- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Hobby elektronika
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Kompakt vízhűtés
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
válasz
Bugfix1984
üzenetére
A legtöbb kommentelő azt se tudja miről beszél,csak ránéztek az árra és mivel elérhetetlen ezért leszarozzátok, meg azért mert TN panel.
Én példának okáért egy szóval nem emlÍtettem az árát, sőt mint írtam, ezzel a G-Sync lépéssel újra képesek piacot teremteni a TN panelnak, pedig egyre több konzumer háztartásból sikerült kiűzni.
A 24"-nál még ok, a gamerek szépen megmagyarázzák a 144hz-üket, mindeki elfogadja.
Ettől független a legtöbb user-nek elég zavaró lehet, h. a nagy méretből adódóan, már akár egy prohardver böngészése közben az oldalsáv széleinek szÍnei invertálódnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- 10" Hirdető monitor - LED - Philips Color10BDL4551T Multitouch - Kamerás - Hangszórós - érzékelős
- Dupla Óriás Konferencia Monitor Szett - 2 x 70" -Cisco MX800 (2xCisco Imola-70FPX)
- SONY INZONE M10S, 26.5", QHD, 480Hz Monitor / Új, Bontatlan, Garanciás, Akciós Ár /
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest