- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- TCL LCD és LED TV-k
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Amazon Kindle
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
Jeeeez. Annyira behányok ettől a hozzáálástól. Boltos voltam. bejön az ürge, megveszi az 1.2M es CTO gépet aztán ugyanezt a kérdést nekem szegezi hogy mi az hogy neki 20.000HUF ot kell költeni még adapterre?! Visszakérdezek. Elköltöttél 1.200.000HUF ot és 20.000Ft on idegeskedsz? Valamit elrontottál akkor. Ilyenkor mindig nekem adtak igazat. Ez olyan mintha megveszed a rolls royce phantom ot, aztán azon idegeskesz hogy annyiba kerül az olajcsere mint egy suzuki. Ha telik majomra, legyen banánra is.
Szerintem szuper a macbookon a 4 tb3 as design. Mind a 4 portból olyan csatit csinálok amit nem szégyellek, daisy chain kompatibilis, nagy sávszéllel, pcie lane nel. Ha láttál már szétkapva macbookot, akkor tudod jól hogy kb akkora az alaplap mint a 2 tb3 as port "magassága" JObb lett volna ha az egyik oldalra csa egy USB A-t tesznek egy HDMI vel? Nem. 2 USB C ből csinálhatok akár 8 USB-t is ha olyan kedvem van. Szóval "alakítható" a konfig. Mondom ezt úgy hogy volt 2015 től az ÖSSZES macbook a birtokomban. Nem rég adtam el a 16" emet is.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Trollok komolyan
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Nintendo 3DS és DS topic
- Mercedes topic
- OLED monitor topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest