Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
16:9 ennyi... Ha nőnek lenne, akkor főleg inkább a 7-es a súlya és mérete alapján. A ppi miatt is inkább a 7... Meseszép a képe, bárkit megkérdezhetsz. Kifolyik a szemem, mire meglátom vagy inkább sejtem rajta a pixeleket. De azt is csak a rövid oldalon. Hosszú oldalon nem látszik. És azért látszik csak most is valamennyire, mert matt fóliát raktam rá, aminek ugyebár van fénytörése. Később lehet jól jön még a gps... Vagy ha kinövöd, és eladnád, + egy vevőkör...
-
Imike_80
aktív tag
Én is dilemmában vagyok. Minden megfelel a HD 7-esben a kritériumaimnak, de igazából lehetne 8"-os is, a GPS meg nem hiányzik, mert van a kocsiban GPS, ha kézben túrázok, akkor meg a telefonban is. Hamarabb előveszem a telefont, ha eltévednék, mint a TAB-ot. Szóval várom az árát, attól félek legalább 60 ezer lesz, ha megjelenik. Igazából jogosan is, meg nem is. Bár, ez óvatos sacc, lehet, hogy lesz az 70-75 ezer is. De majd beáll 60 környékére. De az is lehet, hogy ha megjelenik, picit lemegy a 7-es ára. Majd meglátjuk.
De túl nagy akcióra nem számítok - karácsonyra sem.
A méretet tekintve. Nekem pici kezem van, de a HD 7 szélessége: 120,6 mm, a 8-as pedig 127.4mm. Szóval mindösszesen 6,8 mm a különbség. Ennyi még nekem belefér. Csak az ár a kérdés csupán. -
emerzee
aktív tag
Én nagy darab nagyok. A hd7 épp befér a zsebembe. A 8-as, szerintem már nem férne bele. A 7-est át tudom fogni hátul, fél kézzel. A 8-ast, gyanítom, hogy már csak a szélénél fogva tudnám tartani. Sokkal kevésbé lenne biztonságérzetem. A hd7 az autós tartóba rakva eléggé jól kitakarja a szélvédőt. A 8-as már nem férne bele a sima multifunkciós autóstartóba. (Külön kell, csak hozzávalót venni, gyanítom.) A hd7-nek gyönyörű a képe. A 8-asnak ugyanez a felbontása nagyobb képernyőnél, lehet, nem ilyen szép úgy a képe. Nézz utána... A 8-asban gyorsabb a proci, az nyerő hosszú távon, viszont nincs gps, ami nálam spec, nem nyerő... érdemes ezeken elgondolkodni szerintem...
-
stellaz
veterán
Én nexus 7-et akartam, de 50 ezernél húztam határt. Ennyiért sajnos csak refurfished volt 8 gigaval, és bővíteni se lehet. A többi gép még nem hozta azt a színvonalat, amit elvártam egy ilyen tartalomfogyaszto eszköztől. Ez volt az első gép, ami ezért az árért már hozta az elvárásokat, ami kis súly, 10,órás uzemido, bővíthető, gyors, kifejezetten szép a kijelzője, minőségi. Játékok annyira nem izgatnak, ez nálam nem volt szempont. A fényképezőgép sem érdekel nagyon,de annak örülök, hogy hozzá azt minőseget, hogy pl. Egy apróhirdetés feladasahoz le lehet vele fotózni elfogadható minőségben a terméket.
-
Zsolto
őstag
Én is majdnem vettem egy refurb N7-et az edigitalnál, de szerencsére időben megtudtam, hogy az csak 8 gigás és nem bővíthető, és csak egy év a garija.
A HD7 16 gigás, bővíthető, és két év gari van rá. Innentől nem volt kérdés.
De gondolkodj el az új Nexus 7-esen az expansisról előrendelve 68k.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest