Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLaci
őstag
öcsém most németországban dolgozik (önkéntesként, de így is azért elég jó költőpénzt kap) egy évet, ő most ott akar venni egy tabot (amivel tud skypeolni, böngészgetni amíg ott van), a memo pad HD7-et és a 2012-es nexus7-et ajánlottam, a memo pad 150 euró újonnan, de talált használt 32gigás nexus7-et 130-ért és most inkább afelé kacsintgat mert olcsóbb lenne (a kis skót
), de nem vagyok benne biztos hogy jobban jár a használt nexus7-el (ő nem rootol, nem romolgat), mint egy új memo paddal...ha megy az otg a 4.2.2-el szerelt memo padon akkor szóljatok, mert az szerintem perdöntő lehet a választásban.Skypeolt már valaki HD7-el, jól fut rajta a skype, videó és hangminőség megfelelő? (fontos kérdés öcsémnek)
-
SkyLaci
őstag
attól függ mennybe kerül a nexus7, és hogy az milyen (használt, jó állapot, garanciás)
Azt gondolom hogy Nexus7 inkább azoknak jó vétel akik egy kicsit geekek, akik igénylik a gyors frissítést, beérik az alap androiddal, és nem félnek rootolni és romolgatni hogy testre szabják a készüléket.
A Memo Pad HD7 pedig inkább azoknak való akik szeretnének egy olcsó jó tabletet és azt a gyári szolgáltatáskínálattal használni root és romolgatás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), de nem vagyok benne biztos hogy jobban jár a használt nexus7-el (ő nem rootol, nem romolgat), mint egy új memo paddal...ha megy az otg a 4.2.2-el szerelt memo padon akkor szóljatok, mert az szerintem perdöntő lehet a választásban.