- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Szélvész tempót diktál a Team Group T-Force szériás SSD-je
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
Ez erősen off...
Imádom az ilyen jellegű hozzáállást. Tehát, ha elromlik a Samsung mosógéped, akkor nem veszel többet Samu TV-t?
Mellesleg, ilyen mértékű amortizáicó esetén érdemes körbe nézni, hogy mi lehet még a probléma forrása, mert annak, hogy ennyi eszköz halálozik el, kvázi egy idő intervallumban, elég kicsi az esélye.
-
X Factor
addikt
Próbáltam 144hz-es monitort CS:GO-ban, valahogy úgy képzeld, el h. folyamatosabbnak érzed a képet.
Ettől független érdemes megnézni, hogy akik ilyen játékokban a pro scene-hez tartoznak mivel nyomják, vagy mikkel tolták korábban.
Pont ezért is emlÍtettem, h. az vitathatatlan, hogy ténylegesen látni a különbséget, ettől független az egész G-Sync-et egy jól marketingolt feature-nek tartom. Ez természetesen csak a magán véleményem.
neilszab Rosszul fogalmaztam. Arrra próbáltam utalni, hogy pont a kompetitív fps-ek terén, ahova ezek a g-sync-es megoldások mennek, fontos a 100+ fps, tehát hiába van G-Sync, 30-40fps-el ott van a gamer user ahol a part szakad.
-
X Factor
addikt
válasz
Bugfix1984 #15 üzenetére
A legtöbb kommentelő azt se tudja miről beszél,csak ránéztek az árra és mivel elérhetetlen ezért leszarozzátok, meg azért mert TN panel.
Én példának okáért egy szóval nem emlÍtettem az árát, sőt mint írtam, ezzel a G-Sync lépéssel újra képesek piacot teremteni a TN panelnak, pedig egyre több konzumer háztartásból sikerült kiűzni.
A 24"-nál még ok, a gamerek szépen megmagyarázzák a 144hz-üket, mindeki elfogadja.
Ettől független a legtöbb user-nek elég zavaró lehet, h. a nagy méretből adódóan, már akár egy prohardver böngészése közben az oldalsáv széleinek szÍnei invertálódnak.
-
X Factor
addikt
Úgy örültem, hogy végre megszűnnek a TN monitorok mióta 50k környékén is lehet vásárolni *-IPS panelos Dell, LG monitorokat.
Erre jönnek ezek a csoda G-Sync-ek, amik ismét legitimizálják az egészet egy réteg számára...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 6
- ASUS routerek
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest