Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
Üdv a táborban! Csak mondom, készülékcserére/kártalanításra ne számíts, egy ideig cserélgetik az alkatrészeket, aztán egyszer csak nem találják a hibát, hiába van... Ha beviszed CD-n a hibáról készült videókat, akkor max cserélgetnek még valamit benne, utána is szar lesz. Ha utána beviszed, akkor megint csak a "sajnos a jelzett hibát nem találtuk" szöveggel fognak lerázni, bent nem lehet a szervizesekkel beszélni, a mailes ügyfélszolgálat is leszar, a telefonos ügyfélszolgálatnál sem tudnak mit kezdeni veled. De reménykedj, hogy nem jársz így, ez a saját kis szívmelengető históriám volt.
-
geckowize
őstag
Örülj neki, mert nekem a 4. szerviz után össze-vissza fagyogatott, 10-ből 9x feloldottam és lefagyott, vagy már ki volt kapcsolva és akkor meg 10-edjére kapcsolt csak be....
Aztán az egyik nap már meg is halt teljesen! Egy eddig nem látott Intel logó jelenik meg, kivilágosodik, majd eltűnik... és erre képes a tablet jelenleg (!)
Egyáltalán nem voltam ideges, csak moslékkeverőfával törném szilánkosra az összes fogyatékos térdkalácsát a szervizben, hogy 4. menet után egy ilyen rakás szart adnak vissza...(főleg, hogy a 3-adszorra touch misaction, fagyás, minden pöcsömöccse hibával egy olyan üzenet jött tőlük, hogy üzemszerűen működik, a felhasználói kézikönyvnek megfelelően... aztán ahogy elmentem érte, adtam is vissza a cd-vel ugye, és egy ilyen használhatatlan fost adnak vissza)
A héten jön érte a garifutár, <sarcasm> remélem van még 23 ifányi cserealkatrészük és megpróbálják különböző random alkatrészek cserélgetésével orvosolni a hibát, mert az eddig is bejött!! </sarcasm>

-
geckowize
őstag
Sajnos igen. Ha sokaig nem hasznalom es feloldom, neha egy ilyen fogad. Allitolag nem idegesito... Ja, de.
Vagy pedig egyszeruen nem eled fel a kijelzo, aztan hiaba nyomom a power gombot, nem tortenik semmi, nem bootol - ez azt jelentene h csutkara lemerult, de egy este toltonhagyas utani elso bekapcsolaskor szokta - aztan vagy a nyolcvanotezredik probalkozasra, amikor beletort az ujjam a gombba, csak megjelenik mar az az istenverte asus logo a rohadt akksi ikon helyett...
Komolyan mondom, elmehetnek a picsaba, hogy 4 szervizeles utan nem sikerult normalisra, hibamentesre megcsinalni ezt a szart.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Assetto Corsa Rally
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jövedelem
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- ÚJ Honor Pad 10 5G + Smart Keyboard (12,1" / 8 mag / 8GB RAM / 256GB / Space Grey)
- Ipad (7. gen.2020.) 10.2", 32Gb/3 hó. garancia
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk, + sok más)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi