- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
válasz
GeryFlash #164 üzenetére
Ilyenkor az asztal a palmrest. Volt GX701GX em, szuperül használható a design. Picit szokni kell, de semmiképpen sem nevezném kényelmetlennek. Amiért hajlandó voltam hozzászokni az a hűtés. Fölötte teljes hőleadó felület volt ami segít a lélegzésben a 6 magos procinak meg a 2080 as rtx nek. Ennek köszönhetően pokoli halk volt a gép úgy hogy 70 fok körül megállt terhelésnél a hőfok.
-
hszilard666
veterán
Nézd, szerintem ha nem a szemét 3.000huf os hama átalakítót veszed akkor nem gagyi az experience. Volt gyári apple multiport adapterem, szuper volt. Annyi a problémám vele hogy fehér. Nagyon elütött a space grey gépektől. De a kedvencem a hyperdrive volt. Van rajta HDMI, több USB, ethernet, thunderbolt 3! valamint ugyanazzal az anyagminőséggel rendelkezik mint maga a gép. Megéri a vételárat.
Azért rossz a BMW-s analógiád, mert azok ténylegesen rossz anyagi döntések, mindig visszatérő költségekkel, úgy hogy semmilyen szinten nem nevezhetjük befektetésnek, inkább kiadásnak. Ezzel szemben a legtöbb esetben egy szép macbook pro befektetés a usernek. Munkaeszköz. Egy olyan kiadás, ami visszatermeli a saját árát a tulajnak, majd pénzt is termel. De nézzük meg máshogy. Azért jó mondjuk egy hyperdrive, mert személyre tudod szabni a géped port kínálatát csupán a gép vételárának a 2% áért. Azért ez nem hangzik rosszul. Főleg hogy csomó boltban tudsz alkudozni, ilyen 6% okat lazán engednek puszira, és akkor a diszkont árából tudsz venni egy csomó kieget.
-
hszilard666
veterán
Jeeeez. Annyira behányok ettől a hozzáálástól. Boltos voltam. bejön az ürge, megveszi az 1.2M es CTO gépet aztán ugyanezt a kérdést nekem szegezi hogy mi az hogy neki 20.000HUF ot kell költeni még adapterre?! Visszakérdezek. Elköltöttél 1.200.000HUF ot és 20.000Ft on idegeskedsz? Valamit elrontottál akkor. Ilyenkor mindig nekem adtak igazat. Ez olyan mintha megveszed a rolls royce phantom ot, aztán azon idegeskesz hogy annyiba kerül az olajcsere mint egy suzuki. Ha telik majomra, legyen banánra is.
Szerintem szuper a macbookon a 4 tb3 as design. Mind a 4 portból olyan csatit csinálok amit nem szégyellek, daisy chain kompatibilis, nagy sávszéllel, pcie lane nel. Ha láttál már szétkapva macbookot, akkor tudod jól hogy kb akkora az alaplap mint a 2 tb3 as port "magassága" JObb lett volna ha az egyik oldalra csa egy USB A-t tesznek egy HDMI vel? Nem. 2 USB C ből csinálhatok akár 8 USB-t is ha olyan kedvem van. Szóval "alakítható" a konfig. Mondom ezt úgy hogy volt 2015 től az ÖSSZES macbook a birtokomban. Nem rég adtam el a 16" emet is.
-
hszilard666
veterán
Köszönjük a cikket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest