- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mrbego
aktív tag
válasz
csucsotke #4192 üzenetére
Hello,
én másképp tudom. Konkrétan megesett velem, hogy az előző (kínai) tabletemet egy hipermarketben vettem (ahol a legkisebb is számít) és a harmadik garanciális javítás sokáig tartott és mondta az egyik rendes vevőszolgálatos nő (mert korábban a többi sosem említette), hogy ha meghaladja a 30 napot a javítás, akkor elállhatok a javíttatástól és kerhetem vissza a pénzt. Éltem is vele, így tudtam kikerülni abból az ördögi körből, hogy pár hónapig használtam majd lett valami baja, majd cserélték, megint pár hónapig használ, megint lett baja, és ujra és újra...
Így lett ebből a visszakapott pénzből ez a mostani MeMo Pad.
Azt nem tudom, hogy ez a fogyasztóvédelmi törvény miatt lehetett vagy a Te...co politikája miatt. -
mrbego
aktív tag
válasz
(HUN)TER #3657 üzenetére
Szia,
ez a melegedés az enyémnél is jelentkezik (lehet, hogy ott a chipset?), de nem vészes. Hosszabb játék után szokott lenni.
Viszont nekem semmilyen felesleges vagy hiányzó pixel nincs sehol, lehet pixelhiba van nálad.
Nálam a RealRacing3 a legizzasztóbb grafikáju, eredeti grafikával szép csak kicsit néha megdöccen, ezért a segédprogramjával lejjebb veszem és úgy szépen megy és nem is olyan csúnya. -
mrbego
aktív tag
válasz
Monochrome #3442 üzenetére
Használható, de valami offline térképpel rendelkező navigációs alkalmazással, pl. OsmAnd. Playről letölthető + le kell tölteni vele a megfelelő térképet.
De vannak "rendes" navigációs szoftverek is pénzért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Synology NAS
- Escape from Tarkov
- Battlefield 2042
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest