Hirdetés
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Milyen monitort vegyek?
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
- Kihajtás nálam nem okoz recsegést
- a dokkolóérzékelési probléma sajnos tényleg elő-elő fordul
- az akksimerülés megoldódott a legutóbbi frissítéssel
- tény, hogy néha indokolatlanul kikapcsol. Nem tudom az okát.
- laggolás nem jellemző nálam.Remélhetőleg a Lollipop megoldja a még fennálló szoftveres gondokat.
Összességében szerethető a cucc.
Ami miatt morcos vagyok, hogy vettem egy USB 3-as hub-ot, hogy tudjak egyszerre kötni rá egeret, külső winyót, esetleg pendrive-ot, de sajnos nem kezeli a hub-ot
A Lollipop-ot megvárom rá, ha nem hoz javulásokat akkor cserélem Nexus9-re. Nexus 7 II-t imádtam. Stabil, gyors csak sajnos kicsi volt a 7-es kijelző nekem.
-
supertrezi
aktív tag
Helló!
Nekem 701-es van augusztus óta. A múltkoriban jött egy merüléses probléma, de csak valami frissítést csesztek el, amit egy újabbal végre orvosoltak. Mondjuk felforrt tőle az agyam az alatt a pár hét alatt, az biztos. :/
Összességében meg vagyok vele elégedve. Csak egyszer fagyott meg 5 hónap alatt: meccset néztem netes streamen keresztül. Na, azt nem nagyon bírta. Ettől eltekintve teljesen stabil.A fényerőt automatán picit állítgatja magának, bár mostanában már észre se veszem - szerintem hozzászokott a szemem (ez valami Asus-feature
).
Az akku jó: ha egy napig agyonnyűvöm (ilyen nem nagyon van), akkor olyan 9-10 órát bírja. Én általában netezek; ritkábban szöveget szerkesztek; néha videókat nézek; játszani nem szoktam. Olyan kétnaponta töltöm általában; vagy 8 óra képernyőidő után. Ami baromira tetszik, hogy a billentyűzetben is van akksi, ami olyan 25%-ot hozzáad a tablet képernyőidejéhez. Az Asus-honlapon 13+4 óra kijelzőidő van írva a 701-esnek, a 303-asnak meg 9,5 óra. Mint mondtam, ez 701-esnél nemigen több esetemben 10 óránál, szóval gyanítom, a 303-as esetén az én szokásaimmal nem lenne több 5-6 óránál.
A 303-asnl nincs a dokkolónak akkuja, szóval az nem ad energiát, csak visz. Meg a felbontása is jobb a 701-esnek: 2560X1600 kontra 1920X1200. Nem tudom, ez ilyen méretben mennyire jön elő. Mint az álom, olyan ez a kijelző szerintem.
Mások ámulni-bámulni szoktak, mikor előveszem. Főleg mikor közlöm, hogy ez tulajdonképpen egy tablet, s egy mozdulattal leszedem a billentyűzetről.
Az ára nem tudom mennyi a két gépnek. Ha közel azonos, akkor én a 701-est venném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Energiaital topic
- Nintendo Switch 2
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Asztalos klub
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Parfüm topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).