Hirdetés
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomix24
addikt
http://forum.mpeg4-players.info/index.php?showtopic=1851&st=2280
2296-os hozzászólás - Új Firmware:
Van benne:
1. Magyar nyelv
2. Youtube lejátszás
3. Megújult webes felületNekem bevált.
-
Bib
őstag
Asus-ék megint levették a 27-es firmwaret.Így használata nem biztonságos.
-
Daveboy
tag
Na megvettem az Oplay-t kb egy hete.
keshegy: sajnos az asus két oldala és eleje is fényes műanyag, ami bár jól néz ki, szintén vonzza az ujjlenyomatokat. Azonban a lejátszónak kb. ez az egyetlen hátránya. Nézegettem én is az LG-t, és nagyon jó lehet az is, csak nem akartam beépített vinyósat venni. Ízlések és pofonok.
A felirat méretének és színének állíthatósága bizony nagyon hasznos tud lenni. Formátumkezelésére semmi panasz nem lehet, nekem eddig mindent megevett gond nélkül, akadásmentesen. Amúgy a menü fapadosságához annyit fűznék hozzá, hogy sajnos sokan azt hiszik hogy a dizájn számít, nem pedig a funkcionalitás. Nos, ez egy óriási tévedés. Minél egyszerűbb és logikusabb valami, annál jobb. Ha valaki vesz egy ilyen cuccot, az a filmekben akar gyönyörködni, nem pedig a menüt fogja nézegetni. Természetesen a menüvel semmi gond, úgy jó ahogy van. További előny az eSata csatlakozó, hiszen az usb 2.0 most még lehet hogy elég, de később...
Ennyi pénzért nincs más hálózati lejátszó, amin eSata is van. Én azzal használom, egy samsung külső vinyóval, gond nélkül kezeli és le is kapcsolja, ha kikapcsolom az Oplay-t. Egyszóval a legújabb firmware-rel ez a kis cucc nagyon jól hasít. Tökéletes lejátszó nincs, de ár/érték arányban ez a cucc a nyerő nálam. Bátran ajánlom mindenkinek!
-
Rusher
őstag
Abban a tesztben még nagyon első firmware volt ott tényleg voltak gondok a felirattal....nem voltak ékezetes betűk, de mára már tökéletesen működik és van szín állítási lehetőség is sőt még sokkal több minden mint fél évvel ezelőtt (Picasa, webrádió, tv....)
Sztem a kezelőfelülettel sincs gond egyszerű és átlátható semmi bonyolult és mindent játszik hibátlanul, jó minőségben.....nagyon jó kis gépezet
-
zedii
aktív tag
aha, köszi, ezt énis olvastam, ezért is a kérdés: "Csak a feliratos részen gyengélkedett picit. Bízunk benne, hogy az ő és ű tökéletes kezelését rövidesen megoldják. Amiben lehetne még fejlődni, az a kezelőfelület. Szerintünk egyelőre még túl fapados, a zenés és képes rész érdemelne egy alapos átdolgozást, hogy a szoftver is méltó legyen a nagyszerű hardverhez. "
tehát a felirat fontos lenne, h jól olvasható legyen, szín állítása is sokszor sokat dob, na mindegy. ezen felül főbb kérdés még ez a láma lett volna, h ? WD TV Live vs. ASUS O!Play
de szerintem nekifutok az asusnak és kész -
dashed
senior tag
Siman radughatod a sata vinyodat csak kell neki egy kulso haz.
Nekem igy van, illetve neha penriverol is nezek filmet.Felirat meretet tudod allitani a szinet igy hirtelen nem tudom, hogy lehet e valtoztatni.
-
Zolesz007
őstag
A helyzet az hogy van egy routerre kötött 500-as merevlemez amit gépekről elérünk mint "Z" hálózati meghajtó... Ezt hogy tudnám elérni az Asus O!play-ről???
-
zedii
aktív tag
? WD TV Live vs. ASUS O!Play
Asus-t néztem ki régebb óta, erre elolvastam ezt és elbizonytalanodtam. a cél ,h simán egy sata hdd-t rányomva az ott levő filmek garmadáját könnyeden lejátsza, és a feliratokat kezelje, esetleg állíthassam annak színét méretét. decoll. mellik alkalmasabb szerintetek?
wifi nem szempont -
keshegy
csendes tag
Helló!
ha már a kinézetről beszéltél, az O!Play sem néz ki rosszul, de nekem LG xf2-m van itthon. szerintem megjelenésre ez a numero uno! bár igaz, hogy a tetején a kagylóház nagyon vonzza az új lenyomatokat, de lehet szeretgetni a törölgetés során. Ő is támogatja persze a hdmi kimenetet, és beépített dts hanggal is beolvassa akár a *.mkv file-okat. egyedül nekem az optikai kimenet hiányzik. itthon olyan yamaha erősítőm van, ami megeszi a hdmi-t, de ha nem támogatná, megizzadnék, hogy szép hangzás legyen jeltorzítás nélkül. -
Artika
aktív tag
Nem sokáig, de fenn volt az új 1.27 PAL Firmware:[link]
Elvileg (még nem próbáltam) viszi az USB s DVD lejátszót.
Közzé teszem
-
Daveboy
tag
válasz
kenguroo #483 üzenetére
Való igaz, de szerintem hanyagolom ezt a megoldást. Ha vesz az ember valami új kütyüt, annak megvan a hangulata.
Amúgy amennyire én tudom, a HD2 lejátszási képességeit tekintve ugyanez lesz, talán csak USB 3-ban különbözik, meg más a kinézete. Meg hát ha az bejön, biztos nem 25 ezres áron startol majd. Szóval én nem várok arra, főleg úgy, hogy esata-s winchestert használok. Meg szerintem a mostani oplay jobban néz ki. -
Daveboy
tag
Akkor azt hiszem beszerzem a dobozkát, amíg még lehet...
-
Daveboy
tag
Üdv!
Szerintetek ez a kis szerkentyű lesz még olcsóbb, vagy ne nagyon számítsak rá? Bolti árra célzok. Vajon nemsokára az jön, hogy eltűnik a boltokból és jön helyette az utódja (HD2)?
Mert ha ez esélyes, akkor még gyorsan veszek egyet. -
snail1981
tag
Tegnap volt szerencsém egy Dune Prime-hoz, meg is vettem és összehasonlítottam az Oplayel. Mivel a hálózati lehetőségeit nem használom ezért csak a hang és a kép minőségére figyeltem. Azt kell mondjam, hogy amit a beszerzési árak is sugallanak, a Dune tényleg jobb. Nem igazán tudom megfogalmazni azt, amit tapasztaltam de minden szinten jó értelemben nézve más, jobb. Aminek különösen örültem, hogy a benne lévő BD meghajtó eddig 100 %-osan kezelte az írott és gyári audió ill. dvd lemezeimet is. A külső vinyóról pedig minden fontos kiterjesztést játszik. Szóval ez egy megfelelő mindenes. Mostmár van egy eladó Opayem, ha valakit esetleg érdekel küldjön privit. Alig egy hónapos, 18eFt, minden tartozékával együtt. Alku lehetséges.
-
zLk
csendes tag
Tegnap sikerult felrakjam az új firmwaret. Koszi srácok!
Lattam hogy van magyar, nem hivatalos firm is.
Ügyesen magyaritanak a srácok? Van vmi kulonbseg? Mik a tapasztalatok? -
Rusher
őstag
válasz
Atteszka007 #472 üzenetére
Aha...kikapcsolod...
Na jó félre a tréfával igen van képernyővédő benne.
-
Rusher
őstag
válasz
kenguroo #470 üzenetére
Asus-t?
Jópofa készülék van benne merevlemez, de állítólag hangos a venti ami benne van, nem lehet külső eszközt(eSata,USB) rákötni tehát csak a sajátjáról tud lejátszani dolgokat mig az Asus mindenről lejátszik pendrive, külső hdd(eSata,USB) és sztem szebb az Asus.
Lejátszás tekintetében sztem semmi különbség nincs ebben a kategóriában vagy csak nagyon minimális. Egyébként egy Asus kb.25K+egy külső ház 1TB hdd-vel kijön ugyanannyiból mint az LG és az csak 500GB. Az LG-n nincs digitális kimenet ami azért sztem elég gáz. -
kenguroo
tag
sziasztok most gondolkodom egy ilyen multimédiás eszköz beszerzésén, két alternatíva jött szóba az egyik az Asus O!Play a másik pedig az LG XF2, szeretném kikérni a véleményeteket, hogy ti melyiket javasolnátok?
-
Rusher
őstag
válasz
Atteszka007 #467 üzenetére
Lejátsza persze és lehet időzíteni is lejátszás közben
snail1981 Nekem Prime-hoz volt szerencsém, de összehasonlítani igazából nem tudtam, mert nem egy időben volt ott. Mindkettőnek jó képe és hangja van ezt csak egymás mellett lehet megnézni a Dune talán jobb egy picit mindkettőben.....hálózatkezelése sokkal jobb meg hát jobban felszerelt....és drágább is jóval. Sztem vidd el magaddal az Asus-t és hasonlítsd össze az a legegyszerűbb.
-
snail1981
tag
Sziasztok!
Lenne egy gyors kérdésem. Jelenleg Asus Oplay-em van és használom nagy megelégedéssel viszont elgondolkodtam egy Dune base 3.0 vásárlásán. Ez mennyivel adhat többet hangzásban és képminőségben? Értem ezalatt az egyszerű zenehallgatást ill. a filmbéli hangokat... Azok véleményére lennék kíváncsi akiknek már volt tapasztalata a Dunevel...
Előre is köszi a segítséget...
-
Atteszka007
tag
Sziasztok
Lehet lerágottcsont, de nem találtam meg a választ azzal kapcsolatban ha van nekem egy MKV (DTS hangal) fájlom küső SRT felírattal (MKV fájl mellett van egy srt fájl)
akkor azt lejátsza-e.
Ha igen a felíratot lehet-e eltolni időben ha estleg nem pontos az időzítése.
Ha nem, melyik az a multimédiás lejátszó ami tudja mindezt?(DTS külsőfelírat kezelés+funkciók) -
zLk
csendes tag
Köszi srácok, este kipróbálom még1x.
Annyit kérdeznék még, hogy a mappájába legyen, mint ahogy a zipben van, vagy mappa nélkül csak a cucc legyen a pendrive-on? -
Rusher
őstag
Én úgy emlékszem, hogy nem automatikus az update, hanem be kell menni a System menübe és System Upgrade-et kell nyomni
zLk Itt keresd majd és várd meg amig teljesen befejezi (közben ki fog kapcsolni stb...)
oldmeesee A feliratválasztás az első firmware-el is működött....ráállsz a Language-ra, Enter és le/fel kurzorokkal tudsz a feliratok között válogatni.
-
looser
addikt
-
zLk
csendes tag
Sziasztok!
A mai nap megjött a kis R1-es. Kéne egy kis segítség, mert nem tudom, hogy kell az Asus oldaláról letöltött firmware-t felrakni rá..
Valaki leírná szájbarágósan?
Addig eljutottam, hogy formázott pendrive-ra kicsomagoltam..
beraktam a gepbe, bekapcsoltam, de semmi sem tortenik...
Lama vagyok? -
Bib
őstag
válasz
oldmeesee #457 üzenetére
Hello!
1. A feliratot a felirat kiválasztó "Aa" gombbal lehet.
2.Fw verziót kiírja a setup menü utolsó részében.
3. Az újabb fw-ekben javítottak az ékezetes betű kezelésben, a moddolt magyar fw meg számos javítást tartalmaz és magyar nyelvű. A készülő oldalon : [link] pedig még számos újításra számíthatunk.
4.Leírásban nem tudok segíteni, az van magyar nyelvű a cd-n,másról nem tudok . -
oldmeesee
csendes tag
Sziasztok!
Előre bocsájtom, nem vagyok egy számítástechnikai guru,sőt!!!!!!
Asus O!Play HDP-R1/2A tulajdonos lettem. Volna néhány kérdésem:
1.Miként lehet a kiválasztani a magyar feliratot,ha pl. egykönyvtárban lévő avi video mellett, magyar és angol felirat is van? Nekem mindíg az angol jelenik meg.
2.Honnan tudom,milyen verziójú firmware van a lejátszón?
3. A videokhoz a felirataim srt-ben vannak( ugyan azzal a névvel mint a videóé), asztali gépem, laptopom símán lejátsza őket, ez a média player viszont nem mindegyiket. Ugyan ez mondható el az ékezetekről, van ahol megjeleníti, van ahol az ékezetes betű meg sem jelenik. Firmware csere segít ebben?
4.Nincs valahol egy átlagfelhasználói szinten érthető leírás?
Mielött még azt a választ kapnám,hogy olvassak vissza, illetve olvassam az User manualt, megtettem, elolvastam mind a 450 hozzászólást is!
Válaszokat, segítséget előre is köszönöm! -
zsanmari
csendes tag
Van egy ilyen WiFi-s kütyüm nekem is. A gond az, hogy feláll a rendszer szépen, látja a routert, a laptopot, viszont amikor egy könyvtárt szeretnék megnyitni bedob egy ssid + passvört izét, és hiába írom be oda a router ssid+passzvördjét, asszongya, hogy a "Bejelntkezés nem sikerült". Hetek óta szívat. Megőrülök segítsetek, szépen kérlek!
Kösz. -
looser
addikt
Sziasztok, ez a kütyü képes weboldalakat megjeleníteni, vagy a hálózatos funkciói csak a hálózat tallózására korlátozódnak?
-
Kitakat
aktív tag
Sziasztok!
Vajom mikor jön ki uj FW?
Valahogy most kicsi szünet van asus-éknál?)))))))
KiteKat
-
Bib
őstag
válasz
Endruboy007 #450 üzenetére
Hi!
Usb-s tárakról nincsen semmiféle sebesség probléma.
Ha olyan a TV-d hogy tudja,akár működhet is ,bár én gyanítom, hogy csak divx-et tud.
Ha megpróbálod akkor aztán tuti a válasz -
Endruboy007
tag
Sziasztok! Azon gondolkodtam, hogy ha veszek egy ilyen Asus cuccot és hozzá kötök egy valamilyen USB tárat...Pendrive...külső winyó...akkor egy FullHD-s film nem fog szaggatni? Van valami szerepe az átviteli sebességnek?
Ha már itt tartunk, ha csak simán egy pendrive-ot dugok be a tv-be, akkor úgy nem lehet megnézni egy FullHD-s filmet?
Bocsi az amatőr kérdésekért...nem vagyok otthon a témában!
-
freeapro
senior tag
Sziasztok! Lenne pár kérdésem:
A NAS probléma mit jelent? Egy WD world-öt alakítottam ár torrent klienssé, és erről akarok filmeket lanon keresztül lejátszani. Ezzel van valami probléma (a sebességen túl)?
Kimenetek: a TV-re HDMI-n keresztül kötöm, amin elvileg átmegy sztereóban a hang. Ha szeretném használni a házimozi erősítős dvd lejátszóm aminek RCA hangbemente van, akkor a hangot ide tudom küldeni? Lesz belőle értelmes térhangzás újra, van bármi előnye a TV sztereo hangjához képest? -
WonderCSabo
félisten
válasz
Eskimoka #447 üzenetére
A DTS-HD-ban van DTS core azért játsza le. A feliratot mkvtoolnixal tudok belemuxolni az mkvba.
-
Eskimoka
tag
Üdv a fórumozó társaknak!
Nemrég vettem egy ilyen kis készüléket, eddig nagyon tetszik, de még nem próbáltam mindent. Frissítettem firmware-t 1.24p-re, így már a feliratok is jók.
Az lenne a kérdésem, hogy mkv mellé tett feliratfájlt nem ismeri fel semmiképp? Ha nem, akkor hogy lehet belerakni a file-ba, hogy jó legyen? Jól vettem észre, hogy a Dolgy Tru-HD hangot nem adja ki, de a DTS-HD-t igen? Min múlik az, hogy lejátsza a wmv-t, vagy sem?Köszi a válaszokat, lehet, hogy lesz még kérdésem...
Üdv: Eskimoka
-
-
hétalvó
addikt
na jo megvalaszolom magam.
gigabites switch a baja(100-asra kell rakni) es a jumbo frame(ki kell kapcsolni), na hat ez igy kezd erdekesse valni nalam
-
hétalvó
addikt
magamnak csinalt, itel pine trail-bol rtl8111d XP SP3-al.
mar osszekotottem cross-link-el is es ugy is csinalja, nem tudom miert nem megy a full-duplex, mert szerintem az a baj, ha lenne olyan 60-80 mbit-em fixen nem lenne gond, de nincs, gigabiten 40MByte-al megy a netem, szoval nem azzal van a baj, a medialejatszo nem tud tobbet nalam, mint 26-30mbit.
mar visszavaltottam a teljes halomat 100-asra es a nas-omrol olvastam 10MByte/sec-el, azaz full-o tudja a 100mbit-et.Valami hack az asus-hoz vagy tweak vagy beallitas?
mindenkinek kiirja netrol az adatatvitel-t, kinek mennyi?
-
Daveboy
tag
Sziasztok!
Van esetleg valaki, aki 500gb-os, vagy 320-as Samsung S2-vel használja (2,5")? Csak érdekelne azokkal tökéletesen működik-e. Azért kérdezem, mert az S2 vinyóhoz asszem adnak egy duplavégű usb kábelt, amiből ara következtetek, hogy esetleg bizonyos esetekben nem elég neki az 1db usb-n kapott áram. Amúgy az eSata port egyben usb kombó is, ugye? Mert akkor a duplavégű kábel is használható lenne. De szóljatok, ha hülyeséget beszélek.Csak biztosra akarok menni.
Előre is köszi a választ! Üdv! -
hétalvó
addikt
belaggol a halozatom, utalom, nem tudja valaki a megoldast? gigabite bedig es akkor beaakad a lejatszas. 22GB-s iso-rol van szo, usb-rol pedig jo.
ismeretlen hangformatumra tudja valaki a megoldast? kicsomagolom pl? vagy ilyenk? attomorites, mivel? ez is br iso.
-
lúzer
veterán
buli
bluray formátumot (fájlszerkezet eredeti) lejátssza?
-
lúzer
veterán
firmware-t hogy frissítsek?
csak pendrive gyökerébe kicsomagolom a zipből az install.img-t és kész?
vagy azt is ki kell csomagolni?
mást töröljek a penről?köszi
-
Rusher
őstag
A mappaszerkezetet nem ismeri fel(tehát menü stb.) nem lesz, de a filmet lejátsza hibátlanul lehet hangsávot mg feliratot is váltani. Az alap mkv fájlban nincs benne az a bizonyos hangfájl? Általában össze van muxolva csak külön hozzá szokták tenni amúgy, ha nem akkor nemtudom ezt még nem próbáltam. (de általában benne szokott lenni az összes hangsáv az mkv fájlban)
-
Elrond
senior tag
Jó kis cucc és folyamatosan frissítik a firmwareket!
Valakinek kell és nem talál, írjon privit, tudok rendelni. -
lúzer
veterán
Na megrendeltem.
Egy kérdés: blu-ray mappaszerkezetet felismeri?
Illetve mkv mellett van egy hundub mappában ac3 fájl, magától felismeri ha ilyen?
gondolom külön a hangköszi
-
lúzer
veterán
sziasztok!
én is egy ilyenen gondolkodok.
pendrive-ról működik rendesen? (gondolom miért ne?)
milyen fájlrendszert ismer? fat32 vagy ntfs is?köszi
-
adakiller
senior tag
Sziasztok!
Most tervezem a cucc megvételét, azt szeretném kérdezni, hogy bármelyik 2,5"-os winyó+ az ehhez tartozó mobilrack lekapcsolására alkalmas vagy vannak jól bevált párosítások?
köszi előre is
-
Dr. Romano
veterán
Basszus.
Haver Oplay cucca úgy tűnik lehalt. Áram alá helyezve egyből a kék led világít, de csak az Asus logo jelenik meg, tovább nincs. Nem reagál a távirányítóra, kikapcsolni nem lehet.
Nem a bios frissítés nyírta ki, mert az egy hete történt és azóta többször volt használva.Reset gombot is nyomogattuk szorgalmasan, de semmi. Ötlete valakinek esetleg még mit lehet kipróbálni vagy mitől halhatott be?
-
Fless11
csendes tag
Sziasztok!
Én egyet nem értek s kérem,hogy a hozzáértő illetök segitsenek már
az aqua comp oldalán ebböl az asus o play-böl kettő van feltüntetve,ugyanazzal a gyári/széria számmal:HDP-R1.
A leirásban van némi külömbözet.
Pl egyik multimédia center a másik média lejátszó,tudásban is van eltérés.
asus honlapján meg csak egy szerepel...
nem értem!!! -
hteher
csendes tag
Sziasztok!
A problémám a következő:
Van egy O!Play-om, és egészen jól működött a legutóbbi áramszünetig. Azóta nem látja a hálózatot. Pedig van, mert az internetes tartalmakat már amit lehet meg tudom nézni. Mi lehet a probléma? Ha tudtok segítsetek. Előre is köszönöm. -
Bib
őstag
válasz
Medve_papa #408 üzenetére
Youtube miatt ne gariztass,mert az csak a moddolt firmware-nél elérhető funkció, de nem nagyon működőképes.Én is visszatértem a gyári fw-hez,mikor megijjedtem a Mac címek eltűnése hibák miatt.Ilyen bekapcsolási gondom meg első beüzemeléskor volt,de aztán megjavult.Távrecsi power gombját letesztelheted pl egy telefon fényképező lencséjébe nyomkodva látni kell a kijelzőn az infra fényt.
-
Oldmobil
aktív tag
Sziasztok!
Valaki próbált már külső optikai meghajtót USB-re vagy eSATA-ra dugni? Ha valakinek van ilyenje kipróbálná, hogy mit lép rá az O!Play?
Köszi! -
Artika
aktív tag
válasz
Medve_papa #408 üzenetére
Akkor gari
-
Medve_papa
csendes tag
Nálam az internet tv magyar adásaira mondja, és a youtube-on keresek, kiválasztom mit szeretnék megnézni, ezt követően sokáig gondolkodik, és kiírja nem támogatott.
A bekapcsolási gond pedig úgy jelentkezik, hogy kikapcsolást követően kb. öt percig vissza lehet kapcsolni, ezt követően viszont nem. Ilyenkor csak a táp ki és vissza segít.
A frim pedig nem hiszem, hogy bele szól a dologba, mert tegnap kipróbáltam 17-el, 21-el, és 24-el is, és mindegyiknél ezt csinálta.
Arra gondoltam, hogy puttyal valahol valamit át kellene esetleg írni, és akkor talán rendesen működik. De én laikus vagyok, nem értek hozzá.
-
Artika
aktív tag
válasz
Medve_papa #406 üzenetére
A nem támogatott formátumba én is beleszaladtam (egy 24 Gb filmet iso csomagolásban, Winrar szépen kicsomizta de hibás az egyi rész file ). Próbáltad minden kiterjesztéssel?
2. Tedd rá a legújabb firmet [link] hátha jobb leszHa nem jó akkor gariba vidd be
-
Medve_papa
csendes tag
Köszönöm az ötletet, de a reset gomb mennyiben befolyásolja, hogy nem lehet bekapcsolni a készüléket nyomógombbal? A reset után mindent újra be kellett állítani, és továbbra sem kapcsol be a készülék sajnos.
1.21 frim van rajta. és sem az internet tv, sem a youtube nem működik, amikor elkezd betölteni, kiírja, hogy nem támogatott formátum. Ez miért van?
Az internet rádiók, és a képnézők hibátlanul működnek.
-
Artika
aktív tag
válasz
Medve_papa #404 üzenetére
Reset gomb??? Az USB és az Esata csati között,
-
Medve_papa
csendes tag
Sziasztok!
Eddig sosem kapcsoltam ki a média lejátszóm. Most megtettem, és nem lehet visszakapcsolni. Ki kell húzni a tápot hátul, és újra bedugni. Simán a be-ki kapcsoló gombban nem megy.
Valami ötlet, hogy lehet megoldani?
AsusOplay HDP-R1-ről beszélek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk a Realtek ígéretes, új médiaprocesszorára épülő hálózati lejátszót.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest