- OLED TV topic
- Autós kamerák
- PLC programozás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
és miért nem mentetted le őket előtte titaniummal? na most megtanulod legalább hogy előbb mentünk aztán törlünk
neked a 4.2.4.72702_20131128 -es appok kellenek, ezek (illetve ez a romverzio) nincsenek fent a fentebb elmített xda-s linken. mivel a frissítés első lépéseként végigellenőrzi az appok hash-ét (csak az egyel korábbi verziójú fájlokat tudja patch-elni a frissítés, régebbieket nem), ha az nem stimmel akkor neki se kezd. tehát valakitől -akinek a fenti rom van még és nem frissített- el kell kérned a hiányzó apk-kat és kézzel bemásolni (meg jogosultságot beállítani mindegyiken) őket a system/app -ba. nekem már sajnos le vannak frissítve és nincs mindenről mentésem csak azokról amiket korábban én is töröltem (aztán frissítés előtt meg restore-olgathattam vissza őket, de még a build.prop -ot is vissza kellett rakni az eredeti állapotába). maximum ha pontosan tudod mi hiányzik akkor megnézem le van-e mentve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest