Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
válasz
kisgabor87 #765 üzenetére
En nem vagyok ra erzekeny, nem tekergetnem magamtol, csak a legeslegelso kezbevetelkor ahogy megnyomtam a bekapcsologombot, ami ugye a hatlapon van, ahogy megtamaszottam a tablet elolapjat a huvelykujjammal es "osszecsiptem" a tabletet a bekapcsologombnal, hallottam valami nyiszorgast. Nem tudtam, honnan jon a hang, es miert, ezert vegrehajtottam ujra a mozdulatot, megint nyikorgott. Ezutan hogy megtalaljam, hogy melyik resz adja ki a hangot, elkezdtem fel es le vegigpasztazni, nyomogatni a boritast - igy derult ki, hogy sok helyen nyikorog. Na, ez utan kezdtem csak ket kezzel normal erovel csavargatni. Szoval azert ez egy fel oras folyamat volt..
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest