Hirdetés
- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen joysticket vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen házat vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
Én is dilemmában vagyok. Minden megfelel a HD 7-esben a kritériumaimnak, de igazából lehetne 8"-os is, a GPS meg nem hiányzik, mert van a kocsiban GPS, ha kézben túrázok, akkor meg a telefonban is. Hamarabb előveszem a telefont, ha eltévednék, mint a TAB-ot. Szóval várom az árát, attól félek legalább 60 ezer lesz, ha megjelenik. Igazából jogosan is, meg nem is. Bár, ez óvatos sacc, lehet, hogy lesz az 70-75 ezer is. De majd beáll 60 környékére. De az is lehet, hogy ha megjelenik, picit lemegy a 7-es ára. Majd meglátjuk.
De túl nagy akcióra nem számítok - karácsonyra sem.
A méretet tekintve. Nekem pici kezem van, de a HD 7 szélessége: 120,6 mm, a 8-as pedig 127.4mm. Szóval mindösszesen 6,8 mm a különbség. Ennyi még nekem belefér. Csak az ár a kérdés csupán. -
emerzee
aktív tag
Én nagy darab nagyok. A hd7 épp befér a zsebembe. A 8-as, szerintem már nem férne bele. A 7-est át tudom fogni hátul, fél kézzel. A 8-ast, gyanítom, hogy már csak a szélénél fogva tudnám tartani. Sokkal kevésbé lenne biztonságérzetem. A hd7 az autós tartóba rakva eléggé jól kitakarja a szélvédőt. A 8-as már nem férne bele a sima multifunkciós autóstartóba. (Külön kell, csak hozzávalót venni, gyanítom.) A hd7-nek gyönyörű a képe. A 8-asnak ugyanez a felbontása nagyobb képernyőnél, lehet, nem ilyen szép úgy a képe. Nézz utána... A 8-asban gyorsabb a proci, az nyerő hosszú távon, viszont nincs gps, ami nálam spec, nem nyerő... érdemes ezeken elgondolkodni szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- MIUI / HyperOS topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest