Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janati
őstag
Hali!
Most készülök szóban forgó kütyüt a köv. rendszerbe illeszteni:
Panasonic 42G20 plazma tv
WD Essential 1TB külső hddJó lesz a konfig? Mire számítsak / ügyeljek?
-
Tomix24
addikt
Van egy eladó Oplay-em R1-es , a nem wifis. Fél év körüli. 17.000.-
-
pityu1966
csendes tag
Köszönöm, rájöttem
-
pityu1966
csendes tag
Sziasztok.
Vettem én is egy Asus O!Play-t. 1.29 verzióval rendelkezik. A kérdésem a következő lenne. Képnézegetésnél miért nem indítja el a diavetítést? Pedig beállítottam többféle időre. Ez valami hiba, vagy csak egyszerűen béna vagyok! A segítséget előre is köszö
nöm
-
Jonyy
csendes tag
válasz
Adeich73 #594 üzenetére
Hát mezei 50Hz -es tv -n tényleg nem látni. Még a 100Hz -es Tv -men is csak alig észrevehető. Az a baj, hogy az ismerettségi körömben senkinek nincs 100 vagy annál nagyobb Hz számú készüléke!
De az is eszembe jutott, hogy ki kellene próbálni egy WD TV Live -ot. A WD TV -ben sokkal jobb a CPU (Sigma Designs). A WD TV -nek egyetlen baja van. Méghozzá az, hogy a szerencsétlen WD képtelen egy jó szoftvert írni hozzá. Ki kellene próbálni azzal is. -
Adeich73
csendes tag
Philips tv, amin próbáltam az nem 100Hz-es ás HDMI ready. Már próbáltam az AOP 1.30 fm frissítéssel is. ÁÁÁÁÁÁÁÁ, azt hittem megőrülök. Az opt kábelen összekötött erősítőm csak prologic jeleket kapott, tehát az AC3 ÉS DTS jeleket sztereóra alakította át.. Csere az 1.29-re az eredmény ua. Vissza az 1.24p, eredmény: rendben (legalábbis a hangsáv). A kép ugyanúgy akadt. A talány továbbra is fenn áll. Piszokul zavar engem is!!!
-
Jonyy
csendes tag
válasz
Adeich73 #591 üzenetére
Hali. Az gáz, amit írtál, mert én abban bíztam, hogy nem a TV -nkel van baj, hanem az Oplay -al. Mert egy O!Playt könnyű kicserélni, vagy akár váltani valami komolyabb kütyüre, de ezzel a 46" -os Samu -val mi a francot csináljak???
Philips tv, amin próbáltad. 1080p -s volt és 100Hz es?
Mert itt még hozzá szeretném tenni azt, hogy és ez most minden itt lévő személyhez adresszálom, ha nem 100Hz -es TV -n nézed soha nem veszed észre ezt a hogy is hívjam csak 50mp -enkénti mikro-szaggatást de más parányi képhibákat sem, mert 100Hz nélkül amúgy is olyan darabos a kép, hogy elsírom magam. A 100Hz -es TV -ken lehet csak észrevenni, mert ott teljesen folyamatos a kép, akár a vízfolyás. (A techlológia lényege, hogy a képjavító chip 2 kép közé kiszámol egy közest, s így az FPS szám gyakorlatilag megduplázódik. (@60Hz)) RgO aki nem 100Hz es TV -vel teszteli, annak nem lehet része ebben a kis kellemetlen élményben SOHA. Én is nézegettem úgy hogy kikapcsoltam a képjavító technikát a TV --mben. Ekkor az sem tűnne fel, ha folyamatosan szaggatna...
Kedves Adeich73! Szerintem azt kellene csinálnunk
Ha már ilyen képminőség részegségben szenvedünk, hagy be kellene szabadulnunk egyszer egy media markt -ba a kütyüinkkel együtt (O!Play) és ott kizárólag 100 illetve 200Hz -es TV -kkel kellene megnézni a történetet.
Amúgy kép folyamatosság tesztre a legjobb a világon a Poseidon című film eleje, amikor is a hajót egyenletes sebességgel, iszonyú intenzíven változó bitrátával mutatják körbe - körbe! És itt tűnik ki a legjobban, hogy mennyire szaggat, vagy nem szaggat az adott készülék. Próbálja csak ki minden kedves 1080p fan!
Különben azért is vagyok ennyire tanácstalan, mert ma pl. megnéztem a Dunán a Tűzvonalban című Magyar produkciót 1080i -ben a DunaHD -n és egy miligramm szaggatása emlékeztető rész sem volt benne. Tökéletes volt.
Tehát most akkor még mindig nem vágom, hogy a TV, vagy az Asus Oplay...
-
-
Adeich73
csendes tag
Szia Jonny!
Megadod az email címed? Hátha tudunk egymásnak segíteni az asus o play miatt.
Én is ugyanabban a cipőben járok, mint te. Én már próbáltam egy Philips tv-n, de azon semmi gond. adeich73@gmail.com -
looser
addikt
Adeich73, Jonyy: én a helyetekben (ha még éppen nem úgy van), kipróbálnám a fentebb leírt lehetőséget, miszerint sata kábel + usb táp, bár leírás alapján tényleg valamiféle pufferelési hibának tűnik. Lehet egyébként, hogy felesleges áttenni, hiszen az usb2.0 max. 60MB/s -es sebességet támogat (480 Mbit) ami elegendő a jelenlegi nagyfelbontású tartalmak lejátszásához. Nem vagyok biztos benne, hogy a tv a ludas, ki kellene próbálni a fenti kábelezést, ha még nem úgy van.
-
looser
addikt
Fogja tudni használni. Magam egy 2,5"-os Samsung 640-est használok egy Spire külső (sata+usb2.0) házban. Ezt sata kábellel érdemes az O!Play-re kötni, majd az usb portról egy usb-s tápkábellel megtámogatni. Érdemes ezt alkalmazni a számítógép oldalán is a nagyobb sebességű adatátvitel miatt.
-
Jonyy
csendes tag
válasz
Adeich73 #582 üzenetére
Szia!
Namost nekem ugyan az összeállításom van, mint neked:
És a gondom pont ugyanaz, mint nálad. Pár 10 másodpercenként kb. 40-50 másodpercenként egy ezred másodpercre megáll a "vetítés" ez nem is annyira zavaró, de tudod az ember azért költ ennyit csúcstehnikára, hogy tökéletes legyen.
Amiket próbáltam:
Cseréltem firmware -t régebbire, kipróbáltam a 24p kikapcsolását (na ezt nem szabad, mert ettől szabályosan szaggat), HDMI autot átállítottam az összes módra, USB cuccot is kicseréltem. A kipjavítást kikapcsoltam a TV -ben, HDMI csatit váltottam. Sőt még azt is megtettem, hogy storage cuccokat kihúztam és hálózaton keresztül is megnéztem. És sajnos mindíg csinálja.Van egy filmem amivel még nem csinálta: az Űrodüsszeia, de az meg nem MKV, hanem eredeti BD be-ISO -zva. Ennek ellenére én nem az Oplay -ra gyanakszom, hanem a TV -re. Szerintem ez a 4XC6000 Samsung széria úgy szar, ahogy van. Bár képminőségben csak a 1,5Mill HUF -os Luxus kategóriájuk plazma TV veri, igaz, hogy az magasan!!!
De az összes többi LED, meg TFT Lcd TV a közelébe nem jöhet.Namost van itt még egy dolog. Nekem TV -nél is csinálja, de ott ritkábban is pl. HD adásoknal még ritkábban, bár ez csatorna függő is. Pl. van egy bizonyos HD Sport adó amin még nem csinálta! De ez azért nem érdekel, mert Magyarország legszemetebb szolgáltatójánál vagyok.
Ha mégis a Player hibája, akkor arra gyanakszom, hogy amikor a puffere betelik, akkor áll meg egy ezred másodpercre. És mivel a puffer mérete adott rgo mindíg azonos idő közönként csinálja. Deeeeee lehet, hogy ez badarság.
EZÉRT KÉRDEZEM AZ ITTLÉVŐKET! VAN VALAKINEK MÉG TAPASZTALATA ETÉREN???
Viszont az a bibi, hogy ez annyira elhanyagolható jelenség, hogy 10 emberből 2 veszi csak észre. Én sajnos maximalista vagyok etéren!
És tulajdonképpen egyszerűen ki lehetne deríteni, hogy a TV, vagy a Oplay. Csak ki kellene próbálni az Oplayet egy Sharp, vagy egy JVC vagy egyéb márkájú TV -n is. De amíg erre nincs lehetőségem titeket kérdezlek!!!
TV: Samsung 46C6000
Player: Asus O!Play Air Ver.: 1.18P - Eredeti (Nem moddolt.)
Storage: Samsung S2 500Gb USB Hdd -
Hát igen, elég nagy hanyagságra utal ez a firmware-fagyi. Remélem javítanak rajta, mert ez így nagyon zavaró. Lehet én is visszarakok vmi régebbi firm-öt, bár mondjuk az nagyon jó volt, hogy az újabbakkal már lehet hozzárakni DVD lejátszót, mivel pont ki akarom váltani a DVD lejátszómat.
Apámnak szülinapjára akartam venni egy ugyanilyen kütyüt, de lehet, hogy ezek után inkább WD TV live lesz belőle.
Steven: Nincs benne torrent. Nekem például van egy Dlink DNS-323 fájlszerverem, én azzal torrentezek. A hálózaton keresztül pedig direktben le tudom játszani róla a filmeket. Hogy későbbi firmware-ekben lesz-e, abban csak reménykedni lehet. Inkább vegyél másik modellt: Playon!
"Nagyon hasznos funkciója a hálózati lejátszóknak a torrent kliens. A belső merevlemezes, nagy Playon! HD-t ilyennel is ellátták. A hálózaton (vagy merevlemezen) talált torrent állományokat tudja elindítani. Minden lényegesebb beállítási lehetőséget megtalálunk benne, állíthatjuk az egyes szálak prioritását, a letöltési és feltöltési sávszélességet, és hogy mi történjen a letöltött torrentekkel."
-
V.Stryker
nagyúr
Hát nem tudom. Nálam pl olyan van,hogy két merevlemez van a gépemen. Az egyiken a rendszer, másik partícióján a letöltések. A másik lemezen filmek, zenék stb külön partíciókon. Annak a merevlemeznek minden partícióját elérem, ahol a filmek vannak, de pl a letöltéseket, a másik vinyón az istennek sem, mert kódot kér. Pedig nincs kód és ugyanúgy van megosztva.
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Az új 640 Gb-os USB csatolású notebook vinyókat lekezeli, gond nélkül?
A ház amit szeretnék venni hozzá, nem baj ha csak 1 usb csatolóval rendelkezik? -
Adeich73
csendes tag
Pontosítva: nem 45-55 mp múlva, hanem 45-55 másodpercenként. Mindig!!!
-
Adeich73
csendes tag
Sziasztok!
A bajom annyi a kütyüvel, hogy kb.45-60 mp múlva megakad kb. 1 szászad másodpercre. Javasolták, hogy a video beállításnál állítsam HDMI auto helyett 10806 60Hz-re, megtettem és nem javult semmi. MInden HD filmnél ezt csinálja. Lehet, hogy a TV-n kell vmit állítanom?
Mi lehet a baj?TV: samsung 40 led c6000
Asus o play R1 version:1.24p
toshiba 320 gb külső winyó -
néztem az asus honlapját de nem találtam információt arra vonatkozóan hogy a kütyü tartalmaz e torrent klienst ... rákerestem fórumba azt látom , hogy beszéltek a torrentezésről de konkrét választ nem találtam szvl...
van benne torrent?
-
drlazi
csendes tag
Akkor újra felteszem a kérdést, kicsit egyszerűbben:
Fájl másolása funkciónál szépen kiválasztom, hogy networkről szeretnék másolni tároló eszlözre (SATA-s külső vinyó, amit az ASUS-hoz dugtam). Eddig rendben is meg minden, szépen látszanak is a wifis netwörk eszközök és a gépem WORKGROUP néven, de amikor bele akarok menni a WORKGROUP-ba, hogy kiválasszam a másolandó fájlt, akkor már nem "homokórázik" a körkörös óra, hanem áll egy ideig, majd belép a WORKGROUP-ba de semmilyen tartalmat nem mutat, csak egy RETURN lehetőséget.
A probléma annál is inkább fura, mert ha csak egyszerűen le akarok játszani a PC-ről, akkor klasszul látszanak a fájlok és le is bírom játszani őket.Tud valaki segíteni?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Digitalboy #571 üzenetére
Ennél van újabb? Szerintem egyszerűen, csak nem foglalkoztak vele. Szvsz erre jön még pár firmware.
Én a helyedben írnék az asus supportnak. Hátha...
-
looser
addikt
válasz
Intelligencs #573 üzenetére
Detto. Eddigi legrosszabb fw az 1.30. Az 1.24 volt tapasztalataim szerint az eddigi legstabilabb. A képléptetéses fagyi megmaradt, de most pld. filmlejátszás után ha leállítom, ritkán ugyan, de befagy az a körkörös logo. Egyszer zenelejátszás (flac) alatt állította le a külső hdd-t, ilyen egyébként előfordul internetes tv adásoknál, sőt, ott leginkább, de itt még az is előfordult, hogy kikapcsolta a készüléket (pirosra váltott a led). Azt pld. nem értem, hogy miért tesznek bele olyan csatornát, amelyik nem támogatott a lejátszó által. Mintha nem is tesztelnék ki. Elég zavarbaejtő.
-
drlazi
csendes tag
Kérdés:
Hozzádugtam az eszközhöz egy Samsung Story 1,5 TB-t egy SATA csatlakozóval. Most erre a vinyóra akarnám átmesolni a média fájlokat a gépről wifin keresztül. Ám amikr kiválasztom, hogy networkről másoljon a külső vinyóra és belemennék a gépembe, hogy kiválasszam a másolandó fájlokat csak egy üres könyvtárat mutat. Nem értem mi lehet a baj... -
Nekem az 1.30-as firmware-rel fagy. MKV fájl lejátszása közben leállítom, megjelenik a fájlképernyő, de utána semmi. Még a kikapcsoló gombra sem reagál. Másnak is fagy az 1.30-as?
-
Digitalboy
senior tag
válasz
Digitalboy #564 üzenetére
Feltettem végül a 118-as firmet, de ugyanúgy szar a DTS lejátszás és még fagyott is párszor.
Asus már az uj cuccokra fejleszt csak, be kell látni!
-
Echelon
csendes tag
O!play Air-em van a legújabb 1.18p firmware-el, és csak G sebességgel hajlandó az N sebességű routeremhez csatlakozni. A laptopom gond nélkül csatlakozik a routerhez N sebességen. Valószinűleg emiatt akadozik a 720p HD filmek lejátszása. A network speed az O!play OSD-n 8-10 mbit körüli értékeket mutat. Hogyan lehetne ezen javítani?
-
netkoo
senior tag
Én szeretnék egy ilyen vagy hasonló lejátszot ami MKV fájlokat is lejátszik az LG FX2vel találkozott már valaki mert az Asus hoz külső vinyo is kell ugye?
-
WD40
aktív tag
Sziasztok,
HDP-R1 tud olyat, hogy ha összekötöm UTP-n a géppel, akkor a PC winyóról látszik le? Illetve ha beteszek a gépbe +1 hálókártyát és arra kötöm az O!play-t, adok neki netet, az működni fog? -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Digitalboy #564 üzenetére
Nekem nem így van kötve, így nem tudok nyilatkozni. A tv hdmi-vel összekötve, a tv az 5.1-es házimozival szintén összekötve scart-al és s-videoval..asszem...és ha bekapcsolom a tv-hez a házimozit, akkor simán leképzi az 5.1-et, így nekem nincs ilyen szuper cumom.
-
V.Stryker
nagyúr
Én is feltettem, most egy percig nyomkodtam, nem látom,hogy új funkcióval bővűlt volna. Maximum tényleg a stabilitáson javítottak. Kiváncsi leszek majd ha kiírják az oldalra,hogy mi is az az újdonság benne. De mi a francért nem tudnak egy k.rva txt-ben minden frissítő fájl mellé odatenni a frissítési történetet, hogy melyik verzióban mi új....
-
looser
addikt
-
V.Stryker
nagyúr
Hoppá...elérhető az FTP-n a 118-as firmware az Air-hez.
Kiváncsi vagyok mit újjítottak.
-
looser
addikt
válasz
V.Stryker #551 üzenetére
V.Stryker: Ehhe, ezt nem is ismertem, de jónak tűnik
Csak xhamster, xvideos, gyakorlatilag őket linkelik a legtöbb hubra
Mymelody: Még az sem baj, ha más is van rajta, csak tedd a gyökérbe a kicsomagolt állományt (~100MB körül van).
Még egy hiba: képnézegetésnél (1.28, de előtte nem használtam ez ta funkciót) egy idő után nem lép tovább (manuális léptetés esetén), kb. 100 képenként jött elő ez a hiba. Rányomok a navigáció jobbra és ugyanazt a képet tölti vissza. Stoppolni kell és vissza, akkor megy tovább a következő leállásig. elég zavaró. Az online tv-nél is még mindig előfordul, hogy ha nem támogatott formátum, akkor leállítja a külső hdd-t. Írjam a supportnak, vagy megoldjátok?
-
Mymelody
aktív tag
Valaki leírná hogy kell fel tenni az 1.28 fw-t?
Akár pü-ben.
Amatőr vok. -
Tucsokfej
csendes tag
Felraktam a 1.29-et és nekem se jó. Másolás közben lefagy, eljut X százalékig és megáll. Csak simán rakjak rá vissza egy régebbit, vagy nyomjak egy resetet?
-
looser
addikt
Betehetnének egy böngészőt flash támogatással, ape és wavpack támogatást és végtelenül boldog lennék
-
gabesy
tag
Sziaszok!
Megjelent az O!Play HDP-R1-re az 1.29P firmware. De nálam nagyon instabil. Pont azt javították volna, ami engem nagyon zavart. Mégpedig spdif raw alatt az mp3 nem mentek, csak lpcm-ben. Így mindig kapcsolgatnom kellett a systemben. Ennek is örültem volna: Add support for Dolby TrueHD/DDP downmix. Csak hát... ha fagyogat. Akkor inkább a régi. Talán majd a következő.
Nálatok milyen az új firmware-el? Ha valaki kipróbálta, kérem jelezze, ha nála is hasonlók a problémák.
Üdv:!
-
Tucsokfej
csendes tag
Frissítettem, nem fagy. Köszönöm a választ!
-
Tucsokfej
csendes tag
Sziasztok! Nekem kb egy hete van meg és nagyon szeretem... a bajom annyi, ha egyszerre több mindent másolok a pc-ről (xp sp3) hálózaton, néha lefagy
1.24 gyári firmem van. Egy frissítés...? Olyanra nem szeretnék frissíteni ami nem kapcsolja le a HDD-t.
-
V.Stryker
nagyúr
Az AIR(R3) -hoz elérhető az 1.17-es szoftver.
Próbálta már valaki vagy áldozzam be magam?
-
looser
addikt
Nem fogod megbánni, sőt, ha később beruházol egy külső hdd-re, pld. egy ilyesmire, azon igen sok finomság elfér majd
Én a fullhd tv-n - kövezzetek meg - még mindig élvezettel nézem a dvd-ripek jó részét (a 700MB-osaknál azért néha remeg a szemizmom és nem az izgalomtól
) és a régi dvd-imet, de ha szereted őket, nem lesz gond, de mivel a vásárolandó kütyü gyakorlatilag mindent lejátszik, hosszú évekre biztosítva van a szórakozás!
-
Rusher
őstag
Hello!
Van magyarított firmware azt fel kell tenni rá és kész is 1.28p, könnyen átlátható tehát nem bonyolultabb mint egy dvd lejátszó csak annyiban tér el, hogy itt külön szekció van (film, zene, fotó). Rányomsz pl. a filmre utána ki kell választani, hogy miről (a Ti esetetekben pendrive vagyis ott tároló eszköz) és utána látszódni fog, hogy az adott eszközön milyen filmek vannak play és megy is. Maga a lejátszó menüje is olyan mint egy dvd egyszer beállítod(felbontás, audió kimenetek stb..) és többet nem kell...
Itt egyértelműen az Asus ajánlott....szép, gyors, mindent lejátszik problémamentesen a dvd-t is pendrive-ról akár ISO-ból is.
blue-ray még drága és szerintem már azelőtt halott lesz, hogy elterjedne... Blu-Ray miért halna ki? Nem fog az és már sztem eléggé elterjedt itthon is....lemezeket már 5K-tól lehet kapni (bár láttam 3K-ért is boltban, nem használtan) ami nem több mint pl. 3-3.5K egy DVD-ért és hát ugye nem ugyanaz a minőség akkor miért ne inkább a jobbat....meg hát akkor minek a hd-tv? A dvd-nek?......A lejátszók is olcsók már 30K-ért lehet kapni egy teljesen jó Blu-Ray lejátszót.....
-
q13579
senior tag
Sziasztok.
Barátnőm apukája nemrégen ruházott be egy komolyabb tv-re. Most szólt, hogy szeretné, ha néznék hozzá dvd lejátszót. Erre azt mondtam, hogy véleményem szerint felesleges lenne. Az eredeti dolgokat viszi a mostaniuk is, blue-ray még drága és szerintem már azelőtt halott lesz, hogy elterjedne...
Ezért ajánlottam egy médialejátszót. Két 8 gb-os pendrive van otthon, a filmek 99%-át úgy is én szerzem nekik az otthoni gépükön keresztül, majd kiirom dvd-re. Ezt nézték eddig is. Szerintem sokkal egyszerűbb, hogy rögtön kis pendrive-ra húzom az anyagot és kész. Nem kell vele bajlódni.
Viszont. Lenn pár kérdésem.
- Ugye angolul vajmi keveset tudnak, ezért kellene a magyar menü. Ez megoldható normálisan a készülékkel,
- Mennyire felhasználóbarát a menüje (kell-e hozzá több tudás, mint egy dvd lejátszühoz),
- Ha pl egy az egyben másolok át dvd anyagot a pendrive-ra, képes-e kezelni ezt a készülék,
. Illetve tudtok-e jobb ár/érték arányú készüléket most az o!play-nél? (a wd is szimpatikus, de az asus jobban tetszene).
Előre is köszönöm a segítséget. Ha rossz valami a gondolatmenetemben kérlek javítsatok ki. (egyáltalán ajánlanátok-e olyan embereknek, akik számítógépet pl maximum csak böngészés erejéig szokták kezelni? Félek, hogy megszidnak majd a bonyolultsága miatt).
-
looser
addikt
Azt tapasztalom, ha netes tv adásra kattintok és valamiért nem támogatott a formátuma, a kütyü leállítja a külsőleg (usb-ről a táp + esata) csatlakoztatott hdd-t (Spire ház, 640GB Samsung hdd). Más is tapasztalt ilyet?
-
nothin
tag
Van esetleg valakinek eladó O!play e? Kösz
-
Vicoo
senior tag
Hello!
Nézegettem ezt a lejátszót, de egyvalami nem tiszta: ha csatlakoztatom a routerhez, akkor a hálón lévő gépek megosztásait látja, ez tiszta sor. De ha rákötök egy HDD-t is, akkor az megjelenik a hálózaton meghajtóként?
-
Oldmobil
aktív tag
Azt írja, hogy "Add support for external optical disk drive with _homemade_ VCD/DVD", aminek az szokott az oka lenni, hogy az eredeti lemezt elvileg csak akkor lehetne lejátszani, ha a gyártó licenszelné a DVD lemezek Macrovision védelmének használatát, ami pénzbe kerülne. Elég sok hasonló játékosnál ezt nem teszik meg így az hivatalosan csak másolt/írt DVD-ket hajlandó lejátszani, márha kezel egyáltalán külső optikai meghajtót. Persze van olyan játékos is, ami hivatalosan nem játszik le gyári lemezt, de ha beleraksz egyet, akkor mégis ;-)
-
-
Rusher
őstag
válasz
V.Stryker #527 üzenetére
Mondjuk nem tudom mennyire bűn, hogy ha megvettem pl a Gladiatort, de mellé letöltöm HD-ban is, csak a fílingért? Nem bűn...
Én anno még mikor megjelent az első kiadása 9K-ért vettem meg hát nehogymá bűn legyen...
Egyébként működhetne a torrent is így nem? Gondolj bele pár hónap alatt a legtöbb film 500-990Ft-ért bárhol kapható tokkal vonóval, ha a torrentoldalak szerződnének kiadókkal mondjuk egy film lenne 100-150Ft sztem még akkor is sokan leszednének havi 1-5 filmet és mindenki boldog lenne nem? Meg lenne oldva a legális terjesztés. -
V.Stryker
nagyúr
Én úgy vagyok ezzel, hogy régen volt egy rakat kiírt filmem, majd ezeket átpasszoltam a tesóimnak, mert ahogy mondod, minek. Amiket meghagytam, azok a klasszikusok: StarWars, Halálos fegyver, Beverly hills-i zsaru, Múmia stb. - majd ahogy ezek is elérhetőek lettek ilyen pár ezer forintért, a kiírtakat eredetiekre cseréltem.
Mondjuk nem tudom mennyire bűn, hogy ha megvettem pl a Gladiatort, de mellé letöltöm HD-ban is, csak a fílingért?
Egyébként hihetetlen, hogy még a kiadók itt tartanak. Tényleg nem tudnak valami újjat kitalálni? Én simán betolnám a havi netelőfizetésben a jogdíjakat, pl. egy ezressel legyen több. Kibírom, viszont utána nyugodtan tölthetek, ők meg elosztják azokat az ezreseket. Olyan bonyolult ez? Röhögtetik magukat a siralmas vergődésükkel és több millióra büntetett fiatalokkal - pár zeneszámért - próbálnak példát statuálni kőkorszaki módszerekkel?
Nyomorék mind agyilag...
-
Rusher
őstag
válasz
V.Stryker #523 üzenetére
Én mindig megvettem a többször nézős filmeket(sorozat is pl. 24) amik tényleg olyanok, hogy egy évben egyszer-kétszer előveszem és mindig leköt.....van egy kisebb gyűjteményem.
Sosem szerettem az írott lemezeket....ismerek olyat akinek több száz, ezer írott filmje hever mappákban kérdem én minek? Minek minden sz@rt kiírni csak, mert olcsó a lemez....? Megnézni persze 80%-át nem fogja soha többet.....Ehhh.....
Am a cuccal én is nagyon elégedett vagyok jó kis gépezetOldmobil Miért ne játszaná?
metti Valszeg hangosabb mint egy dvd lejátszó már csak ezért sem tudnám elképzelni.
-
Oldmobil
aktív tag
Sziasztok!
Ki tudnátok próbálni, hogy megy gyári DVD-vel is?
Köszi, -
V.Stryker
nagyúr
Egy hete feltettem az Air-hez az ftp-n elérhető 1.16p-os firmware-t, de nem ajánlom senkinek. A wifit nem kezeli ilyen jól, pl egy avi is be beakadt és ott a lejátszót teljesen újra kellett indítani. Az aviknál való beletekerés még kisebb sebességnél is akadozott és egy idő után kilépett.
Most feltettem az 1.12 magyarított verzióját és hibátlan.
-
gabesy
tag
A MacBook-hoz vettem ezt a külső ASUS DVD írót. Csak mivel az új firmware támogatja, gondoltam kipróbálom. És igen lejátszik mkv-t is. Természetesen. Képek, zene, stb... Nyílván a legjobb megoldás az 1 terrás winyó. Ez csak egy lehetőség, amivel élni lehet, akinek ilyen meghajtója van.
-
gabesy
tag
Sziasztok!
Két hónapja én is beszereztem egy ASUS O!Play-t. Nem bántam meg egyáltalán. Teljesen elégedett vagyok vele. Az új firmware lehetővé tette, hogy hozzákössem az ASUS SDRW-08D1S-U külső meghajtómat. Tökéletesen működik.
Várom a további firmware-ket!
Üdv:!
-
Bib
őstag
Párszor írtam,hogy gond van vele.
Vissza lehet térni alapvetően gond nélkül, de egy kis trükkel (mert alapból azt mondja, hogy "this image is not for this board").
Visszetérés lépései:
1. Beállítás => Frissítés => OK => hibaüzenet.
2. Megint Frissítés => Mégsem => erre bejön a frissítés menü.
3. A megjelent menüben OK, és már indul is a frissítés.Ugyanúgy kell tehát, mintha egy másik típusú FW-t tennél fel (pl. R3-as image-et az R1-re)
-
ThaBoss
senior tag
Feldobtam az 1.27-es fw-t nemrég, gondom még nem volt vele, eddig. Jött helyette az 1.28, pénteken akartam frissíteni, de nem engedi, azt írja, hogy "This image is not for this board".
Valaki ötlet? -
Rusher
őstag
O!Play HDP R1 FW 1.28
1.Add 5000 Internet TV Channels
2.Add RSS News
3.Add stock inquiry
4.Add support for wireless headset (only ASUS HS-1000W is capable for current)
5.Add support for external optical disk drive with homemade VCD/DVD (only ASUS SDRW-0D1S-U is capable for current) -
sgamez
tag
Valaki próbálta már 1.27-est?
-
Don47
tag
Emberek, hol erdemes most oplay-t venni?
-
realmadrid
aktív tag
Sziasztok, lusta vagyok 500véleményt elolvasni, inkább kérdezem, hogy akkor ez bármilyen külső vinyót elfogad ? Tud mts file-t lejátszani akadásmentesen ? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk a Realtek ígéretes, új médiaprocesszorára épülő hálózati lejátszót.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest