán én is remegve küldte be, de hálistennek egyszer sem kötözködtek és megjavították. Mondjuk az enyém teljesen újszerű állapotban volt, nagyon vigyáztam rá. Csak azt tudom mondani hogy küld be, és ha szerencséd van akkor javítják -
zezoka
őstag
Nekem akkor világított kép nélkül, mikor annyira le volt merülve, hogy nem kapcsolt be. Ilyenkor üres képpel bekapcsolt a kijelző világítás, de a kijelző nem. Aztán sötét. Rádugtam a töltőt, és egy fél óra után már be tudtam kapcsolni!
10 centiről táskában tokban felborulva meg gondolom Te sem gondoltad komolyan, hogy baja lesz? Enyém esett már le úgy, h a kanapéra akartam lapjára ledobni, csak továbbpattant és le a szalagparkettára (na ott már nem lapjával, mert párat pattogott ide-oda), ahol az asztal lába fogta meg. Semmi baja sem lett. Egy karcolás sincs rajta.
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #3010 üzenetére
Jééé, én is, csak most nem abban dolgozok (de 2004-2008ig azt csináltam)!
-
reca
csendes tag
válasz
mgTerminator #3012 üzenetére
Üdvözlet Mindenkinek!
Ez a garancia megtagadásos dolog (sajnos) engem is érdekel, hogy tényleg ennyire komolyan veszik a dolgokat a szervizben??
Teljesen fekete képernyővel állok szemben, háttérvilágítás egyértelműen látszik, csak egy db pixel sem jelenik meg a képernyőn.
Vásároltam egy tf101-et, ami még garanciás júliusig. Egy ideig szépen ment rajta minden, de nem volt hangja. Mélyalvás után nem adott ki semmilyen hangot magából. Se játékindításra, de zenére/filmre stbre sem.
Csak egy restart segített a dolgon. Ezt betudtam a ROM hibájának. Voltak efféle fórumbejegyzések az adott ROMoknál. Kipróbáltam egy rakatot, majd találtam egyet amivel megjavult ez a problémám. Örültem mint majom a farkának...Egészen addig, amíg kb 1,5 napig nem nyúltam hozzá, viszont cipeltem magammal de nem volt időm rá, hogy használjam. A pihenés ideje alatt egyszer kb 10 cm magasságból ledőlt a táskámmal együtt. A tab notesz kialakítású bőr tokban volt végig tárolva, és a kis válltáskám is fogott annyit az ütésen, hogy ne legyen semmi baja. Legalábbis azt hittem, mert egy iPad3 és egy Galaxy 10.1es tab fél méter - méter magasságból kis karcolással túlélte az akkori esést hiba nélkül. Gondoltam ez a kis eldőlés meg sem kottyan ennek a tabnak . Majd elővettem másnap és teljesen elment a kép...
Ami viszont jobban aggaszt, hogy ezzel a ROMmal NFS most Wanted-ezés közben volt olyan, hogy befagyott az adott kép (félig) szétesve, de ezt a bekapcsoló gomb kétszeri megnyomásával (tehát képernyőzárral majd feloldással) tudtam korrigálni. És újra volt normális kép, a játék pedig pörgött tovább... Ezek a képernyőfagyások még a 1,5 napos kihagyás előtt történtek. Ez miatt gondolom, hogy nem csak a szalagkábel mozdult el, hanem a grafikai chipnek lehet valami gondja. De nem akarom a falra festeni az ördögöt, és csak én kapcsolom össze fejben a két dolgot (képernyőfagyások és a jelenlegi full fekete képernyő)...
Biztos vagyok benne, hogy nekiállnak ASUS szervizben a javításnak, mivel teljesen fekete a képernyő, és még van rá garancia.
De attól parázok, hogy ha majd bekapcsolják, akkor meglátják, hogy egyedi ROM van rajta, illetve hogy (értelemszerűen) ROOTolt a készülék. És visszamenőleg a fejemhez vágnak egy vastag csekket (főleg ha vannak olyan szemetek, hogy egy szalagkábel visszacsúsztatás helyett is valami drágábbra "mutatnak rá", hogy ,,Az volt, az volt a gondja és nem gyári készülékről beszélünk azért ennyi és ennyi)...Van rá megoldás, hogy visszaállítsam a gyári szoftvert és hogy kivegyem a ROOTot úgy, hogy semmit sem látok a képernyőn??
Vagy létezik erre a problémára egyéb megoldás?
Előre is köszönöm a segítségeket!!
--
Elnézést, hogy ilyen sokat magyarázok, csak nem szeretnék kihagyni semmilyen fontos tényezőt, ami esetleg a megoldáshoz vezetne. -
-
gaben1117
senior tag
válasz
mgTerminator #3012 üzenetére
Ez komoly? Mert ennek az egyik sarkán le van kopva a festék. Ilyen miatt is megtagadhatják a garanciát?
-
gaben1117
senior tag
Hali!
Nemsokára, ha minden jól megy, lesz egy ilyen gépecském. Használtan veszem, de van még rá 1 év gyári gari. Rootolva van és custom rom fut rajta. Van olyan eshetőség, hogy ezek miatt megtagadják a garit? Mert olvastam pár eszköz esetén, hogy esetleges bootloader nyitás, vagy ilyesmi miatt bukik a gari, mert nem lehet visszaállítani.
Lehet szó a tf101 esetében ilyenről?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
baani59
aktív tag
válasz
mgTerminator #3008 üzenetére
Csak van egy haver, akinek van forrasztópákája.
A kondenzátor, ellenállás, dióda, biztosíték általában elektronikai alkatrész üzletben kaphatóak, de ki is lehet berhelni valamiből.
De az sem lehetetlen, hogy valami tévéket javító helyen elvállalják - és olcsóbb lesz, mint újat venni.
Én mindent szétszedek, ha leromlik.
-
HPAA
őstag
ez valami újévi mizéria lehet
ma reggelre az én töltőm is megadta magát
este feltettem nem töltött semmit reggelig
most kipróbáltam univerzálissal is de semmi
remélhetőleg nem a vékony kábel szakadt valahol ,hogy nem jut át a töltés
dokkolójára téve áttölt ,ebből gondolom olyan nagy gondja nem lehetjó lenne kipróbálni másikkal is ,borsodból nincs itt valakinek ?
egyéb 5let,jótanács esetleg ? -
baani59
aktív tag
válasz
mgTerminator #3003 üzenetére
Általában nem "durva" rész szokott meghibásodni, hanem az erősáramú.
Pl. elektrolit kondenzátorok, diódák biztosítékok. Ezek közül van ami szemrevételezéssel (pl. púpos kondenzátor) van ami pedig egyszerű méréssel megállapítható.
Az első akadály az szokott lenni, hogy elvileg nem szedhető szét - ragasztott kivitel, de egy kis kézimunkával ez általában megoldható. Igaz összerakva már nem lesz olyan szép.
-
mgTerminator
veterán
Nem, 10 perc alatt 1% kb, egész pontosan nem néztem, de így van valahogy, Szal egy éjszaka azért tölt rá. Csak 1 dologra ügyelj, ne merítsd kikapcsolásig mert nekem fél óra alatt se tért magához usbn, még a saját töltőjén is kellett vagy 5 perc. (ja mondjuk ez már tf300as tapasztalat, de lényegtelen)
-
Buvana
aktív tag
válasz
mgTerminator #3001 üzenetére
Hát az lesz, de asszem Te mondtad hogy 1 óra alatt 1 %-ot nyom bele! Az nem tudom mire elég... Lehet rosszul tudom. vagy 10 % ot? Lassan ott tartok hogy veszek hozzá egy autós töltőt, mert az van raktáron... Asus shopban van, csak borsos 11 pénzt kérnek érte.
-
baani59
aktív tag
válasz
mgTerminator #3001 üzenetére
Vagy szét kéne kapni, talán javítható.
Nem olyan bonyolultak ezek a töltők.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401IU Gamer laptop
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,16GB DDR5 RAM,512GBnVmeSSD
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 12 Egyedi Purple szín, gyors teljesítmény és 100%-os akku 64 GB- 3 hó gari
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest