- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
válasz
Bugfix1984 #15 üzenetére
A legtöbb kommentelő azt se tudja miről beszél,csak ránéztek az árra és mivel elérhetetlen ezért leszarozzátok, meg azért mert TN panel.
Én példának okáért egy szóval nem emlÍtettem az árát, sőt mint írtam, ezzel a G-Sync lépéssel újra képesek piacot teremteni a TN panelnak, pedig egyre több konzumer háztartásból sikerült kiűzni.
A 24"-nál még ok, a gamerek szépen megmagyarázzák a 144hz-üket, mindeki elfogadja.
Ettől független a legtöbb user-nek elég zavaró lehet, h. a nagy méretből adódóan, már akár egy prohardver böngészése közben az oldalsáv széleinek szÍnei invertálódnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- eBay
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG 34 34WQ75X-B UltraWide WQHD Ívelt Monitor Több, mint kijelző! AMD FreeSync / HDR /IPS Panel
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- HP OMEN Transcend 32 - 31,5", OLED, 3840x2160, 240Hz, HDR400, 0.03ms - Eladó!
- LG 27GL850-B monitor eladó!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest