Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple asztali gépek
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisgyerek85
senior tag
Sziasztok!
Mivel követem itt is a topicot meg egy másik helyen is és látom, hogy itt még senki nem hozta fel azt a témát, hogy AC Ryan playon fw-t lehet telepíteni az Asus játékosunkra így én most megteszem
Ez a moservices topicja
[link]Ezt kell lehúzni és telepíteni a játékosra (hard reset)
[link]Alapból elég lassúcska a menükezelése, de ha létrehozunk egy linux swap partíciót akár egy pen driven (R3 esetén akár lehet memóriakártyán is) akkor már teljesen elviselhető.
Először én is pen driveről teszteltem, aztán később a külső vinyómon leválasztottam 2gb helyet a linux swap-nak és így is tökéletes.Eredetileg csak ennyi swap-unk van
és ha jól ment akkor látjuk, hogy több lettEzt a programot ajánlották linux swap létrehozásához: Acronis Disk Director
Van jukebox telepítve már benne ami működik is.
De én inkább mellőztem a használatát. Volt, hogy teljesen más borítót szedett le a filmekhez és a külső vinyómon nem jelenített meg semmit.
Inkább kipróbáltam, hogy itt milyen a boríték nézet amivel teljesen megelégedtem.(igaz elment egy pár órán arra, hogy magam szedtem össze a képeket a netről, de megérte a fáradságot
)
Nem kell nevezgetni a képeket, simán bemásolom a mappába és már meg is jeleníti.
Így néz ki:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kipróbáltuk a Realtek ígéretes, új médiaprocesszorára épülő hálózati lejátszót.
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- MacBook Air Apple M1 chippel 8 gb memória 256gb ssd
- Keychron K3 Ultra-slim Wireless Mechanical Keyboard (Version 2) eladó
- Eladó JBL Charge 5!
- Új MSI AM5 RYZEN 5 8400F GAMER MAX PC 16Gb DDR5 512GB SSD ASUS GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- GARANCIÁLIS! Nintendo Switch Oled + táska + 64GB SD kártya Konzol!
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest