- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Notebook hibák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
Én is dilemmában vagyok. Minden megfelel a HD 7-esben a kritériumaimnak, de igazából lehetne 8"-os is, a GPS meg nem hiányzik, mert van a kocsiban GPS, ha kézben túrázok, akkor meg a telefonban is. Hamarabb előveszem a telefont, ha eltévednék, mint a TAB-ot. Szóval várom az árát, attól félek legalább 60 ezer lesz, ha megjelenik. Igazából jogosan is, meg nem is. Bár, ez óvatos sacc, lehet, hogy lesz az 70-75 ezer is. De majd beáll 60 környékére. De az is lehet, hogy ha megjelenik, picit lemegy a 7-es ára. Majd meglátjuk.
De túl nagy akcióra nem számítok - karácsonyra sem.
A méretet tekintve. Nekem pici kezem van, de a HD 7 szélessége: 120,6 mm, a 8-as pedig 127.4mm. Szóval mindösszesen 6,8 mm a különbség. Ennyi még nekem belefér. Csak az ár a kérdés csupán. -
emerzee
aktív tag
Én nagy darab nagyok. A hd7 épp befér a zsebembe. A 8-as, szerintem már nem férne bele. A 7-est át tudom fogni hátul, fél kézzel. A 8-ast, gyanítom, hogy már csak a szélénél fogva tudnám tartani. Sokkal kevésbé lenne biztonságérzetem. A hd7 az autós tartóba rakva eléggé jól kitakarja a szélvédőt. A 8-as már nem férne bele a sima multifunkciós autóstartóba. (Külön kell, csak hozzávalót venni, gyanítom.) A hd7-nek gyönyörű a képe. A 8-asnak ugyanez a felbontása nagyobb képernyőnél, lehet, nem ilyen szép úgy a képe. Nézz utána... A 8-asban gyorsabb a proci, az nyerő hosszú távon, viszont nincs gps, ami nálam spec, nem nyerő... érdemes ezeken elgondolkodni szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest