- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
no vettem én is nexus 7 matt fóliát rá. Tiszta jó (gyanítom, a kijelző ugyanaz a kettőben, kivéve a közelségérzékelő...).
Nem sok fóliát raktam fel eddig, de megkínlódtam vele. A mérete pontosan ugyanakkora. Amire kell figyelni, hogy a felső gödörig ki kell engedni a fóliát. A szélessége jó. No felrakni nem egyszerű, az biztos. Nekem harmadjára sikerült, addigra meg a fólia összeszedett egy csomó port és szöszt... Ha porszemnél vagy szösznél fel akar buborékosodni, akkor mielőtt ráeresztenéd, nyomd ki alóla a levegőt. Akkor rásimul a szöszre, és kevésbé zavaró.
Ami biztos, hogy míg a telefonom kristály fóliájánál a sok buborék ami kialakult az idők során, nem zavaró, ez sokkalta jobban látszik a matt fóliánál. A fólia tapintása egyébként olyan mintha homokos vagy homokfújt lenne... Már rendelem is a tartalék fóliát külföldről, olcsóbban, több példányosan...
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- ONYX NOTE MAX 13,3" Gyakorlatilag Új!
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest