Új hozzászólás Aktív témák
-
devpernull
tag
Játszottam ma kicsit a tablettel:
Root-oltam Framaroot-al, valamiért a 1.6.0 nem akart felmenni, de már van [1.6.1 verzió], az feltelepült sikeresen. Forrasztottam egy külső tápos otg kábelt, telepítettem az otg helper-t, így látja a külső hdd-t, pendrive-ot. A Trust rádiós egerem root nélkül és root-tal is működik, a Logitech rádiós-simogatós billentyűzetem sehogy. Mivel a cél ez lett volna, ezért csináltam egy unroot-ot, elvileg nyom nélkül sikerült törölni.
Találtam egy működő flash verziót, innen lehet tölteni: [Adobe_Flash_Player_11.1.115.16_4.0+.apk]
A gyári böngészővel és Operával is megy. (Nálam a legfrissebb rendszer van.) -
devpernull
tag
Elkészült az első custom rom a tabletre. Ígéretesnek tűnik, de azért még várok vele pár hetet, amíg kiforrja magát.
[link] -
devpernull
tag
Szerbiában kitalálták, hogyan lehet unbrick-elni a HD7-est, még jól jöhet. Volt, akinek le kellett forrasztania az akkut és vissza, hogy észrevegye a pc a tabletet.
[HowTo "Unbrick Asus Memo Pad HD7"] -
devpernull
tag
Nálam is lejött a frissítés, egy bug már van, ha a beállításoknál a hangra kattintok, leáll a beállítások alkalmazás
Otg továbbra sincs.
-
devpernull
tag
Így két nap után nagyon meg vagyok elégedve a "hetes"-sel. Nagyon jó az üzemidő, sima a működés, szép a kép, kellően erős és stabil a wifi, meg vagyok elégedve a kamerával is, gps is jónak tűnik, fut rajta minden navi program, ami nekem kell. Két dolog zavaró, az otg hiánya, ami ugye root után megoldható és a launcher fekvő módos bugja. Viszont ezek szoftveres hibák, javíthatóak, ellentétben a korábbi kínai tabletemmel, ahol hardveres hibák voltak.
Próbálta már valaki a root-ot visszacsinálni? Garancia miatt lenne érdekes a jövőre nézve. -
devpernull
tag
Most vettem én is egy kék hátlaposat a MM-ban, a pénztáros lány szerint már kettőt vittek vissza törött kijelzővel belőle, érdemes vigyázni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Óvodások homokozója
- Milyen monitort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- E-roller topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest