- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hisense LCD és LED TV-k
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
és miért nem mentetted le őket előtte titaniummal? na most megtanulod legalább hogy előbb mentünk aztán törlünk
neked a 4.2.4.72702_20131128 -es appok kellenek, ezek (illetve ez a romverzio) nincsenek fent a fentebb elmített xda-s linken. mivel a frissítés első lépéseként végigellenőrzi az appok hash-ét (csak az egyel korábbi verziójú fájlokat tudja patch-elni a frissítés, régebbieket nem), ha az nem stimmel akkor neki se kezd. tehát valakitől -akinek a fenti rom van még és nem frissített- el kell kérned a hiányzó apk-kat és kézzel bemásolni (meg jogosultságot beállítani mindegyiken) őket a system/app -ba. nekem már sajnos le vannak frissítve és nincs mindenről mentésem csak azokról amiket korábban én is töröltem (aztán frissítés előtt meg restore-olgathattam vissza őket, de még a build.prop -ot is vissza kellett rakni az eredeti állapotába). maximum ha pontosan tudod mi hiányzik akkor megnézem le van-e mentve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Szép állapot!! Apple iPad (8. generáció) 32 GB A2270 Wi-Fi - szürke
- Ipad Pro 6th Gen. M2 12.9 Wifi + Cellular
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- iPad Pro 11" 3rd gen, M1 8 mag, 8GB, 128GB Wi-Fi + Cellular, , asztroszürke
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest