Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
a felajánlás mellett mindig ott van az, amit beírsz, ha arra ráböksz, akkor azt adja be
amúgy ha beírsz valamit, amit nem ismer, akkor utána már megjegyzi, ezért érdemes helyesen beírni a szavakat első körben, aztán meg csak pár betű után rábökni a felajánlottra, mert így elég gyorsan lehet írni vele
olyan mint a prediktív bevitel, 15 évig sose használtam, aztán mikor 1 éve elkezdtem használni, rájöttem, hogy sokkal gyorsabb mint bepötyögni minden szót
amúgy megjött a gyári asus persona cover (végül nem a hajtogathatós lett), elég minőségi darabnak tűnik, bár még nem volt fent a gépen
kíváncsi vagyok, vajon ez is lezárja-e a képernyőt, vagy csak a drágább transcover
-
moli.hu
őstag
erdekes, hogy a feszultsegek kulonbsegen (5V - 5.2V) nem akadtal fenn, mikor az sokkal fontosabb, mert az az arameroseggel szemben az tonkre is teheti a keszuleket. csak azert irok, hogy legkozelebb inkabb erre figyelj.
de a feszultseg is rendben, ennek az oka, hogy minden aramkorbe bele van kalkulalva egy 5-10%-os tolerancia, mert a feszultseg amugy is ingadozik, az 5 es 5.2 pedig megfeleloen kozel van egymashoz.
-
Zsolto
őstag
Inkább feltétlenül 2 A-est vegyél, az nem fog fullon járni töltés közben, nem fog melegedni, és normális idő alatt feltölti a vasat. A 2A nem azt jelenti, hogy "túl erősen" tölti, hanem hogy képes annyit leadni, ha a vasnak szüksége van rá. A töltést a vas "lekéri" a töltőtől, nem a töltő "tolja bele". Ha túl gyengét veszel, menet közben (pláne navigálva, bekapcsolt képernyővel) a tab nem hogy feltöltődni nem fog, hanem szép lassan még merül is majd, a töltő meg szép lassan elfüstöl(het).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen program, ami...?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Revolut
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest