Új hozzászólás Aktív témák
-
forzamo
tag
válasz
Imike_80 #597 üzenetére
Ha modolni szeretnéd nem ez a te géped MÉG.
Nincs frissítő program sem kiadott gyári rom. Csak a forráskód.
Frissíteni csak wifin vagy backup-ból lehet, van fastboot de az inkább a szerviznek érdekes jelenleg.
Azért ez elég új tablet még hogy frissítgetni kéne.
A 4.2.1 es rom nem egy őskövület a 4.2.2 is csak az OTG hibajavítás miatt érdekes, de lehet kimaradt belőle valamiért. (Érdekes, hogy egy noname 16k-s tablet régebbi androiddal ismeri az OTG-t.) A 4.3 meg alig van még valamilyen hardveren kint a nexusokat kivéve. -
zsola32
őstag
most értem haza az MM-ből, egy Hama OTG kábellel.
gépre rákötve, sem a 4 gb-os pendrájvot, sem egy 500 Gb-os 2.5"-os külső HDD-t nem kezeli.
mintha rá sem tettem volna semmit, az eszközök ledjei sem világítanak.
(az energiatakarékos módot kilőttem, hátha az zavar be valamit)
más: nektek mennyire "mozog" a képernyő a keretben?
nekem az egyik sarka recseg, alig érezhetően mozog, ez nem nagyon tetszik...
(vigyem vissza, próbáljam meg?) -
Imike_80
aktív tag
Aki esetleg MediaMarkt-ban vette és nem 09. havi, hanem 07-es, az lenne olyan kedves és megnézné, hogy van-e elérhető szoftverfrissítés?
Csak WiFi-n keresztül lehet frissíteni az eszközt (OverTheAir), vagy létezik valami program is hozzá? Mint például a Sony telefonokhoz a PcCompanion, vagy a SonyUpdateService (és Flashtool).
Azért volna fontos ez nekem, mert a régi TAB-om árát a MediaMarktban kell levásárolnom. Pénzt vissza nem kérhetek, mert majdnem 1 éve vettem a visszaküldött TABot. Köszönöm!
-
SkyLaci
őstag
öcsém most németországban dolgozik (önkéntesként, de így is azért elég jó költőpénzt kap) egy évet, ő most ott akar venni egy tabot (amivel tud skypeolni, böngészgetni amíg ott van), a memo pad HD7-et és a 2012-es nexus7-et ajánlottam, a memo pad 150 euró újonnan, de talált használt 32gigás nexus7-et 130-ért és most inkább afelé kacsintgat mert olcsóbb lenne (a kis skót
), de nem vagyok benne biztos hogy jobban jár a használt nexus7-el (ő nem rootol, nem romolgat), mint egy új memo paddal...ha megy az otg a 4.2.2-el szerelt memo padon akkor szóljatok, mert az szerintem perdöntő lehet a választásban.
Skypeolt már valaki HD7-el, jól fut rajta a skype, videó és hangminőség megfelelő? (fontos kérdés öcsémnek)
-
zsola32
őstag
ezek után, hogy van 4.2.2 verzió is, biztosan lesz frissítés
kábelem - még nincs - holnap veszek egyet, és kipróbálom az USB témakörtkb. 1 óra nyomkodás után, az első benyomások:
bazi éles kép
szerintem gyors és gördülékeny
mondjuk mire személyre szabom, eljátszok vele egy picit, de ez a lényege valahol... -
juky
csendes tag
sziasztok alapból van rajta fólia? a sima MeMopad mennyivel kisebb nagyobb nála? mert ahhoz van egy hátlapvédő tok, ami tetszik, hátha rá lehetne varázsolni valahogy
-
zsola32
őstag
ma megvettem én is.
az MM-ben (pécsen) az összes 2013.07 havi, az Extremben - ahol vettem 2013.09 havi gyártásúak.
persze lehet hogy ez semmit nem jelent, de ik tudja... -
SkyLaci
őstag
attól függ mennybe kerül a nexus7, és hogy az milyen (használt, jó állapot, garanciás)
Azt gondolom hogy Nexus7 inkább azoknak jó vétel akik egy kicsit geekek, akik igénylik a gyors frissítést, beérik az alap androiddal, és nem félnek rootolni és romolgatni hogy testre szabják a készüléket.
A Memo Pad HD7 pedig inkább azoknak való akik szeretnének egy olcsó jó tabletet és azt a gyári szolgáltatáskínálattal használni root és romolgatás nélkül.
-
ttt1
őstag
Sztetek 150 euroért megéri megvenni ezt v inkább Nexus 7 16 gb-os ?
-
FlekkeN
aktív tag
Megjött a tok a tabletemhez a mágneses feloldás és lezárás nem működik rajta sajnos és a hozzá kapott stylus sem sokat ér. Azért egy jól összerakott tok. A varrások meggyőzőek. A ki-be kapcsolást meg megoldom majd egy swipe-al, mert most már mind a bekapcsoló és a hangerő is nehezebben érhető el.
Ez a tok az.
Szerintem inkább másik fajtát kell keresni. -
SkyLaci
őstag
hol van valami hivatalos vagy félhivatalos információ arról hogy frissítéssel lesz OTG és hogy ez a frissités mikorra várható?
-
devpernull
tag
Így két nap után nagyon meg vagyok elégedve a "hetes"-sel. Nagyon jó az üzemidő, sima a működés, szép a kép, kellően erős és stabil a wifi, meg vagyok elégedve a kamerával is, gps is jónak tűnik, fut rajta minden navi program, ami nekem kell. Két dolog zavaró, az otg hiánya, ami ugye root után megoldható és a launcher fekvő módos bugja. Viszont ezek szoftveres hibák, javíthatóak, ellentétben a korábbi kínai tabletemmel, ahol hardveres hibák voltak.
Próbálta már valaki a root-ot visszacsinálni? Garancia miatt lenne érdekes a jövőre nézve. -
iNfAntRy
senior tag
válasz
szoszo1973 #568 üzenetére
Köszi. A nexus 7-et néztem, 64000-ért van 3Gs. Valószinü az lesz.
-
iNfAntRy
senior tag
Sziasztok. Bocsánat nem tudtam végigolvasni a hszeket. A tesztben láttam nincs benne, de azért szeretném megkérdezni, hogy ebben a tabletben van 3G? Vagy van 3G-s verziója? Anyukámnak venném, hogy tudjon rajta mobilnetezni.Köszi
-
SkyLaci
őstag
válasz
trek8500fan #563 üzenetére
az lehet a baj hogy rossz helyről töltötted le, a google playről próbáld
-
emerzee
aktív tag
válasz
trek8500fan #563 üzenetére
Kedves felhasználó!
Ha az N oldal a google szoftverboltját jelenti, akkor kérd vissza a pénzed, és nem kompatibilis a program a kütyüddel, valamint ezt jelezd a googlenak, és a program készítőjének... Ha az N nem a google boltját jelenti, akkor azt wareznek hívják, amit a fórumszabályzat nem engedélyez, tehát, más oldalak fórumain érdeklődj a problémád felől. Semelyikőnk se szeretné a fórumot bezáratni a warezolás miatt... -
trek8500fan
csendes tag
Help! N... Oldalrol letoltottem a worms jatekot, de nem engedi telepiteni. Levettem a beallitasoknal, hogy vizsgaljon a programra. Ujra is inditottam, de ezutan se enged telepiteni. Apk kiterjesztesu cucc. Help!
-
emerzee
aktív tag
16:9 ennyi... Ha nőnek lenne, akkor főleg inkább a 7-es a súlya és mérete alapján. A ppi miatt is inkább a 7... Meseszép a képe, bárkit megkérdezhetsz. Kifolyik a szemem, mire meglátom vagy inkább sejtem rajta a pixeleket. De azt is csak a rövid oldalon. Hosszú oldalon nem látszik. És azért látszik csak most is valamennyire, mert matt fóliát raktam rá, aminek ugyebár van fénytörése. Később lehet jól jön még a gps... Vagy ha kinövöd, és eladnád, + egy vevőkör...
-
desigo
senior tag
Meggyőzőek az érveid de ezt a páromnak venném aki kizárólag itthon használná a tabot.
A cél az,hogy ne a Galaxy Nexust nyomogassa hanem kényelmesebben nagy kijelzőn fogyasszon tartalmat.
A 10 colos tabok már nagyok,nehezek.A 7 szimpatikus csak kicsit "keskeny,magas" ezért lenne ideális egy 8-as. -
youngboy
senior tag
válasz
devpernull #559 üzenetére
Nem mondták nekik, hogy ez nem babzsák?
-
devpernull
tag
Most vettem én is egy kék hátlaposat a MM-ban, a pénztáros lány szerint már kettőt vittek vissza törött kijelzővel belőle, érdemes vigyázni vele.
-
drlovi
aktív tag
Kiprobálta valaki a fifa 2014 et?
-
Imike_80
aktív tag
Én is dilemmában vagyok. Minden megfelel a HD 7-esben a kritériumaimnak, de igazából lehetne 8"-os is, a GPS meg nem hiányzik, mert van a kocsiban GPS, ha kézben túrázok, akkor meg a telefonban is. Hamarabb előveszem a telefont, ha eltévednék, mint a TAB-ot. Szóval várom az árát, attól félek legalább 60 ezer lesz, ha megjelenik. Igazából jogosan is, meg nem is. Bár, ez óvatos sacc, lehet, hogy lesz az 70-75 ezer is. De majd beáll 60 környékére. De az is lehet, hogy ha megjelenik, picit lemegy a 7-es ára. Majd meglátjuk.
De túl nagy akcióra nem számítok - karácsonyra sem.
A méretet tekintve. Nekem pici kezem van, de a HD 7 szélessége: 120,6 mm, a 8-as pedig 127.4mm. Szóval mindösszesen 6,8 mm a különbség. Ennyi még nekem belefér. Csak az ár a kérdés csupán. -
emerzee
aktív tag
Én nagy darab nagyok. A hd7 épp befér a zsebembe. A 8-as, szerintem már nem férne bele. A 7-est át tudom fogni hátul, fél kézzel. A 8-ast, gyanítom, hogy már csak a szélénél fogva tudnám tartani. Sokkal kevésbé lenne biztonságérzetem. A hd7 az autós tartóba rakva eléggé jól kitakarja a szélvédőt. A 8-as már nem férne bele a sima multifunkciós autóstartóba. (Külön kell, csak hozzávalót venni, gyanítom.) A hd7-nek gyönyörű a képe. A 8-asnak ugyanez a felbontása nagyobb képernyőnél, lehet, nem ilyen szép úgy a képe. Nézz utána... A 8-asban gyorsabb a proci, az nyerő hosszú távon, viszont nincs gps, ami nálam spec, nem nyerő... érdemes ezeken elgondolkodni szerintem...
-
airwawes
tag
Sziasztok!
Hamarosan én is tulajdonosa szeretnék lenni egy ilyen készüléknek, azonban nem tudom hogy hol vegyem meg. 45.000 Ft-os keretem van rá, szóval a MediaMarkt nem jó nekem. Előre is köszönöm a segítséget. -
zsola32
őstag
sziasztok
közelgő névnapomra szeretném megkapni a családtól ezt a tabot.
elolvastam az összes hozzászólást, alapjában véve szerethető kis masina.szerintetek jó vásárt kötnék vele? vagy érdemes várni a 8"-os verzióra?
az usb kapcsolódás mondjuk egy külső hdd-re jó lett volna, de mint írtátok páran, talán ez is meg fog oldódni.
olyant gondolom tud a masina, hogy otthoni hálózatról legyenek nézhetőek a (mese)filmek.szóval nem tudom picit bizonytalan vagyok...
előre is köszi a véleményeket.
-
patow
senior tag
A neexus7 foliája pontosan nem jó rá csak ha a sarkából levágsz egy hangyányit .Két külömbözö helyröl rendeltem mindegyiket szabni kellet Aztán rendeltem az ebay -töl pontos tipus alapján az meg olyan lett hogy körbe 2 mm-t nem takar a kijelzöböl . Az elsö nexus foliat azért vettem le hogy kiprobáljam a matt verziot , de az meg nem tetszet mert sokat elvesz a kijelzö éleségéböl. Úgy hogy most semmi nincs rajta ,maradt a bánat meg minusz 4000 ezer
-
Ltd
csendes tag
köszi, tényleg nem jön álló módban, akkor így jó lesz....
-
emerzee
aktív tag
no vettem én is nexus 7 matt fóliát rá. Tiszta jó (gyanítom, a kijelző ugyanaz a kettőben, kivéve a közelségérzékelő...).
Nem sok fóliát raktam fel eddig, de megkínlódtam vele. A mérete pontosan ugyanakkora. Amire kell figyelni, hogy a felső gödörig ki kell engedni a fóliát. A szélessége jó. No felrakni nem egyszerű, az biztos. Nekem harmadjára sikerült, addigra meg a fólia összeszedett egy csomó port és szöszt... Ha porszemnél vagy szösznél fel akar buborékosodni, akkor mielőtt ráeresztenéd, nyomd ki alóla a levegőt. Akkor rásimul a szöszre, és kevésbé zavaró.
Ami biztos, hogy míg a telefonom kristály fóliájánál a sok buborék ami kialakult az idők során, nem zavaró, ez sokkalta jobban látszik a matt fóliánál. A fólia tapintása egyébként olyan mintha homokos vagy homokfújt lenne... Már rendelem is a tartalék fóliát külföldről, olcsóbban, több példányosan... -
Ltd
csendes tag
Nálam is következetesen jelentkezik, hogy a programok közül csak a gyári programok shortcutját lehet kihúzni a desktopra, a letöltött, vagy kézzel telepített programoknál ebben a műveletbe belehal a starter, és nem csinálja meg. Ezzel kapcsolatba írtam az asus supportnak, a válasz az volt, hogyha gyári állapotba újrahúzás után is jelentkezik, akkor service. Persze jelentkezik, de nem akarom szervízbe vitetni emiatt, mert ha jól látom csehországban van a pad-ok szervíze. Fenti hiba jelentkezik nálatok? Ha igen, milyen kernel verzió, ill. build számmal rendelkeztek? Az enyém 3.4.5-ös kernel, 4.2.291525_20130711 build.
köszi!szerk: nem volt már valakinek erre ötlete, megoldása? mondjuk rootolni nem akarom...
-
Nara19
aktív tag
válasz
psychocska #525 üzenetére
-
Nara19
aktív tag
válasz
psychocska #522 üzenetére
Link tjb007 leírásához:[link]
moli.hu
Nem értem, a Hudl is Asus MeMO? -
moli.hu
őstag
most lehet rohogni fogtok, de egy ujabb eselyes lepett a kepbe amig a memopad tobbfelhasznalos szoftverfrissitesere vartam: Hudl. Foleg, hogy az asszony a multkor megemlitette, hogy mennyire tetszene neki egy lila szinu tablet... tudom... Ebben is van GPS, ami ugye a legnagyobb gondom, csak ez a kriterium a piacon levo tabletek 95%-at kinyirja. 46000 ft, garancia-intezes kerdeses.
-
dogi01
aktív tag
Fonepad vagy Nexus 7 fólia a jobb rá?
-
emerzee
aktív tag
no megvan a képernyőprobléma oka... Az asztalomba beépítettem egy fénycsövet, amit a géphez kaptam. Ezt eredetileg a gép belsejébe kellett volna rakni, és megvilágítaná az alaplapot és a többit. Nekem ez a billentyűzetvilágításom... Illetve, csak volt, mert így most kikerül az asztalból... Ha fel van kapcsolva, megbolondítja a képernyő érzékelést...
Hölgyeim és uraim... Én kérek elnézést! -
zoyoxy
tag
válasz
N!Tr0v!CS^^ #213 üzenetére
Ha nem oldódott volna meg, itt egy univerzális megoldás(én hasonló cipőben jártam, csak Linux-on):
- felteszel egy (open)ssh szerver-t a Windows-os gépre
- a Droid-ra pedig a BotSync-et.
Én úgy állítottam be, hogy amit át akarok másolni az Asus-ra, azt az asztali gépen belapátolom egy dedikált könyvtárba, a BotSync meg, amikor elindítom, mindent áthúz onnan, ami új. -
moli.hu
őstag
nagyon fontos azt is tudni, hogy mig ha az appbol normalisan lepsz ki (back vagy sajat kilepo ikon), akkor az app onmagat zarja be, rendesen all le, es ugyanez tortenik, ha keves a memoria, az android megkeri az appot, hogy onmaga alljon le szepen.
mig ha taskkillert hasznalsz, akkor az appot az oprendszer egyszeruen kerdes nelkul megoli (kb linux sigkill, windows task manager kill), igy biztos az adatvesztes! Tilos taskkillert hasznalni, ezek az appok atveresek, a tudatlansagot, tanulatlansagot hasznaljak ki. Viszont ha az ember veszi a faradtsagot, es tovabbkepzi magat, tanul, akkor azt olvassa, amit fentebb linkeltem a google-vel. -
Nara19
aktív tag
Asus mini alkalmazås: Asus Task Manager fent van a gépen- nekem az állapotsori órát is kilőtte - csak óvatosan használni
-
emerzee
aktív tag
Részben egyet értek moli.hu kollégával. Az merész túlzás, hogy "tilos" a task killer, de sok szükség az tényleg nincs rá. Ha nagyon akarsz, beállíthatsz egy task killert, hogy folyamatosan lőjön ki bizonyos szolgáltatásokat, amikre nincs szükséged. Felszabadul némi ram, de a rendszer folyamatosan megpróbálja majd visszarakni, így pörög a proci, fogy az akksi, felesleges dolog. Akkor már rootolt készüléknél a titanium backup, ami megfagyasztja a szolgáltatást, így el se akar indulni. Persze, ezzel ésszel, hisz ha olyan rendszerszintű dolgot fagyaszthatsz meg, ami ténylegesen kell a kütyünek akkor akár "kis is végezheted" (szoftveresen).
A beépített task killer jól végzi a dolgát. Ha kell a ram, a régi programokat kilövi, és használja a felszabadult ramot. Az eredeti android leírásban még azt írták, hogy ha nem kell egy program, akkor ne a házikó ikonnal lépj ki belőle, hanem a visszalépéssel, vagy a saját kiléptető menüjével, ha van. Akkor felszabadítja a ramot (elvileg). Van egy lehetőség, hogy kényszerítsd a kilépést. Bemész a beállításokba, ott a táblagépről részbe, ott rákattintasz 5x a build-szám-ra (visszaszámol majd...). Ekkor megjelenik a beállításokban egy új rész: { } Fejlesztői lehetőségek. Ebben a menüben óvatosan kell variálni, bár elrontani nem tudod vele a kütyüt, de összezavarhatod a használhatatlanságig, hogy újra kelljen húzni mindent... Az alján a sornak, van egy olyan pont, hogy: törölje a tevékenységeket (tevékenységek törlése, amint elhagyják azokat). Ha akarod, kipipálod, ekkor kilép az elhagyott programokból. Alatta a háttérfolyamat-korlátozás, itt akár meg is ölheted a multitaskingot. Innentől nincs régi program lista, mert mindent újra kell töltenie mindig. Aztán, hogy ezen a kütyün, hogy működik, nem próbáltam az ot 995-ömön, rendesen lehet memóriát szabadítani, de abban nem 1g a ram.
Összefoglalás: Nincs sok értelme a task killernek (Ha kell, van beépítve, a modulok közt, én inkább informálódásra használom), ha a rendszernek kell a ram, akkor úgy is megoldja. Ha nagyon bütykölni akarsz, akkor inkább titanium backup.Ui.: Ha nagyon belassul, az nem feltétlen a ram miatt van, hanem mert valami beakadt a háttérben. Hamar újraindul a kütyü, hamarabb mint amíg megtalálod a kiírtandót, és összeszedi magát a kütyü... Egyébként is: Az androidot normál használat mellett is, érdemes naponta 1x legalább újraindítani.
(Remélem nem voltam túl hosszú...) -
moli.hu
őstag
megnéztem a ram használatot és hiába nem futott semmi, 700alá nem ment. Sebességben semmi változást nem éreztem, de nem mutatta pontosan hogy mi használ ennyit.
az oprendszer?
task killert *TILOS* hasznalni androidon. olvasd vegig csak az elso oldal talalatait. Egyebkent ha meg kene se lenne szukseg kulon taskkiller telepitesere, hisz van beepitett az androidban: a taskvalto. Ha elhuzod oldalra a taskot, az rendesen lehal.
Raadasul az egeszben a legviccesebb, legironikusabb, hogy maga a taskkiller app is allandoan fut, eszi az eroforrasokat. Akkor azt miert nem killezed ki?! -
bankaii
csendes tag
Friss tapasztalatok:
Töltés közben használva erőteljesen melegszik a gép, nem tudom hogy ez mennyire normális, esetleg ilyenkor eshet-e kár a tabletban? (lehet hülye kérdés, de mivel nem volt még ilyenem nem tudom hogyan megy ez)
Ahogy nézegettem, az 1gb ram-ból folyamatosan 450-550 mb között használ, viszont tegnap egy bő 4 óra folyamatos használat után bezártam mindent, majd megnéztem a ram használatot és hiába nem futott semmi, 700alá nem ment. Sebességben semmi változást nem éreztem, de nem mutatta pontosan hogy mi használ ennyit. Egy Task killert megérné leszedni?
A 30% alatti ki- majd visszakapcsolást legközelebb én is kipróbálom, érdekesnek tartom hogy ilyen, viszonylag még magas töltöttségen már nem engedi indítani a gépet. -
zsola32
őstag
köszi az infót
a tag lehet hogy nem ennek a töltőjét dugta rá, kikapott egyet a polcról...
az volt inkább a fura, hogy váltakozott a piros villogó töltésjel a zölddel.
a zöldnél sem indult el nekem, vibrált egyet a tab.(mondjuk nem nagyon lövök hozzá, mert (még) nincs ilyen tabom)
-
emerzee
aktív tag
Tapasztalt már valaki hasonlót?: Az asztalomon van egy kb 46cmx46cmx46cm os rész, amiben a hd7 képernyő érintése megbolondul... Tisztára ugyanazt generálja, mint a n7... Kipróbáltam a készüléket más helyiségekben, semmi. Levettem a kihúzható billentyűzettartót, átvittem a másik szobába, rátettem a kütyüt, ott semmi... Csak ott, és sehol máshol... Valaki valami hasonlóval találkozott már? Először a transcoverre gyanakodtam, de nem az a hibás a próbák alapján... És csak akkor csinál ilyet, ha leteszem, és csak a képernyőt érintem. Ha a kezemben van a készülék, akkor nem... Valami statikusság lehet a dologban...
-
patow
senior tag
Kiprobáltam ,úgy lehet visszakapcsolni hogy rádugod a töltöt megvárod amig átvált pirosról zöldre a töltés visszajelzö ikon aztán 1-2 másodpercig bekapcsoló gomb benyomva tart és simán indul.,töbször kiprobáltam . Ettől fügetlenül ez problémás lehet ha nincs nálad töltö mert nem tudod visszakapcsolni. már 30%-os akuszint alatt sem, Én 29%-ón teszteltem.
-
juky
csendes tag
válasz
trek8500fan #502 üzenetére
Szerintem próbáld meg másik klienssel, pl utorrent, nekem azzal nem volt semmi gond, filmet is szedte le rendesen...
-
zsola32
őstag
én pénteken szerettem volna kipróbálni a Médiában.
le volt merülve a tab, szóltam is az eladónak, hogy tegyük ré egy tölrőre.
miután rátette, kb. 5 prcig szarakodtam, hogy be tudjam kapcsolni, de nem sikerült.a töltéskijelzőig jutottam, mely egyszer pirosan, aztán zölden világított.
-
trek8500fan
csendes tag
Pdf illetve ebookok kozul szeretnek letolteni az atorrent klienssel az n... oldalrol. Mikor ranyomok a torrentre, akkor kiirja, hogy a fajl serult vagy deformalodott. Mit lehet ezzel kezdeni? Van vkinek otlete? Elore is koszi! :-)
Blendoku jatekot ajanlom! Nagyon egyszeru, de iszonyat jol el lehet vele lenni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest