- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Fali konzol lapos tévékhez
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
Miracast a technológia neve, a hol és mennyi részére keress rá. Én egy erre képes tévével próbáltam a dolgot és nem volt túl meggyőző, elég nagy volt a késleltetés (egy teszt hasonló tapasztalatokkal). Ahogy olvastam a késleltetésre nincs felső korlát a szabványban, ezért előfordulhat jobb és rosszabb implementáció.
A kapcsolathoz nem kell router, a két eszköz közvetlenül kapcsolódik a saját wifi chip-jük segítségével.
Az általam próbált összeállítás játékra teljesen alkalmatlan volt, még a böngészés közben is zavaró volt, hogy gördítek egyet és egy fél másodperces csúszással (köbö) láttam a tévén az eredményt.
Filmet nézni viszont remek volt.Nem tudom mi lenne a fő felhasználás, de érdemes lehet kipróbálni valahol - akár egy media marktban egy miracastre képes tévével - és utána dönteni, érdemes-e beruházni egy ilyen kütyüre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest