- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbego
aktív tag
válasz
csucsotke #4192 üzenetére
Hello,
én másképp tudom. Konkrétan megesett velem, hogy az előző (kínai) tabletemet egy hipermarketben vettem (ahol a legkisebb is számít) és a harmadik garanciális javítás sokáig tartott és mondta az egyik rendes vevőszolgálatos nő (mert korábban a többi sosem említette), hogy ha meghaladja a 30 napot a javítás, akkor elállhatok a javíttatástól és kerhetem vissza a pénzt. Éltem is vele, így tudtam kikerülni abból az ördögi körből, hogy pár hónapig használtam majd lett valami baja, majd cserélték, megint pár hónapig használ, megint lett baja, és ujra és újra...
Így lett ebből a visszakapott pénzből ez a mostani MeMo Pad.
Azt nem tudom, hogy ez a fogyasztóvédelmi törvény miatt lehetett vagy a Te...co politikája miatt. -
SztiviVander
addikt
válasz
csucsotke #3991 üzenetére
Az a 12V azért nem hangzik túl jól
nekem 5V/1A -es duino van már vagy 4 éve, még mindig pont elég a telefonhoz (aminek 1.5A-es a gyár töltője) és ehez a tabhoz is. Persze nem tölti fel fél óra alatt, de ez nem is cél. A gyárinál kicsit lassabb töltés (persze a ló másik oldala sem jó, pl gyári 1,2 helyett 500mA) pedig kevésbé stresszeli az akkut. Olyan meg nincs hogy túl erős, ha 5A-es töltőt veszel az sem fogja 5A-el tölteni az akkut, akkor is kb akkora áramot vesz fel a tab a töltőből mint amekkora töltőt a gyártó ad hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Philips LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- ONYX NOTE MAX 13,3" Gyakorlatilag Új!
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest