- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Eltűnt a fél internet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
válasz
GeryFlash
üzenetére
Ilyenkor az asztal a palmrest. Volt GX701GX em, szuperül használható a design. Picit szokni kell, de semmiképpen sem nevezném kényelmetlennek. Amiért hajlandó voltam hozzászokni az a hűtés. Fölötte teljes hőleadó felület volt ami segít a lélegzésben a 6 magos procinak meg a 2080 as rtx nek. Ennek köszönhetően pokoli halk volt a gép úgy hogy 70 fok körül megállt terhelésnél a hőfok.
-
hszilard666
veterán
Nézd, szerintem ha nem a szemét 3.000huf os hama átalakítót veszed akkor nem gagyi az experience. Volt gyári apple multiport adapterem, szuper volt. Annyi a problémám vele hogy fehér. Nagyon elütött a space grey gépektől. De a kedvencem a hyperdrive volt. Van rajta HDMI, több USB, ethernet, thunderbolt 3! valamint ugyanazzal az anyagminőséggel rendelkezik mint maga a gép. Megéri a vételárat.
Azért rossz a BMW-s analógiád, mert azok ténylegesen rossz anyagi döntések, mindig visszatérő költségekkel, úgy hogy semmilyen szinten nem nevezhetjük befektetésnek, inkább kiadásnak. Ezzel szemben a legtöbb esetben egy szép macbook pro befektetés a usernek. Munkaeszköz. Egy olyan kiadás, ami visszatermeli a saját árát a tulajnak, majd pénzt is termel. De nézzük meg máshogy. Azért jó mondjuk egy hyperdrive, mert személyre tudod szabni a géped port kínálatát csupán a gép vételárának a 2% áért. Azért ez nem hangzik rosszul. Főleg hogy csomó boltban tudsz alkudozni, ilyen 6% okat lazán engednek puszira, és akkor a diszkont árából tudsz venni egy csomó kieget.
-
hszilard666
veterán
Jeeeez. Annyira behányok ettől a hozzáálástól. Boltos voltam. bejön az ürge, megveszi az 1.2M es CTO gépet aztán ugyanezt a kérdést nekem szegezi hogy mi az hogy neki 20.000HUF ot kell költeni még adapterre?! Visszakérdezek. Elköltöttél 1.200.000HUF ot és 20.000Ft on idegeskedsz? Valamit elrontottál akkor. Ilyenkor mindig nekem adtak igazat. Ez olyan mintha megveszed a rolls royce phantom ot, aztán azon idegeskesz hogy annyiba kerül az olajcsere mint egy suzuki. Ha telik majomra, legyen banánra is.
Szerintem szuper a macbookon a 4 tb3 as design. Mind a 4 portból olyan csatit csinálok amit nem szégyellek, daisy chain kompatibilis, nagy sávszéllel, pcie lane nel. Ha láttál már szétkapva macbookot, akkor tudod jól hogy kb akkora az alaplap mint a 2 tb3 as port "magassága" JObb lett volna ha az egyik oldalra csa egy USB A-t tesznek egy HDMI vel? Nem. 2 USB C ből csinálhatok akár 8 USB-t is ha olyan kedvem van. Szóval "alakítható" a konfig. Mondom ezt úgy hogy volt 2015 től az ÖSSZES macbook a birtokomban. Nem rég adtam el a 16" emet is.
-
hszilard666
veterán
Köszönjük a cikket!

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- SUSE Linux
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Elektromos autók - motorok
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- További aktív témák...
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- fém fedlap ! Spin 3 YOGA/2in1 - 14" multitouch, R3, 8 / 256, Radeon Graphics, erős akku +SZLA +GAR
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- Asus ROG Strix - i7 10870H, RTX 2060, 16gb RAM
- L14 Gen4 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest