Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPad topik
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stopperos
senior tag
válasz
janika1988
üzenetére
Amikor mi vettük, akkor az volt a lényeg, hogy kis méretű, billentyűzetes eszköz legyen. A dilemma pedig a netbook és ez között ment. De miután már volt tapasztalatom Atom processzorral, így a TF300-as mellett döntöttünk és nem bántuk meg.
Böngészésre, tartalom fogyasztásra kiváló. A magyar billentyűzettel pedig nagyon jól lehet szöveget bevinni (polars office). Természetesen vannak limitálások, pl nincsenek ablakok, és lassú az alkalmazások közötti váltás. De a 10 órányi akksi idő ezért simán kárpótol.Nekünk a fagyást a frissítés után a factory reset oldotta meg.
-
stopperos
senior tag
válasz
Aegnerys
üzenetére
Nekem az első lépés a töltés volt, mive 0%/0% volt a dobozból kivéve. Be sem kapcsolt.
Utána frissítettem a legújabb androidra (persze meg kell várni egy töltöttségi szintet). Lecseréltem a 4.1 es indító felületet 4.2-esre (beálításoknál lehet). Végül Play, meg widgetek. -
stopperos
senior tag
válasz
MaCS_70
üzenetére
Mármint egy olyan eszköz, ami az ASUS bementből USB bemenetet csinál? Ezek 2000-3000 Ft körül mozognak az ebay-en és USB OTG néven futnak. Mivel a billentyűzeten van USB bemenet a gépünkön, ezért ilyet nem vettünk hozzá.
Még a keresés fázisban néztem meg ezt, mert a Galaxy Tab-hoz jó lett volna egy ilyen, csak ott nem támogatott. Mondjuk azt nem tudom hogy itt kell e hozzá root. -
stopperos
senior tag
válasz
kaciokos
üzenetére
Galaxy Tab-ban sem cserélhető, de vannak jó szerelős leírások és videók amivel meg lehet tudni hogy lehet szétnyitni. Utána már egyszerű.
Persze először szervizbe vittem, de mivel túl voltam az 1 éven, ezért már az akksit nem cserélték volna ingyen. Magam megcsináltam. -
stopperos
senior tag
válasz
kaciokos
üzenetére
Bár nem ilyen eszközzel, nekem voltak hasonló problémáim Galaxy Tab P1000-el. Először megakadt a töltés, utána nem akart 40%, 50%, 60% alatt bekapcsolni, telefon hívást meg csak 80% felett tudtam kezdeményezni, mert emígy levágta az egészet. Aztán tovább romlott a helyzet és vezetékes tablet lett.
Majd rendeltem kínából új akkumulátort, és az megoldotta a helyzetet.
Én akksira és kábel/töltő-re gyanakodtam. Szerintem érdemes kipróbálni első körben másik töltővel, pl számítógépről a maga 500mA-ével. -
stopperos
senior tag
Ma vettem egyet dokkolóval. (Fehér, magyar billentyűzet.) Eddig úgy tűnik (frissítés után is), hogy jó választás volt 99k ért.
(#2178) bostone: Nekem is beragadt már, de egy gyors wifi ki/be/ki/be -vel el lehetett tünetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Automata kávégépek
- Spórolós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12800HX RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG Strix SCAR 17 prémium gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3080, karcmentes állapotban
- MacBook Air M4 13" 16/256GB 2028.07.24. iSTYLE jótállás 21 töltés
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion 5 brutális gamer laptop munkaállomás, i9-14900HX, RTX 4060, szép állapotban
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A54 5G, Kártyafüggetlen, 1 Ev Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest