Új hozzászólás Aktív témák
-
Tauren45
aktív tag
Én nem lovagolni szerettem volna, sajnálom ha ez szűrődött le belőle.
Az ami viszont tényleg érdekes, hogy hogyan tu letürni egy P2-es egér lába? Nekem is volt egy pár ilyen rágcsáló meg bill, de soha egyik se tört le.
Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 - SGP Ultra Crystal | Lenovo W510 | The Settlers 2 |
-
Kean_Sorbo
őstag
Azért illene rátenni legalább egyet, mert mint az én példám is mutatja, a kiválasztott lapomon 45e forintért nincs egy ilyen karika. A PS2 vezeték nélküli szettemet, ami annyiba kerül mint sok embernek az alaplapja, meg nézegethetem. Most a 900 Forintos csicsonyitól idegrohamot kapok. Egyszerű átalakítót hiába veszel hozzá nem megy, csak a 4000 Forintos aktívval.
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
Tauren45
aktív tag
válasz Tibor_560sec #24 üzenetére
Az érdekes, hogy most látsz ilyet először, mert nem 1 alaplap volt már főcímen aminek nem volt PS2-es csatija.
-
tilinko70
csendes tag
komoly lap.up
üdv. tilinko70@citromail.hu
-
Tibor_560sec
aktív tag
válasz szarnyalosas #23 üzenetére
Te sem szárnyalsz szövegértésből ...
Én egyszerűen csak megkérdeztem , hogy nincs-e rajta ... ?
Nem a meglétét követeltem vagy róttam fel hiányát ... csak szimplán meglepődtem mert először látok ilyen alaplapot amin egyáltalán nincs PS2 ...Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™
-
szarnyalosas
tag
válasz Tibor_560sec #3 üzenetére
Az en p5kc alaplapomon mar csak egy ps2 csati akad jo regi mar 5 evet huzza nemsokara s kepzeld csakis billentyuzetett kothetek ra Egér már csak usb en :d
-
poli27
veterán
marha drága sztem....
-
Konflikt
addikt
válasz Tibor_560sec #1 üzenetére
parallel port nemkene? esetleg egy ISA slotot kene ratenni, nem?
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
lujó55
addikt
komoly lapocskák full gémereknek.
-
Angel1981
veterán
Ezek aztán tényleg prémium lapok!
Azt hittem, az ASUS a jövőben hanyagolni fogja már a Premium jelzőt, és a Deluxe lesz a kategória tetején (a legutóbbi generációban már nem volt Premium) - tévedtem. -
Bundyta
tag
Milyen az az RGB kimenet? SCART-tal rá lehet kötni a TV-re, vagy komponens bemeneteken keresztül?
A pénz nem boldogít. Pláne, ha nincs.
-
Mr President
senior tag
Fűha nem fogták vissza magukat az érazés terén. Bár szerintem az ssd sokat lendít felfelé az árcédulán. Amennyi a plusz felára azért szerintem egy jobb ssd-t vehetne a kedves user.
iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
-
Tauren45
aktív tag
Intel bácsi méri Thunderboltot szóval várjuk ki mi lesz belőle. Végén még extrém olcsó lesz, de legyen igazam. .
A 2800Mhz-t támogatja a Deluxe-t is. A sata csatik száma az tényleg különböző.
Clippy: ATX Form Factor 12 inch x 9.6 inch ( 30.5 cm x 24.4 cm ) by Asus.com
[ Szerkesztve ]
-
klrz
tag
Jól néz ki a lap, bár én AMD-és vagyok, illetve biztos hogy piszok drága lesz!
Krisz
-
Tauren45
aktív tag
Üdv.
Szóval ha össze vetem az ASUS P8Z77-V Deluxe lapot ezzel ASUS P8Z77-V Premium, akkor csak anni a különbség, hogy a Premiumon van Thunderbolt és egy onboard 32gigás microSSD? Mert ha igen akkor kemény 100€ a két lap árbeli különbsége.
Mert így nem igen lesz előnyös a lap, ha meg megállítják a Deluxe gyártását akkor lesz igazán értelme a Premiumnak. Szerintem.
-
Srodney
senior tag
válasz Tibor_560sec #1 üzenetére
premium kategoriába legyen már minden amit akar az ember...
-
D.Orion
veterán
Nem akarok kötözködni, de pl egy ilyen alaplap esetében ez az SSD megoldás csak, akkor lenne elfogadható(marketing szempontból mindenképpen), ha a hozzá adott SSD lenne a piacon fellelhető leggyorsabb a maga kategóriájában. Ha már ilyen alaplapról beszélünk.
Tibor_560sec: A PS2 már jó ideje halott, ideje eltűnnie. A legolcsóbb 900Ft-os billentyűzeten is USB csatlakozó van.
Ellenben én keveslem az USB-t. Ha már 3.0-ból nem fér oda több(vezérlő miatt), akkor +2db USB 2.0-t még rakhattak volna rá.
[ Szerkesztve ]
-
Tibor_560sec
aktív tag
Nagyszerű lapnak nézünk elébe ...
És ha jól látom nincs PS2 csatoló ... ?Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE P55M-UD2/i5-750/8 gb ddr3 ajándék vga karival
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- ASUS P8B WS Alaplap+Xeon E3-1240+16 gb ddr3+tuning hütő
- GIGABYTE Z590 AORUS ULTRA Alaplap