Hirdetés
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Philips LCD és LED TV-k
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Aegnerys #2247 üzenetére
Elsőre egy jó hosszú, legalább 6 órás töltést javasolok, bármilyen nehéz is, használat nélkül. Ez az első és egyben az utolsó alkalom, amikor ezt meg kell tenni. (A lítiumos akkunak már a 100%-ra töltés sem esik jól, de ezt a két akku miatt a Transormernél macerás a továbbiakban megoldani. Úgy lehetne, hogy az ember mindig külön tölti a két részt, a dokkolón viszont eleve nincs töltöttségjelző, meg aztán mindig a dokk merül le először, szóval nehéz vigyázni az akkumulátorokra.)
Üdv: MaCS
-
stopperos
senior tag
válasz
Aegnerys #2247 üzenetére
Nekem az első lépés a töltés volt, mive 0%/0% volt a dobozból kivéve. Be sem kapcsolt.
Utána frissítettem a legújabb androidra (persze meg kell várni egy töltöttségi szintet). Lecseréltem a 4.1 es indító felületet 4.2-esre (beálításoknál lehet). Végül Play, meg widgetek. -
kaciokos
őstag
válasz
Aegnerys #2241 üzenetére
Egyébként igaz, hogy egy e-könyv olvasó sokkal jobb e-könyv olvasásra, de ha a tablet másra is kell, és nem akarod az e-könyv olvasót pluszban megvenni, vagy csak még egy eszközt magaddal cipelni, akkor ezen is simán lehet e-könyvet olvasni, és az fbReader-t használom.
-
válasz
Aegnerys #2238 üzenetére
Nekem bejött. Én alapvetően szöveges alkalmazásokat használok (SoftMakerOffice, OptiJus, újságok, Chrome, levelezés, stb.), meg fentvan kb. 100 kisebb alkalmazás. Filmet nem nézek, úgyhogy erről nincs tapasztalatom.
Ha venni akarsz, jó lesz sietni: egy hete az összesen (!) utolsó háromból hoztam el egyet az Edigitől. A MediaMarktban is láttam, de ott 120e Ft volt.
-
válasz
Aegnerys #2234 üzenetére
Szerintem jó döntés, ha még kapsz 100e Ft-ért.
Én hosszú szünet után egy hete nyúzom, elég komolyan dolgozom vele. Bevált. Nem akad, sokkal jobban használható, mint a jobbfajta netbookom.E-bookolvasónak viszont nem ajánlom, arra szigorúan e-inkes cucc kell, nagyon durva a különbség.
-
drlovi
aktív tag
válasz
Aegnerys #2234 üzenetére
Az hogy kis súlyú,ill. könnyen szállítható az ennél nem teljesen igaz. Mert a tabletnek magában is van súlya. Én személy szerint egy 7 collos gépet jobban el tudok képzelni utazáshoz.Persze kisebb a kijelző,és esetleg nincs dokkolós billentyűzet. De pl. a nexus 7(2013) -nak sokkal szebb a kijelzője. Én otthon is inkább a Nexust használom, mert böngészésre ,olvasásra az sokkal jobb. És jobban elfér a kabátzsebben+ a súlya is elenyésző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- LED világítás a lakásban
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Dell Latitude 9410 i5-10310U / 8gb ddr4 / 250gb m.2 / érintőkijelző/ világító magyar Bill. / töltő
- Eladó: Asus ROG Zephyrus G16 (2024) - GU605MI-QR075W
- Prémium ThinkPad T14s Gen 4 Munkaállomás, Ryzen 7 PRO 7840U w/Radeon 780m szép állapotban
- HP USB-C G5 Dokkoló (5TW10AA ABB) Új
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest