Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
en sokat vasaroltam az edgiitalnal (aranyaiban a kutyuim kozott), es eddig amit visszavittem, hogy rossz vagy nem tetszik, azt szo nelkul vagy keves szoval visszavettek. Pedig eleg háklis vagyok, a legaprobb dolgokert hajlando vagyok visszavinni egy uj keszuleket, az egyiken peldaul volt ujjlenyomat. Nekem ne legyen egy ujonnan vasarolt, teljes aru keszuleken semmi hasznalatra utalo jel, mert annyi erovel vehetnek hasznaltat is. Mediamarktnal keves tapasztalatom van, de azok enyhen rosszabbak.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Ipad Pro 6th Gen. M2 12.9 Wifi + Cellular
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest