- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Ezért utálod a Bluetooth-t, ha egyszerre több eszközt használsz
- Home server / házi szerver építése
- Logitech szerviz
- 3D nyomtatás
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
ametza
csendes tag
Szia!
A 2A verzót választottam.
Egyébként volt már tablettem, kínából rendeltem egy Freelander Pd10. Csak 100 dolcsi volt, megvoltam elégedve vele jól tudta a dolgát. Sajnos a napokban leejtettem kb 50 cm magasról, ráadásul szőnyegre és pont a sarkára esett.
Nem törtt össze nagyon, csak a kijelző üvege repedt meg egy picit. Ez pont elég volt, gondolom az alatta lévő digitalizáló sérült, mert tökéletesen működik a kijelző, de nem reagál semmilyen érintésre.
Gondoltam veszek ezek után valami gorilla glassos cuccot, de láttam azok sem bírják a drop teszteteket, főleg ha sarokra vagy pofára esnek.
Sajna már törtem el egy Wayteq gpst is hasonlóan. Nem is merek nagyon drága tabletekre pénzt ki adni azek után.
Pedig egy ASUS MeMO Pad FHD 10 szívesen kipróbálnék, de akkor veszek max, ha lesz belőle bombabiztos változat:Köszi mégegyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged