- SSD kibeszélő
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- CPU léghűtés kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
válasz
Bugfix1984 #15 üzenetére
A legtöbb kommentelő azt se tudja miről beszél,csak ránéztek az árra és mivel elérhetetlen ezért leszarozzátok, meg azért mert TN panel.
Én példának okáért egy szóval nem emlÍtettem az árát, sőt mint írtam, ezzel a G-Sync lépéssel újra képesek piacot teremteni a TN panelnak, pedig egyre több konzumer háztartásból sikerült kiűzni.
A 24"-nál még ok, a gamerek szépen megmagyarázzák a 144hz-üket, mindeki elfogadja.
Ettől független a legtöbb user-nek elég zavaró lehet, h. a nagy méretből adódóan, már akár egy prohardver böngészése közben az oldalsáv széleinek szÍnei invertálódnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elektromos autók - motorok
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- LG (45GS95QE-B) 45" 240HZ OLED QHD GAMER UJ MODELL! AKCIÓ!
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
- Samsung Odyssey G7 C27G73TQSR 2K/240hz
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest