Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
és miért nem mentetted le őket előtte titaniummal? na most megtanulod legalább hogy előbb mentünk aztán törlünk
neked a 4.2.4.72702_20131128 -es appok kellenek, ezek (illetve ez a romverzio) nincsenek fent a fentebb elmített xda-s linken. mivel a frissítés első lépéseként végigellenőrzi az appok hash-ét (csak az egyel korábbi verziójú fájlokat tudja patch-elni a frissítés, régebbieket nem), ha az nem stimmel akkor neki se kezd. tehát valakitől -akinek a fenti rom van még és nem frissített- el kell kérned a hiányzó apk-kat és kézzel bemásolni (meg jogosultságot beállítani mindegyiken) őket a system/app -ba. nekem már sajnos le vannak frissítve és nincs mindenről mentésem csak azokról amiket korábban én is töröltem (aztán frissítés előtt meg restore-olgathattam vissza őket, de még a build.prop -ot is vissza kellett rakni az eredeti állapotába). maximum ha pontosan tudod mi hiányzik akkor megnézem le van-e mentve.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest