Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Aegnerys
üzenetére
Elsőre egy jó hosszú, legalább 6 órás töltést javasolok, bármilyen nehéz is, használat nélkül. Ez az első és egyben az utolsó alkalom, amikor ezt meg kell tenni. (A lítiumos akkunak már a 100%-ra töltés sem esik jól, de ezt a két akku miatt a Transormernél macerás a továbbiakban megoldani. Úgy lehetne, hogy az ember mindig külön tölti a két részt, a dokkolón viszont eleve nincs töltöttségjelző, meg aztán mindig a dokk merül le először, szóval nehéz vigyázni az akkumulátorokra.)
Üdv: MaCS
-
stopperos
senior tag
válasz
Aegnerys
üzenetére
Nekem az első lépés a töltés volt, mive 0%/0% volt a dobozból kivéve. Be sem kapcsolt.
Utána frissítettem a legújabb androidra (persze meg kell várni egy töltöttségi szintet). Lecseréltem a 4.1 es indító felületet 4.2-esre (beálításoknál lehet). Végül Play, meg widgetek. -
kaciokos
őstag
válasz
Aegnerys
üzenetére
Egyébként igaz, hogy egy e-könyv olvasó sokkal jobb e-könyv olvasásra, de ha a tablet másra is kell, és nem akarod az e-könyv olvasót pluszban megvenni, vagy csak még egy eszközt magaddal cipelni, akkor ezen is simán lehet e-könyvet olvasni, és az fbReader-t használom.
-
válasz
Aegnerys
üzenetére
Nekem bejött. Én alapvetően szöveges alkalmazásokat használok (SoftMakerOffice, OptiJus, újságok, Chrome, levelezés, stb.), meg fentvan kb. 100 kisebb alkalmazás. Filmet nem nézek, úgyhogy erről nincs tapasztalatom.
Ha venni akarsz, jó lesz sietni: egy hete az összesen (!) utolsó háromból hoztam el egyet az Edigitől. A MediaMarktban is láttam, de ott 120e Ft volt.
-
válasz
Aegnerys
üzenetére
Szerintem jó döntés, ha még kapsz 100e Ft-ért.
Én hosszú szünet után egy hete nyúzom, elég komolyan dolgozom vele. Bevált. Nem akad, sokkal jobban használható, mint a jobbfajta netbookom.E-bookolvasónak viszont nem ajánlom, arra szigorúan e-inkes cucc kell, nagyon durva a különbség.
-
drlovi
aktív tag
válasz
Aegnerys
üzenetére
Az hogy kis súlyú,ill. könnyen szállítható az ennél nem teljesen igaz. Mert a tabletnek magában is van súlya. Én személy szerint egy 7 collos gépet jobban el tudok képzelni utazáshoz.Persze kisebb a kijelző,és esetleg nincs dokkolós billentyűzet. De pl. a nexus 7(2013) -nak sokkal szebb a kijelzője. Én otthon is inkább a Nexust használom, mert böngészésre ,olvasásra az sokkal jobb. És jobban elfér a kabátzsebben+ a súlya is elenyésző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo V155-15API - Ryzen 5 I 8GB I 512SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest