Új hozzászólás Aktív témák
-
trek8500fan
csendes tag
válasz
Tejes Pite #1157 üzenetére
+1 :-)
-
trek8500fan
csendes tag
Help! N... Oldalrol letoltottem a worms jatekot, de nem engedi telepiteni. Levettem a beallitasoknal, hogy vizsgaljon a programra. Ujra is inditottam, de ezutan se enged telepiteni. Apk kiterjesztesu cucc. Help!
-
trek8500fan
csendes tag
Pdf illetve ebookok kozul szeretnek letolteni az atorrent klienssel az n... oldalrol. Mikor ranyomok a torrentre, akkor kiirja, hogy a fajl serult vagy deformalodott. Mit lehet ezzel kezdeni? Van vkinek otlete? Elore is koszi! :-)
Blendoku jatekot ajanlom! Nagyon egyszeru, de iszonyat jol el lehet vele lenni!
-
trek8500fan
csendes tag
válasz
szoszo1973 #387 üzenetére
Szerintem realis. En most tartok 20%-nal. 23 oraja volt toltve, ebbol iment neztem 42% tetlen volt, vagyis nem hasznaltam. 13 oraja hasznalom. Tobbsegeben net, de youtube, es jatek is volt.
-
trek8500fan
csendes tag
Sziasztok
Ma vettem egy ilyen tabletet. Az inditocuccal nekem is gond volt elejen, de aztan helyreallt a rend.
Ami zavar: fulessel hallgatva olyan mintha picit terben szolna a zene, es a basszust se nagyon erzem atutonek.
Minden mas ok, igaz nekem ez az elso tabletem. Csak ez a fejhallgatos dolog zavar. A htc telom fulessel lenyegesen jobban szol. Nalatok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Eladó iPad 10.9 (2022)
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest