Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hszilard666

veterán

válasz Noukoum #106 üzenetére

Jeeeez. Annyira behányok ettől a hozzáálástól. Boltos voltam. bejön az ürge, megveszi az 1.2M es CTO gépet aztán ugyanezt a kérdést nekem szegezi hogy mi az hogy neki 20.000HUF ot kell költeni még adapterre?! Visszakérdezek. Elköltöttél 1.200.000HUF ot és 20.000Ft on idegeskedsz? Valamit elrontottál akkor. Ilyenkor mindig nekem adtak igazat. Ez olyan mintha megveszed a rolls royce phantom ot, aztán azon idegeskesz hogy annyiba kerül az olajcsere mint egy suzuki. Ha telik majomra, legyen banánra is.

Szerintem szuper a macbookon a 4 tb3 as design. Mind a 4 portból olyan csatit csinálok amit nem szégyellek, daisy chain kompatibilis, nagy sávszéllel, pcie lane nel. Ha láttál már szétkapva macbookot, akkor tudod jól hogy kb akkora az alaplap mint a 2 tb3 as port "magassága" JObb lett volna ha az egyik oldalra csa egy USB A-t tesznek egy HDMI vel? Nem. 2 USB C ből csinálhatok akár 8 USB-t is ha olyan kedvem van. Szóval "alakítható" a konfig. Mondom ezt úgy hogy volt 2015 től az ÖSSZES macbook a birtokomban. Nem rég adtam el a 16" emet is.

Új hozzászólás Aktív témák