Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Projektor topic
- Socket AM4
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
András!
csendes tag
válasz
kaciokos #1285 üzenetére
Class 10
ha lement a teszt majd megírom mit mondott, bár HA valamennyivel eltér az eredetitől ami néhány sec eltérés lehet max, akkor sem kapok szívrohamot, mert legalább 8-10 ezer froncsit spóroltam meg.
nem tagadom biztos vannak hamis, vagy rossz minőségű cuccok de azoknak az ára már feltűnően olcsó és azokat kerülni is kell. Szerencsére eddig nem nagyon faragtam rá ezekre, max 1-2 ezres tokoknál más szint küldtek de utána újra küldték, bár nagy értékű elektronika cuccot még nem kockáztattam (pl. tablet, vagy mobil, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest