- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
TN panelhez képest meglepően jó kontrasztja van. Ez jó.
Drága. Ez nem jó.De ami engem igazán kiakaszt, az az, hogy 200 dollárt
kér az NVIDIA a gyártótól a G-synch beépítéséért. Elmentek ezeknek otthonról???? Kb ennyiért már tőlük is egy középkategóriás kártyát lehet venni (750Ti), vagy kis híján egy 24-es IPS paneles monitort...értem én hogy kapitalizmus, de ezt valahol nagyon melléárazták (ne csodálkozzanak hogy az elmúlt egy évben finoman szólva sem lett piacvezető a technológia, pedig van benne potenciál)Sokadszorra érzem úgy, hogy az agyonistenített NVIDIA marketing / business management részleget nagyon, de nagyon csúnyán ki kéne rúgni a p*csába. A mérnökeik tök jó dolgokat hoznak össze (a maxwell-t imádom, és ez is nagyon hasznos lenne), erre "bevezetik" egy ilyen agyahagyott ökör módon a piacra, habzsika módra. Nyomorult monitorgyártó meg oldja meg ahogy tudja (hogy kétszer annyiba kerül emiatt a kész termék)
Bocsánat a kirohanásért, de kiverte a biztosítékot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hyundai, Kia topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- World of Warships
- Asztalos klub
- Gumi és felni topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Alienware AW3423DW QD-OLED monitor - 2028. 01. 24-ig tartó ALZA jótállás
- LG UltraGear OLED 27GX790A-B . 480Hz . 0.03ms . DP 2.1 . 2560x1440 - Garancia 2028.07.07.
- 27% számlával! Samsung Odyssey OLED G8 S32DG802 OLED Monitor! 3840x2160 / 0.03ms /240Hz / FreeSync
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

kér az NVIDIA a gyártótól a G-synch beépítéséért. Elmentek ezeknek otthonról???? Kb ennyiért már tőlük is egy középkategóriás kártyát lehet venni (750Ti), vagy kis híján egy 24-es IPS paneles monitort...értem én hogy kapitalizmus, de ezt valahol nagyon melléárazták (ne csodálkozzanak hogy az elmúlt egy évben finoman szólva sem lett piacvezető a technológia, pedig van benne potenciál)